Meijers Assurantiën makelaars in assurantiën
Meer over Meijers

Wat verwachten we van je?

 • Minimaal een afgeronde opleiding op hbo niveau, bij voorkeur hbo rechten
 • Minimaal twee tot vijf jaar werkervaring als schadebehandelaar transport
 • In het bezit van een diploma wft Schadeverzekering Zakelijk
 • Naast een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, spreek en schrijf je goed Engels

  Wat kun je van ons verwachten?

  • Persoonlijke ontwikkeling binnen een commerciële organisatie
  • Professioneel team met een informele sfeer
  • Een goed marktconform salaris tussen €2325,- en €3733,- afhankelijk van ervaring
  • Een 13e maand 
  • Een uitstekende pensioenverzekering
  • Korting op diverse verzekeringen
  • 29 vakantiedagen en 1 bedrijfsvrijekeuzedag

  Schadebehandelaar Transport

  Amstelveen / 40 uur

  Print vacature

  Kan je goed luisteren en je verplaatsen in een ander? Haal jij voldoening uit tevreden klanten en zet je graag net dat stapje extra? Heb je een passie voor transport (schades)? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Jouw functie

  Dagelijks heb jij contact met onze klanten om alle schadedossiers volledig en correct af te handelen. Het gaat hierbij om transport aansprakelijkheids- en goederentransportclaims. Dit weet je niet alleen nauwkeurig te doen, maar ook naar tevredenheid van onze klanten. Jij bent verantwoordelijk voor het afhandelen van schades op verzekeringstechnisch en commercieel verantwoordelijke wijze. Je beoordeelt de aansprakelijkheid en de polisdekking, bewaakt de voortgang van de schademeldingen en draagt zorg voor een goede en complete dossiervorming. Je onderhoudt dagelijks contact met klanten, advocaten, expertisebureaus en verzekeraars. Ook verwerk jij administratieve handelingen in het klantsysteem. Tot slot ben jij leergierig, proactief, heb jij uitstekende communicatieve vaardigheden en laat jij je niet snel uit het veld slaan.

  Jouw kwaliteiten

  Je bent servicegericht en je gaat zeer nauwkeurig te werk. Je hebt oog voor detail en signaleert zelf de kleinste afwijkingen en bijzonderheden in schadegevallen en dossiervorming.

  Jouw toekomst

  Wij zijn een ambitieus familiebedrijf dat sinds 1973 werkt in opdracht van vele zakelijke klanten in binnen- en buitenland. Met meer dan 280 medewerkers, waarvan een groot deel als specialist op het gebied van risk management. Daardoor behoren we tot de grotere spelers van Nederland. Klanten waarderen onze gedrevenheid en onze betrokken, persoonlijke houding. Precies waarom je bij Meijers zou willen werken.Bovendien gaat het bij ons om meer dan de inhoud van je werk. Denk bijvoorbeeld aan de vele vakopleidingen, ontwikkelprogramma’s of coachingstrajecten die je bij ons kunt volgen.

  Het begint bij jou
  Ben jij de Schadebehandelaar Transport die wij zoeken? Solliciteer via werkenbij@meijers.nl met jouw cv en korte motivatie. Heb je nog vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Romy van Schaik via 06 185 812 00. Sollicitanten die wij uitnodigen voor een arbeidsvoorwaardengesprek, worden na dit gesprek gescreend. Wij gaan ervan uit dat je wilt deelnemen aan deze screening als je solliciteert op deze vacature. Zonder screening is het helaas niet mogelijk om deze functie te vervullen.

  Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


   Romy van Schaik

  Contactpersoon

  Solliciteer nu

  Het begint bij jou

  Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Wat ambieer je in je carrière? Je werkende leven? Zoek je afwisseling of juist de diepte? Wil je veel leren van collega’s? Snel groeien? Sta je open voor veel eigen verantwoordelijkheid? Zeg het maar. Het begint bij jou.

  Sollicitatieproces

  Sollicitaties welkom

  Je kan solliciteren.

  Eerste gesprekken

  We zijn volop bezig met kennismakingsgesprekken. Je kan nog steeds solliciteren.

  Afrondende gesprekken

  Je kan nog solliciteren, maar je komt op de wachtlijst.

  Aanbieding contract

  We zijn rond. Je kan op deze vacature niet meer solliciteren.

  Vacature ingevuld

  Bekijk andere vacatures.

  Solliciteren?