Meijers Assurantiën makelaars in assurantiën
Meer over Meijers

Wat verwachten we van je?

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau
 • Minimaal 2 jaar ervaring met Salesforce
 • Ruime ervaring met datamanagement en dataprocessen
 • Ervaring in de verzekeringsbranche (pré)
 • Is bekend met Level7/CCS en BI- Tools (pré)
 • Kennis van Qlik Sense is een (pré)
 • Ervaring met Agile/Scrum (pré)

  Wat kun je van ons verwachten?

  • Volop mogelijkheden voor zelfstandigheid, initiatief en persoonlijke groei
  • 29 vakantiedagen een 1 bedrijfsvrijekeuzedag
  • Een goed, marktconform salaris tussen €2745,- en €4412,- afhankelijk van ervaring
  • Een 13e maand
  • Een uitstekende pensioenverzekering
  • Korting op diverse verzekeringen en vergoeding voor de aanvullende zorgverzekering
  • Een informele en dynamische werkomgeving met een professionele uitstraling

  Salesforce Beheerder

  Amstelveen / 40 uur

  Print vacature

  Ben jij gedreven, zelfstandig, commercieel en in staat als bruggenbouwer tussen business, ICT, en onze organisatie te fungeren? Dan ben jij de aangewezen persoon om ons team te versterken!

  Jouw functie

  Vorig jaar hebben wij het CRM systeem Salesforce geïmplementeerd binnen onze organisatie naast onze andere leveranciers zoals CCS en AFAS. Nu het is uitgerold binnen de organisatie zijn wij op zoek naar een Salesforce Beheerder. Als beheerder adviseer je over het functioneren en de ontwikkeling van bestaande en nieuwe functionaliteiten en ben je verantwoordelijk voor de doorontwikkeling. Je vertaalt de wensen van de gebruikers in effectieve workflows en voorziet ze van data voor hun acties en campagnes en de rapportages daarvan. Daarnaast verbind je de businessbehoefte van onze interne organisatie en dan voornamelijk onze Accountmanagement afdeling met de mogelijkheden binnen Salesforce. Dit doe je door het analyseren van gebruikerswensen, het beoordelen van de consequenties en het inschatten van de realiseerbaarheid in Salesforce.

  Jouw kwaliteiten

  Jij bent pragmatisch, stressbestendig, en initiatiefrijk. Je bent ondernemend en kan goed organiseren en plannen. Je bent accuraat en analytisch, en vindt het leuk projectmatig te werken. Daarnaast ben je klantgericht en weet je uitstekend verbinding te leggen tussen gebruikerswensen en structurele verbeterprocessen.

  Jouw toekomst

  Bij Meijers waarderen wij executiekracht & vrij denken. Er is dus veel vrijheid binnen deze rol om de richting van het bedrijf te beïnvloeden. Door onze klantgerichte dienstverlening geleverd door vakkundige medewerkers groeien wij. Als familiebedrijf staat het gezamenlijk bouwen aan relaties bovenaan. Zo is Meijers gegroeid en daar zijn wij trots op. De ideale kandidaat deelt deze waarde. Net zo belangrijk is een authentieke ‘drive vanuit het hart’. En met deze passie voor je vak draag je bij aan duurzame continuïteit voor jezelf, je collega’s, de klanten en het bedrijf.

  Het begint bij jou
  Ben jij de Salesforce Beheerder die wij zoeken? Solliciteer via het onderstaande online formulier met jouw cv en korte motivatie. Heb je nog vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Danielle Rijkmans, via 06 148 86 726. Sollicitanten die wij uitnodigen voor een arbeidsvoorwaardengesprek, worden na dit gesprek gescreend. Wij gaan ervan uit dat je wilt deelnemen aan deze screening als je solliciteert op deze vacature. Zonder screening is het helaas niet mogelijk om deze functie te vervullen. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

  Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


  Daniëlle Rijkmans - Buskermolen

  Contactpersoon

  Solliciteer nu

  Het begint bij jou

  Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Wat ambieer je in je carrière? Je werkende leven? Zoek je afwisseling of juist de diepte? Wil je veel leren van collega’s? Snel groeien? Sta je open voor veel eigen verantwoordelijkheid? Zeg het maar. Het begint bij jou.

  Sollicitatieproces

  Sollicitaties welkom

  Je kan solliciteren.

  Eerste gesprekken

  We zijn volop bezig met kennismakingsgesprekken. Je kan nog steeds solliciteren.

  Afrondende gesprekken

  Je kan nog solliciteren, maar je komt op de wachtlijst.

  Aanbieding contract

  We zijn rond. Je kan op deze vacature niet meer solliciteren.

  Vacature ingevuld

  Bekijk andere vacatures.

  Solliciteren?