Meijers Assurantiën makelaars in assurantiën
Meer over Meijers

Wat verwachten we van je?

 • Afgeronde HBO of WO opleiding
 • Diploma Wft Adviseur Schadeverzekering
 • Branche diploma(’s), bijvoorbeeld leergang Brand
 • Minimaal 5 jaar werkervaring als specialist van grootzakelijke relaties
 • Uitstekende beheersing Nederlandse en Engelse taal

  Wat kun je van ons verwachten?

  • Professioneel team met een informele sfeer
  • Interessante portefeuille met voldoende uitdaging
  • Een salaris tussen €3.790,- en €6.313,- en een 13e maand
  • Een prima pensioenverzekering
  • 29 vakantiedagen en 1 bedrijfsvrije keuze dag
  • Ruimte voor zelfstandigheid, initiatief en persoonlijke groei

  Practice Leader / Senior Accountspecialist Aansprakelijkheid

  Amstelveen / 40 uur

  Print vacature

  Heb jij een totale focus op commerciele activiteiten op het gebied van aansprakelijkheid? Wil je een team van medewerkers binnen jouw vakgebied, samen met de desbetreffende Manager, aansturen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Jouw functie

  Wij zijn op zoek naar een Senior Accountspecialist/Practice Leader die verantwoordelijk is voor het zelfstandig beoordelen en onderbrengen van (complexe) risico’s op het gebied van aansprakelijkheidsverzekeringen en andere variaverzekeringen. Om deze rol tot een succes te maken onderhoud en vergroot je bestaande en nieuwe netwerken van zowel relaties als verzekeraars. Daarnaast draag je proactief bij aan productontwikkeling en koop en contracteer je zelfstandig complexe en/of internationale verzekeringsproducten. Dit betreft doorgaans de meest complexe verzekeringen voor de grote klanten. Verder vind je het leuk om de voortgang, productiviteit en kwaliteit van het werk binnen de afdeling aansprakelijkheid te bewaken en te sturen. Je signaleert knelpunten en draagt oplossingen aan ter verbetering.

  Jouw kwaliteiten

  Je hebt een uitstekend gevoel voor commercie, uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden. Je bent een voorbeeld voor je collega’s in de Meijers Way of Working. Kwaliteit en accuratesse staan bij jou hoog in het vaandel. Je kan goed overzicht bewaren, schakelen en prioriteiten stellen

  Jouw toekomst

  Bij Meijers waarderen wij executiekracht & vrij denken. Er is dus veel vrijheid binnen deze rol om de richting van het bedrijf te beïnvloeden. Door onze klantgerichte dienstverlening geleverd door vakkundige medewerkers groeien wij. Als familiebedrijf staat het gezamenlijk bouwen aan relaties bovenaan. Zo is Meijers gegroeid en daar zijn wij trots op. De ideale kandidaat deelt deze waarde. Net zo belangrijk is een authentieke ‘drive vanuit het hart’. En met deze passie voor je vak draag je bij aan duurzame continuïteit voor jezelf, je collega’s, de klanten en het bedrijf.

  Het begint bij jou
  Ben jij de Practice Leader / Senior Accountspecialist Aansprakelijkheid die wij zoeken? Solliciteer dan via het onderstaande online formulier met jouw cv en korte motivatie. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Sjaariefa Dijker (Recruiter), via 020 504 2 687. Sollicitanten die wij uitnodigen voor een arbeidsvoorwaardengesprek, worden na dit gesprek gescreend. Wij gaan ervan uit dat je wilt deelnemen aan deze screening als je solliciteert op deze vacature. Zonder screening is het helaas niet mogelijk om deze functie te vervullen.

  Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


  Contactpersoon

  Solliciteer nu

  Toelichting van de manager

  Onze afdeling Aansprakelijkheid groeit. Het is een succesvol team en is ambitieus om de vele kansen in deze markt te benutten. Wij willen graag ons team uitbreiden met een enthousiaste, aardige en vrolijke collega en samen verder bouwen aan ons succes.

  Het begint bij jou

  Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Wat ambieer je in je carrière? Je werkende leven? Zoek je afwisseling of juist de diepte? Wil je veel leren van collega’s? Snel groeien? Sta je open voor veel eigen verantwoordelijkheid? Zeg het maar. Het begint bij jou.  

  Jouw werkweek

  Ochtend Middag
  Ma Lunch met collega's Afdelingsoverleg Verwerken actiepunten Overleg met Accountmanager
  Di Maandlunch Bezoek aan verzekeraar Meijers in vorm
  Wo Verwerken actiepunten Opstellen offertes
  Do Opstellen van offertes School of life talk Overleg met Accountmanager
  Vr Verwerken actiepunten Analyse maken Bila Vrijdagmiddagborrel

  Sollicitatieproces

  Sollicitaties welkom

  Je kan solliciteren.

  Eerste gesprekken

  We zijn volop bezig met kennismakingsgesprekken. Je kan nog steeds solliciteren.

  Afrondende gesprekken

  Je kan nog solliciteren, maar je komt op de wachtlijst.

  Aanbieding contract

  We zijn rond. Je kan op deze vacature niet meer solliciteren.

  Vacature ingevuld

  Bekijk andere vacatures.

  Solliciteren?