Meijers Assurantiën makelaar in assurantiën
Meer over Meijers

Wat verwachten we van je?

 • Een afgeronde hbo en/of wo-opleiding op het gebied van informatica, bedrijfseconomie of vergelijkbaar
 • Minimaal 2 jaar werkervaring met procesmanagement, lean (green/black belt), six sigma of vergelijkbaar
 • Aantoonbare ervaring met projectmatig werken
 • Je begrijpt de kernactiviteiten van de verzekeringsmarkt. Ervaring hierin is een pré
 • Kennis van business analyse, functioneel beheer, systemen of data analyse is een pré

  Wat kun je van ons verwachten?

  • Volop mogelijkheden om jezelf te ontplooien, initiatieven te nemen en persoonlijke groei
  • Een goed, marktconform salaris en een 13e maand
  • Een laptop en een smartphone
  • Een uitstekende pensioenregeling
  • Korting op diverse verzekeringen en een vergoeding voor de aanvullende zorgverzekering
  • Dagelijks een gezellige gezamenlijke lunch en een vrijdagmiddagborrels

  Processpecialist

  Amstelveen / 40 uur

  Print vacature

  Ben jij een Processpecialist met voorliefde voor het versterken van bedrijfsprocessen? Haal jij voldoening uit het bereiken van snellere, efficiënte processen met behoud en/of uitbouw van klanttevredenheid? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Jouw functie

  Meijers biedt veel vormen van dienstverlening in risicomanagement. De bijbehorende processen die voortkomen uit het advies van onze specialisten leiden veelal naar het afsluiten van verzekeringsproducten. Je legt deze processen vast en kan deze beschrijven en onderhouden. Je assisteert de organisatie met het werken conform gestandaardiseerde processen. Je kan uitval en afwijkingen analyseren, begrijpen en oplossen. Door eigen research en in samenwerking met gebruikers en management identificeer je verbetermogelijkheden. Je werkt samen met gebruikers voor het uitwerken van nieuwe en betere processen. Je doet de benodigde aanpassingen om ze geïmplementeerd te krijgen (bijvoorbeeld het uitwerken van requirements voor systemen of een nieuwe werkwijze implementeren). Zo voorkom je ‘verspilling’ en weet de klant Meijers te waarderen. In deze functie analyseer je de werkprocessen van de organisatie en daagt met deze inzichten de organisatie proactief uit waar verbeteringen door o.a. automatisering mogelijk zijn. Dit vraagt goede kennis van de systemen, architectuur, processen en data van de organisatie. Je communiceert doorlopend met collega’s, leveranciers en management over de aanpak, oplossingen, voortgang en de risico’s. Ook ‘de case for change’ (ofwel draagvlak en urgentie voor veranderingen creëren) hoort hier bij.

  Jouw kwaliteiten

  Het is belangrijk dat je zelfstandig kan werken, maar ook goed bent in het samenwerken en coachen van collega’s. Door je sterke persoonlijkheid en geduld krijg je je collega’s mee in veranderingen. Verder heb je sterke communicatieve vaardigheden en bezit je een sterke dosis overtuigingskracht.

  Jouw toekomst

  Bij Meijers waarderen wij executiekracht en vrij denken. Er is dus veel vrijheid voor de Processpecialist om de richting van het bedrijf te beïnvloeden en onze klanten te helpen met goede verzekeringen. Als familiebedrijf staat het gezamenlijk bouwen aan relaties voorop. Zo is Meijers gegroeid en daar wij zijn trots op. De ideale kandidaat deelt deze waarde. Net zo belangrijk is een authentieke ‘drive vanuit het hart’. En met deze passie voor je vak, duurzame continuïteit bieden aan jezelf, je collega’s, de klanten en het bedrijf.

  Het begint bij jou
  Ben jij de Processpecialist die wij zoeken? Solliciteer dan via de onderstaande button met jouw cv en korte motivatie. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Manon van Rheenen (Recruiter), via 020 504 2 653 of Martin Holm (Manager ICT), via 06 23 90 47 94. Sollicitanten die wij uitnodigen voor een arbeidsvoorwaardengesprek, worden na dit gesprek gescreend. Wij gaan ervan uit dat je wilt deelnemen aan deze screening als je solliciteert op deze vacature. Zonder screening is het helaas niet mogelijk om deze functie te vervullen.

  Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


  Contactpersoon

  Solliciteer nu

  Toelichting van de manager

  Meijers groeit en het belang van IT en security binnen Meijers groeit mee. Dit merk je terug op onze afdeling en in deze rol. Misschien belangrijker nog, je merkt het op de werkvloer en met je collega's.

  Wij zijn professionals met veel vrijheid en net zoveel verantwoordelijkheid. Ik kijk uit naar het uitbreiden van ons vakkundige team met nog een gedreven collega.

  Het begint bij jou

  Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Wat ambieer je in je carrière? Je werkende leven? Zoek je afwisseling of juist de diepte? Wil je veel leren van collega’s? Snel groeien? Sta je open voor veel eigen verantwoordelijkheid? Zeg het maar. Het begint bij jou.

  Jouw werkweek

  Ochtend Middag
  Ma Analyse uitval schademeldingsproces Lunchen met collega's Workshop offerteproces (business requirement) Met collega's een brown paper workshop uitwerken
  Di Processenoverzicht verrijken Werkoverleg Lunchen met collega's Meijers in Vorm - Hardlopen met collega's
  Wo Kosten/baten-analyse automatisering Lunchen met collega's Onderzoek na systeemkoppeling Managementoverleg
  Do Procesonderzoek uitvoeren Lunchen met collega's Teamoverleg Overleg met projectleider
  Vr Conference 'Digitalisering in de verzekeringsmarkt Lunchen met collega's Overleg met leveranciers Vrijdagmiddagborrel

  Sollicitatieproces

  Sollicitaties welkom

  Je kan solliciteren.

  Eerste gesprekken

  We zijn volop bezig met kennismakingsgesprekken. Je kan nog steeds solliciteren.

  Afrondende gesprekken

  Je kan nog solliciteren, maar je komt op de wachtlijst.

  Aanbieding contract

  We zijn rond. Je kan op deze vacature niet meer solliciteren.

  Vacature ingevuld

  Bekijk andere vacatures.

  Solliciteren?