Meijers Assurantiën makelaar in assurantiën
Meer over Meijers

Wat verwachten we van je?

 • MBO diploma
 • 1-3 jaar werkervaring op het gebied van schadebehandeling
 • Kennis van het systeem CCS is een pré
 • Het diploma Adviseur Wft Schadeverzekering zakelijk of de bereidheid om dit zo spoedig mogelijk te halen
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat kun je van ons verwachten?

 • Persoonlijke ontwikkeling binnen een commerciële organisatie
 • Professioneel team met een informele sfeer
 • Een salaris tussen €1.962,- en €3.151,- en een 13e maand
 • Een prima pensioenverzekering
 • 29 vakantiedagen en 1 bedrijfsvrije keuze dag

Wat ga je doen?

  Schadebehandelaar Motorrijtuigen (Junior)

  Amstelveen / 40 uur

  Print vacature

  Ben jij een starter en toe aan een volgende stap? En wil jij alles leren over het juist en excellent afwikkelen van schades? Wil jij de belangrijkste schakel worden voor de klant in het proces van indienen van de claim tot de feitelijke uitbetaling van de schade? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Jouw functie

  Als schadebehandelaar onderhoud je dagelijks contact met klanten, tegenpartijen, verzekeringsmaatschappijen en derden. Het is belangrijk dat je ook op langere termijn een goede balans weet te houden tussen de belangen van onze klant en de verzekeraars. Waar nodig onderhandel je met de verzekeringsmaatschappij over de hoogte van de schade-uitkering. Verder ben je verantwoordelijk voor het afhandelen van schades in alle facetten op verzekeringstechnisch en commercieel verantwoorde wijze. Je bewaakt ook de procesvoortgang van de schademeldingen. Je beoordeelt en behandelt de schadegevallen, zowel in volmacht, provinciaal, en eventueel op de beurs. Jij draagt natuurlijk zorg voor goede en complete dossiervorming (waaronder in CCS), en voor de eventuele afwijzing in combinatie met duidelijke toelichting.

  Jouw kwaliteiten

  Je hebt een hands-on mentaliteit en vindt het leuk om deel uit te maken van een jong en enthousiast team. Je bent een gedreven en enthousiaste zelfstarter die gemakkelijk initiatief neemt. Je staat open voor ontwikkeling, bent leergierig en bereid om een stapje extra te zetten. Door jouw communicatieve en sociale vaardigheden kan je goed schakelen tussen de verschillende partijen.

  Jouw toekomst

  Wij zijn een ambitieus familiebedrijf dat sinds 1973 werkt in opdracht van vele zakelijke klanten in binnen- en buitenland. Met meer dan 230 medewerkers, waarvan een groot deel als specialist op het gebied van risk management. Daardoor behoren we tot de grotere spelers van Nederland. Klanten waarderen onze gedrevenheid en onze betrokken, persoonlijke houding. Precies waarom je bij Meijers zou willen werken.

  Bovendien gaat het bij ons om meer dan de inhoud van je werk. Denk bijvoorbeeld aan de vele vakopleidingen, ontwikkelprogramma’s of coachingstrajecten die je bij ons kunt volgen. We hebben verder ook dagelijks een gezonde lunch en op vrijdagmiddag een gezellige borrel. En we hebben een populair vitaliteitsprogramma waar je gratis aan kunt deelnemen.

  Het begint bij jou
  Ben jij de Schadebehandelaar Motorrijtuigen die wij zoeken? Solliciteer dan via het onderstaande online formulier met jouw cv en korte motivatie. Heb je nog vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Manon van Rheenen (Recruiter) via 020 504 2 653. Sollicitanten die wij uitnodigen voor een arbeidsvoorwaardengesprek worden na dit gesprek gescreend. Wij gaan ervan uit dat je wilt deelnemen aan deze screening als je solliciteert op deze vacature. Zonder screening is het helaas niet mogelijk om deze functie te vervullen.

  Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


  Contactpersoon

  Solliciteer nu

  Jouw werkweek

  09:00 10:00 11:00 12:00 13:00 14:00 15:00 16:00 17:00 18:00
  Ma Klantcontact, telefoon/e-mail Verwerken van schadedossiers Klantcontact, telefoon/e-mail Afdelingsoverleg Lunch met collega's
  Di Verwerken van schadedossiers Maandlunch Meijers In Vorm

  Meijers In Vorm

  Hardlooples
  Wo Klantcontact, telefoon/e-mail Verwerken van schadedossiers Lunch met collega's Bila
  Do Verwerken van schadedossiers Verwerken van schadedossiers Verzorgen schaderapportages Klant komt op bezoek om schade te melden Verzorgen van schaderapportages Lunch met collega's Lunch met collega's
  Vr Verwerken van schadedossiers Verwerken van schadedossiers Lunch met collega's Vrijdagmiddag borrel

  Persoonlijke groei

  Bij Meijers geloven we dat werken alleen maar leuker wordt als je kan groeien. Als je lekker in je vel zit, kan je meer betekenen voor klanten en collega’s. We maken dan ook serieus werk van vitaliteit en talentontwikkeling.

  Sollicitatieproces

  Sollicitaties welkom

  Je kan solliciteren.

  Eerste gesprekken

  We zijn volop bezig met kennismakingsgesprekken. Je kan nog steeds solliciteren.

  Afrondende gesprekken

  Je kan nog solliciteren, maar je komt op de wachtlijst.

  Aanbieding contract

  We zijn rond. Je kan op deze vacature niet meer solliciteren.

  Vacature ingevuld

  Bekijk andere vacatures.

  Solliciteren?