Meijers Assurantiën makelaars in assurantiën
Meer over Meijers

Wat verwachten we van je?

 • Een afgeronde opleiding op mbo of hbo niveau
 • Minimaal twee tot drie jaar werkervaring als schadebehandelaar Multibranche en AVB
 • Een diploma WFT Basis, WFT Adviseur Schadeverzekering Zakelijk en bij voorkeur in het bezit van relevante branche diploma’s
 • Naast een goede beheersing van de Nederlandse taal, spreek en schrijf je goed Engels
 • Kennis van het systeem CCS (Level 7) is een grote pré

  Wat kun je van ons verwachten?

  • Informele en zeer dynamische werkomgeving met een serieuze en zakelijke uitstraling
  • Volop mogelijkheden voor zelfstandigheid, initiatief en persoonlijke groei
  • Goed, marktconform salaris en een 13e maand
  • Een uitstekende pensioenregeling
  • 29 vakantiedagen en 1 bedrijfsvrijekeuze dag
  • Korting op verzekeringen en een vergoeding voor de aanvullende zorgverzekering
  • Dagelijks een gezellige gezamenlijke lunch en een vrijdagmiddagborrel

  Schadebehandelaar Volmacht Multibranche (Aansprakelijkheid)

  Amstelveen / 40 uur

  Print vacature

  Heb jij minimaal twee jaar werkervaring als schadebehandelaar multibranche, heb je kennis van AVB en ben je klaar voor de volgende stap? Vind jij het leuk om een schade van A tot Z te mogen begeleiden, behandelen en afwikkelen? En staat bij jou de klant ook altijd centraal? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Jouw functie

  Als schadebehandelaar multibranche kom je te werken in een enthousiast en dynamisch team en ben je verantwoordelijk voor het behandelen van alle particuliere en zakelijke schades. Je pakt de schade op vanaf de melding tot aan de sluiting van het dossier. In het proces beoordeel je zelfstandig de aansprakelijkheid, bepaal je zelf de strategie en keer je uiteindelijk zelfstandig een schadebedrag uit. Je voorziet onze klant van advies en zet alles op alles om er het beste voor de klant uit te halen. Gedurende het hele proces – van het indienen van een claim bij de verzekeraar tot de feitelijke uitbetaling van de schade – ben jij de betrokken contactpersoon.

  Jouw kwaliteiten

  Je hebt een hands-on mentaliteit, bent accuraat en een zelfstarter. Je staat open voor ontwikkeling, bent leergierig en stressbestendig. Verder neem je graag het initiatief en ben je communicatief en sociaal sterk.

  Jouw toekomst

  Bij Meijers waarderen wij executiekracht & vrij denken. Er is dus veel vrijheid binnen deze rol om de richting van het bedrijf te beïnvloeden. Door onze klantgerichte dienstverlening geleverd door vakkundige medewerkers groeien wij. Als familiebedrijf staat het gezamenlijk bouwen aan relaties bovenaan. Zo is Meijers gegroeid en daar zijn wij trots op. De ideale kandidaat deelt deze waarde. Net zo belangrijk is een authentieke ‘drive vanuit het hart’. En met deze passie voor je vak draag je bij aan duurzame continuïteit voor jezelf, je collega’s, de klanten en het bedrijf.

  Het begint bij jou
  Ben jij de Schadebehandelaar Volmacht Multibranche die wij zoeken? Solliciteer dan direct via onderstaande online button met jouw cv en korte motivatie. Heb je nog vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Manon van Rheenen (Recruiter), via 020 504 2 653. Sollicitanten die wij uitnodigen voor een arbeidsvoorwaardengesprek, worden na dit gesprek gescreend. Wij gaan ervan uit dat je wilt deelnemen aan deze screening als je solliciteert op deze vacature. Zonder screening is het helaas niet mogelijk om deze functie te vervullen.

  Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


  Contactpersoon

  Solliciteer nu

  Het begint bij jou

  Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Wat ambieer je in je carrière? Je werkende leven? Zoek je afwisseling of juist de diepte? Wil je veel leren van collega’s? Snel groeien? Sta je open voor veel eigen verantwoordelijkheid? Zeg het maar. Het begint bij jou.

  Jouw werkweek

  Ochtend Middag
  Ma Lunch met collega's Teamoverleg Dossiers verdelen en overleggen Inkomende post behandelen Dossiers behandelen Schadenota's mailen
  Di Lunch met collega's Mailbox(en) behandelen Dossiers behandelen Telefonisch contact met klanten Telefonisch contact met verzekeraars
  Wo Lunch met collega's Dossiers verdelen Inkomende post behandelen Overleg bijzondere dossiers Dossiers behandelen
  Do Lunch met collega's BILA Mailbox(en) behandelen Dossiers behandelen Lopende schades bespreken met accountmanagers Klantbezoek
  Vr Lunch met collega's Vrijdagmiddagborrel Evaluatie gesprek Dossiers behandelen Werkoverleg

  Sollicitatieproces

  Sollicitaties welkom

  Je kan solliciteren.

  Eerste gesprekken

  We zijn volop bezig met kennismakingsgesprekken. Je kan nog steeds solliciteren.

  Afrondende gesprekken

  Je kan nog solliciteren, maar je komt op de wachtlijst.

  Aanbieding contract

  We zijn rond. Je kan op deze vacature niet meer solliciteren.

  Vacature ingevuld

  Bekijk andere vacatures.

  Solliciteren?