Meijers Assurantiën makelaars in assurantiën
Meer over Meijers

Wat verwachten we van je?

 • Minimaal een afgeronde hbo-opleiding in de richting van (online) marketing, communicatie, design of vergelijkbaar
 • Minimaal drie jaar werkervaring in een (digitale) marketing- en communicatie rol
 • Ervaring met B2B marketing
 • Ervaring met Marketing Automation (zoals Sales Force Pardot of soortgelijk programma zoals; Hubspot; Sales force; Marketing; Marketing Automation for Microsoft Dynamics CRM / Power Automate; Mailchimp; Marketo; en/of Zapier)
 • Ervaring met SEO en Google Analytics
 • Ervaring met Agile werken is een pré
 • Affiniteit met social media
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Uitstekende beheersing van het Office pakket

  Wat kun je van ons verwachten?

  • Volop mogelijkheden voor zelfstandigheid, initiatief en persoonlijke groei
  • Vrijheid in het vormgeven van jouw werk
  • Een enthousiast en bevlogen marketing en communicatie team van totaal 4 collega’s
  • Een goed marktconform salaris tussen €2745,- en €4412,- afhankelijk van ervaring
  • Een 13e maand en een prestatiebonus eens in het jaar
  • Dagelijks een gezonde lunch en een goed bezochte vrijdagmiddagborrel
  • Je maakt deel uit van een groot netwerk en bezoekt relevante evenementen
  • Korting op diverse verzekeringen en een vergoeding voor de aanvullende zorgverzekering

   

  Online Marketeer

  Amstelveen / 32 - 40 uur

  Print vacature

  Vind je het leuk om marktonderzoek te doen en bij te dragen aan het vergroten van de naamsbekendheid van Meijers? Of het introduceren van een nieuw product op de markt? Blink jij uit in het identificeren van behoeften en ben jij een ster in het doorvertalen van marketingcommunicatie concepten voor een specifieke doelgroep? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Jouw functie

  Als Online Marketeer bij Meijers ben jij de expert om de juiste content te verzorgen voor de specifieke doelgroepen waar we ons op richten. Je haalt informatie op bij de practice leaders en bent goed op de hoogte van ontwikkelingen in de markt. Je doet onderzoek naar de behoeften en het mediagedrag van de doelgroep. Zo krijg je goed in kaart waar de doelgroep zich bevindt en hoe je deze het beste kunt bereiken. Je vertaalt dit naar marketing automation kanalen en middelen waardoor je zorg draagt voor een uitstekende engagement strategie. Je maakt een communicatieplanning voor nieuwe en bestaande sales initiatieven en stemt dit af met de Accountmanagers. Alles is erop gericht om onze doelgroepen op de huid te volgen en ze te bedienen met een op maat afgestemde online communicatiestrategie. En zo Meijers te profileren als assurantie expert binnen hun branche.

  Jouw kwaliteiten

  Jij bent creatief, innovatief en onderzoekend. Je hebt inzicht om de juiste vragen te stellen en stapt makkelijk op een ander af om informatie te verkrijgen. Je hebt lef, bent communicatief zeer sterk, een goede planner en weet boodschappen op alle niveaus over te brengen. Verder ben je enthousiast, leergierig en zelfstandig en heb je affiniteit met customer journey.

  Jouw toekomst

  Wij zijn een ambitieus familiebedrijf dat sinds 1973 werkt in opdracht van vele zakelijke klanten in binnen- en buitenland. We werken met meer dan 275 medewerkers, waarvan een groot deel als specialist op het gebied van risk management. Daardoor behoren we tot de grotere spelers van Nederland. Klanten waarderen onze gedrevenheid en onze betrokken, persoonlijke houding. Precies waarom je bij Meijers zou willen werken. Bovendien gaat het bij ons om meer dan de inhoud van je werk. Denk bijvoorbeeld aan de vele vakopleidingen, ontwikkelprogramma’s of coachingstrajecten die je bij ons kunt volgen. We hebben verder ook dagelijks een gezonde lunch en op vrijdagmiddag een gezellige borrel. Tenslotte een populair vitaliteitsprogramma waaraan je gratis kunt deelnemen.

  Het begint bij jou
  Ben jij de Online Marketeer die wij zoeken? Solliciteer via het onderstaande online formulier met jouw cv en korte motivatie. Heb je nog vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Danielle Rijkmans (HR Business Partner), via 06 148 867 26. Sollicitanten die wij uitnodigen voor een arbeidsvoorwaardengesprek, worden na dit gesprek gescreend. Wij gaan ervan uit dat je wilt deelnemen aan deze screening als je solliciteert op deze vacature. Zonder screening is het helaas niet mogelijk om deze functie te vervullen. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

  Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


  Daniëlle Rijkmans - Buskermolen

  Contactpersoon

  Solliciteer nu

  Het begint bij jou

  Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Wat ambieer je in je carrière? Je werkende leven? Zoek je afwisseling of juist de diepte? Wil je veel leren van collega’s? Snel groeien? Sta je open voor veel eigen verantwoordelijkheid? Zeg het maar. Het begint bij jou.

  Sollicitatieproces

  Sollicitaties welkom

  Je kan solliciteren.

  Eerste gesprekken

  We zijn volop bezig met kennismakingsgesprekken. Je kan nog steeds solliciteren.

  Afrondende gesprekken

  Je kan nog solliciteren, maar je komt op de wachtlijst.

  Aanbieding contract

  We zijn rond. Je kan op deze vacature niet meer solliciteren.

  Vacature ingevuld

  Bekijk andere vacatures.

  Solliciteren?