Meijers Assurantiën makelaars in assurantiën
Meer over Meijers

Wat verwachten we van je?

 • Minimaal een mbo diploma in de richting van bedrijfsadministratie, financiële administratie of vergelijkbaar
 • Excellente beheersing van de Nederlandse taal, en redelijke beheersing van de Engelse Taal
 • Goede beheersing van het Office pakket, bij voorkeur ook kennis van CCS
 • Minimaal 2 jaar werkervaring op de financiële administratie
 • Ervaring in de financiële of verzekeringsbranche is een pré

  Wat kun je van ons verwachten?

  • Volop mogelijkheden voor zelfstandigheid, initiatief en persoonlijke groei
  • Een goed, marktconform salaris van €1995,- tot €3205,- afhankelijk van je ervaring
  • Een 13e maand
  • Een uitstekende pensioenverzekering
  • Korting op diverse verzekeringen en vergoeding voor de aanvullende zorgverzekering
  • Een informele en dynamische werkomgeving met een professionele uitstraling

  Medewerker Financiële Administratie

  Amstelveen/ 32-40 uur

  Print vacature

  Vind jij het leuk om verantwoordelijk te zijn voor het verlenen van excellente administratieve ondersteuning? Ben jij zelfstandig, proactief, servicegericht én heb jij overzicht? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Jouw functie

  Wij zijn op zoek naar een Medewerker Financiële Administratie die een belangrijke rol speelt in het vastleggen en bijhouden van de administratie. Jij werkt op de afdeling Finance en rapporteert aan de manager Finance & Control. Jij zorgt voor een kwalitatief goede, servicegerichte en professionele dienstverlening. Je verzorgt de betalingen aan klanten, verzekeraars en overige derden, inclusief het accorderen van de betalingen zodat de bankmutaties correct geboekt kunnen worden. Al deze gegevens verwerk jij in het systeem CCS. En daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het archiveren van financiële documenten. Daarnaast verzorg je de prolongaties van passieve maatschappijen (provinciaal), provisie boekingen, fiatteren van polis mutaties en het aansluiten van rekening-couranten van verzekeringsmaatschappijen.

  Jouw kwaliteiten

  Jij bent zelfstandig, proactief en resultaatgericht. Verder ben je zowel accuraat als flexibel. Je bent natuurlijk nauwkeurig en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor de voortgangsbewaking.

  Jouw toekomst

  Bij Meijers waarderen wij executiekracht & vrij denken. Er is dus veel vrijheid binnen deze rol om de richting van het bedrijf te beïnvloeden. Door onze klantgerichte dienstverlening geleverd door vakkundige medewerkers groeien wij. Als familiebedrijf staat het gezamenlijk bouwen aan relaties bovenaan. Zo is Meijers gegroeid en daar zijn wij trots op. De ideale kandidaat deelt deze waarde. Net zo belangrijk is een authentieke ‘drive vanuit het hart’. En met deze passie voor je vak draag je bij aan duurzame continuïteit voor jezelf, je collega’s, de klanten en het bedrijf.

  Het begint bij jou
  Ben jij de Medewerker Financiële Administratie die wij zoeken? Solliciteer dan via het onderstaande online formulier met jouw cv en korte motivatie. Heb je nog vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Romy van Schaik , via 06 185 812 00. Sollicitanten die wij uitnodigen voor een arbeidsvoorwaardengesprek, worden na dit gesprek gescreend. Wij gaan ervan uit dat je wilt deelnemen aan deze screening als je solliciteert op deze vacature. Zonder screening is het helaas niet mogelijk om deze functie te vervullen. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

  Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


   Romy van Schaik

  Contactpersoon

  Solliciteer nu

  Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Wat ambieer je in je carrière? Je werkende leven? Zoek je afwisseling of juist de diepte? Wil je veel leren van collega’s? Snel groeien? Sta je open voor veel eigen verantwoordelijkheid? Zeg het maar. Het begint bij jou.

  Sollicitatieproces

  Sollicitaties welkom

  Je kan solliciteren.

  Eerste gesprekken

  We zijn volop bezig met kennismakingsgesprekken. Je kan nog steeds solliciteren.

  Afrondende gesprekken

  Je kan nog solliciteren, maar je komt op de wachtlijst.

  Aanbieding contract

  We zijn rond. Je kan op deze vacature niet meer solliciteren.

  Vacature ingevuld

  Bekijk andere vacatures.

  Solliciteren?