Meijers Assurantiën makelaars in assurantiën
Meer over Meijers

Wat verwachten we van je?

 • Minimaal een afgeronde mbo en/of hbo opleiding in de richting van finance
 • Minimaal vijf jaar ervaring in een financiele functie en het liefst bij een assurantiemakelaar of verzekeraar
 • Naast een excellente beheersing van de Nederlandse taal, kennis van de Engelse taal
 • Goede beheersing van Microsoft Office, bij voorkeur ook kennis van Level 7 (CCS)
 • Ervaring in de financiële of verzekeringsbranche is een grote pré

  Wat kun je van ons verwachten?

  • Een informele en dynamische werkomgeving met een professionele uitstraling
  • Volop mogelijkheden voor zelfstandigheid, initiatief en persoonlijke groei
  • 29 vakantiedagen en één bedrijfsvrijekeuze dag 
  • Een goed, marktconform salaris en een 13e maand
  • Een uitstekende pensioenverzekering
  • Korting op diverse verzekeringen en vergoeding voor de aanvullende zorgverzekering
  • Dagelijks een gezellige gezamenlijke lunch en een goed bezochte vrijdagmiddagborrel

  Medewerker Financiële Administratie

  Amstelveen / 40 uur

  Print vacature

  Vind jij het leuk om te werken op de Finance & Control afdeling van Meijers? Steek je graag je handen uit de mouwen en vind je leuk om verschillende taken uit te voeren? Denk je mee met je collega’s en onze klanten over oplossingen voor financieel administratieve uitdagingen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Jouw functie

  Wij zijn op zoek naar een medewerker financiële administratie die een belangrijke rol speelt in het vastleggen en bijhouden van de financiele administratie. Jij zorgt voor een kwalitatief goede, servicegerichte en professionele dienstverlening. Je bent verantwoordelijk voor de juiste verwerking van financiële gegevens. Dit bestaat uit het verrichten van financieel administratieve werkzaamheden ten aanzien van het grootboek, coderen en verwerken van financiele gegevens en mutaties. Je controleert en fiatteert premieboekingen van passieve maatschappijen, schade-uitkeringen en het uitbetalen daarvan.Je verzorgt de cashmanagement naar verzekeraars en onderhoudt contact met de financiele afdeling van verzekeraars. Ook ondersteun je je collega's van het debiteurenbeheer. Het aanleveren van gegevens voor het opstellen van financiële maand- en jaarrapportages ten behoeve van het jaarrekeningenproces en ten behoeve van het Executive Team behoort ook tot jouw werkzaamheden.

  Jouw kwaliteiten

  Jij bent zelfstandig, nauwkeurig, servicegericht. Daarnaast ben je communicatief sterk. Tot slot ben je in staat om verbeteringen in het huidige proces voor te stellen en samen met de andere teamleden te implementeren.

  Jouw toekomst

  Bij Meijers waarderen wij executiekracht & vrij denken. Door onze klantgerichte dienstverlening geleverd door vakkundige medewerkers groeien wij. Als familiebedrijf staat het gezamenlijk bouwen aan relaties bovenaan. Zo is Meijers gegroeid en daar zijn wij trots op. De ideale kandidaat deelt deze waarde. Net zo belangrijk is een authentieke ‘drive vanuit het hart’. En met deze passie voor je vak draag je bij aan duurzame continuïteit voor jezelf, je collega’s, de klanten en het bedrijf.

  Het begint bij jou
  Ben jij de medewerker financiële administratie die wij zoeken? Solliciteer dan via onderstaande online formulier met jouw cv en korte motivatie. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Sjaariefa Dijker, via 020 504 2 687.

  Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


  Contactpersoon

  Solliciteer nu

  Het begint bij jou

  Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Wat ambieer je in je carrière? Je werkende leven? Zoek je afwisseling of juist de diepte? Wil je veel leren van collega’s? Snel groeien? Sta je open voor veel eigen verantwoordelijkheid? Zeg het maar. Het begint bij jou.

  Jouw werkweek

  Ochtend Middag
  Ma Bankboekingen verwerken Uitdraaien premienota's Betaling premie nota's Versturen van aanmaningen Lunch met collega's Debiteuren bellen
  Di Bankboekingen verwerken Lunch met collega's Beoordelen schades en het uitbetalen ervan Debiteuren bellen
  Wo Bankboekingen verwerken Lunch met collega's Behandelen centrale finance mailbox Afdelingsoverleg Versturen van aanmaningen Behandelen centrale finance maibox Wachtnota's
  Do Bankboekingen verwerken Lunch met collega's Afstemming met accountmanagers Uitwerken en doorvoeren verbetervoorstellen Debiteuren bellen
  Vr Bankboekingen verwerken Lunch met collega's Debiteuren bellen Versturen aanmaningen Maandrapportage debiteuren maken tbv MT Vrijdagmiddag borrel Bankboekingen verwerken

  Sollicitatieproces

  Sollicitaties welkom

  Je kan solliciteren.

  Eerste gesprekken

  We zijn volop bezig met kennismakingsgesprekken. Je kan nog steeds solliciteren.

  Afrondende gesprekken

  Je kan nog solliciteren, maar je komt op de wachtlijst.

  Aanbieding contract

  We zijn rond. Je kan op deze vacature niet meer solliciteren.

  Vacature ingevuld

  Bekijk andere vacatures.

  Solliciteren?