Meijers Assurantiën makelaars in assurantiën
Meer over Meijers

Wat verwachten we van je?

 • Minimaal een afgeronde HBO en/of WO-opleiding
 • Minimaal vijf jaar relevante werkervaring
 • Bereidheid om op locatie van de relatie te werken
 • Bij voorkeur een afgeronde CROV en/of RCCM opleiding
 • Kennis op het gebied van arbeidsrecht, sociale zekerheid, WvP en ZW
 • Ervaring met werken onder taakdelegatie is een pré, maar geen must

  Wat kun je van ons verwachten?

  • Informele en zeer dynamische werkomgeving met een serieuze en zakelijke uitstraling 
  • Volop mogelijkheden voor zelfstandigheid, initiatief en persoonlijke groei
  • Een goed marktconform salaris €2745,- en €4412,- afhankelijk van relevante werkervaring
  • Een mobiele telefoon en laptop
  • Flexibele werktijden
  • Een 13e maand
  • 29 vakantiedagen en 1 bedrijfsvrije keuzedag
  • Een aantrekkelijke reiskostenvergoeding
  • Een uitstekende pensioenregeling
  • Korting op collectieve verzekeringen en een vergoeding voor de aanvullende collectieve zorgverzekering 

  Senior Casemanager Verzuim

  Amstelveen / 24 - 32 uur

  Print vacature

  Ben jij toe aan een verdieping in je werk als verzuimspecialist? Wil je meer waarde toevoegen in een dossier? Wil je écht gesprekspartner zijn? Lijkt het je leuk om bij een groeiende arbodienst te werken? Misschien is deze rol dan wel wat voor jou!

  Jouw functie

  Bij Meijers Vitaal zul je gaan werken onder de functietitel ‘Werkvermogenspecialist’, omdat wij werken vanuit het “Huis van Werkvermogen” model. Dit model gaat er van uit dat er bij verzuim meer kan spelen dan alleen medische beperkingen. In het kader daarvan voer je zelf consulten met medewerkers en ga je het gesprek aan over factoren welke ook mogelijk aan de orde zijn in het verzuim. In deze rol werk je onder taakdelegatie met de bedrijfsarts. Dit betekent dat je medische zaken mag uitvragen en vastleggen. Je bespreekt met de bedrijfsarts de voortgang. Dit gebeurt door periodiek taakdelegatie overleg met de bedrijfsartsen over inhoudelijke casuïstiek en daarnaast in het intervisie overleg met je collega-Werkvermogenspecialisten. Naast deze medisch-inhoudelijke rol ben je ook procesmatig betrokken. Je bent de schakel tussen medewerker, werkgever, bedrijfsarts en andere betrokken partijen en adviseert over het gehele proces naar werkhervatting. Dit doe je telefonisch, via videobellen en bij de klant op locatie. Je adviseert onze grotere klanten over trends in verzuim en je denkt mee over beleid. Je hebt een actieve en coördinerende rol en op dossierniveau zorg je voor een goede verslaglegging en een sluitende administratie.

  Jouw kwaliteiten

  Je wilt succesvol zijn in wat je doet en beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden. Je bent een stevige gesprekspartner en laat je niet snel uit het veld slaan. Je bent in staat om wensen en behoeften van de klant te signaleren en bij te dragen aan oplossingen. Je bent punctueel, nauwgezet en proactief, maar bovenal kan jij pragmatisch adviseren en meebewegen als dat nodig is.

  Je beschikt over een HBO diploma bij voorkeur aangevuld met een afgeronde CROV of RCCM opleiding. Je hebt kennis van sociale wetgeving, HR, arbeidsrecht en financiële risico’s bij verzuim en arbeidsongeschiktheid.

  Ervaring met werken onder taakdelegatie is een pré, maar geen must.

  Jouw toekomst

  Bij Meijers Vitaal waarderen wij daadkracht. Door onze klantgerichte dienstverlening, geleverd door vakkundige en integere medewerkers, groeien wij.

  De ideale kandidaat deelt onze waarden: Executiekracht, Vrij denken, Bouwen aan relaties en Drive vanuit het hart.

  Het begint bij jou
  Ben jij de Werkvermogenspecialist die wij zoeken? Solliciteer via onderstaand online formulier met jouw cv en korte motivatie. Heb je nog vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Fatima Seghir (HR Business Partner), via 06-185 809 17. Sollicitanten die wij uitnodigen voor een arbeidsvoorwaardengesprek, worden na dit gesprek gescreend. Wij gaan ervan uit dat je wilt deelnemen aan deze screening als je solliciteert op deze vacature. Zonder screening is het helaas niet mogelijk om deze functie te vervullen.

  Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


  Fatima Seghir

  Contactpersoon

  Solliciteer nu

  Het begint bij jou

  Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Wat ambieer je in je carrière? Je werkende leven? Zoek je afwisseling of juist de diepte? Wil je veel leren van collega’s? Snel groeien? Sta je open voor veel eigen verantwoordelijkheid? Zeg het maar. Het begint bij jou.

  Sollicitatieproces

  Sollicitaties welkom

  Je kan solliciteren.

  Eerste gesprekken

  We zijn volop bezig met kennismakingsgesprekken. Je kan nog steeds solliciteren.

  Afrondende gesprekken

  Je kan nog solliciteren, maar je komt op de wachtlijst.

  Aanbieding contract

  We zijn rond. Je kan op deze vacature niet meer solliciteren.

  Vacature ingevuld

  Bekijk andere vacatures.

  Solliciteren?