Meijers Assurantiën makelaar in assurantiën
Meer over Meijers

Wat verwachten we van je?

 • Een afgeronde HBO opleiding
 • Minimaal drie jaar werkervaring in een marketing- en communicatiefunctie
 • Beheersing van Photoshop en andere opmaak programma’s zoals Canva
 • Ervaring met Mailchimp
 • Bij voorkeur ervaring met Afas en CMS systemen
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Uitstekende beheersing van het Office pakket

  Wat kun je van ons verwachten?

  • Volop mogelijkheden voor zelfstandigheid, initiatief en persoonlijke groei
  • Vrijheid in het vormgeven van jouw werk
  • Een enthousiast en bevlogen marketing en communicatie team van drie collega’s
  • Een goed marktconform salaris en een 13e maand
  • Korting op verzekeringen en een vergoeding voor de aanvullende zorgverzekering
  • Geregeld borrel- en lunchbijeenkomsten
  • Young Meijers programma gericht op ontwikkeling, netwerken en groei

  Marketing en Communicatie Adviseur

  Amstelveen//40 uur

  Print vacature

  Ben jij een creatieve communicatie professional? Ben jij handig met ontwerpprogramma’s, vind jij het leuk om campagnes te initiëren en ondersteunen, blink jij door jouw goede planningsvaardigheden uit in het organiseren van events en ben jij een ster in “making things look pretty”?

  Jouw functie

  Jij maakt dingen mooi, beheert, vult en maakt designs voor de website, het intranet, de social media kanalen en de nieuwsbrieven. Daarnaast ontwikkel je communicatiemateriaal voor interne en externe klanten. Van factsheet tot last minute presentaties. Op het gebied van design merk, huis- en schrijfstijl ben jij het aanspreekpunt voor alle collega’s en zijn zij ten alle tijden welkom aan jouw bureau. Door de gegevens die jij analyseert vanuit Google Analytics en onze socials, weet jij precies welke content wel en niet aansluit bij onze klanten. Hadden wij de socials al laten vallen? Binnen Meijers is social media jouw kindje. Jij stuurt de ambassadeursgroep aan, ontwikkelt content en zorgt voor een passend beeld. Dit alles natuurlijk binnen de bestaande strategie die al voor je klaar ligt en op jouw input wacht. Naast de actuele zaken op de socials, is content beheer ook een deel van jouw rol. Jij vertaalt moeilijke verzekeringsteksten en voorwaarden naar praktische en heldere teksten en beelden.

  Jouw kwaliteiten

  Jij bent creatief, initiatiefrijk en een echte planner. Je bent communicatief zeer sterk, en weet boodschappen op alle niveaus over te brengen. Verder ben je enthousiast en leergierig, en kan je zelfstandig werken.

  Jouw toekomst

  Wij zijn een ambitieus familiebedrijf dat sinds 1973 werkt in opdracht van vele zakelijke klanten in binnen- en buitenland. Met meer dan 240 medewerkers, waarvan een groot deel als specialist op het gebied van risk management. Daardoor behoren we tot de grotere spelers van Nederland. Klanten waarderen onze gedrevenheid en onze betrokken, persoonlijke houding. Precies waarom je bij Meijers zou willen werken. Bovendien gaat het bij ons om meer dan de inhoud van je werk. Denk bijvoorbeeld aan de vele vakopleidingen, ontwikkelprogramma’s of coaching trajecten die je bij ons kunt volgen. We hebben verder ook dagelijks een gezonde lunch en op vrijdagmiddag een gezellige borrel. En we hebben een populair vitaliteitsprogramma waaraan je gratis kunt deelnemen.

  Het begint bij jou
  Ben jij de Marketing en Communicatie Adviseur die wij zoeken? Solliciteer via het onderstaande online formulier met jouw cv en korte motivatie. Heb je nog vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Manon van Rheenen (Recruiter), via 020 504 2 653. Sollicitanten die wij uitnodigen voor een arbeidsvoorwaardengesprek worden na dit gesprek gescreend. Wij gaan ervan uit dat je wilt deelnemen aan deze screening als je solliciteert op deze vacature. Zonder screening is het helaas niet mogelijk om deze functie te vervullen.

  Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


  Contactpersoon

  Solliciteer nu

  Het begint bij jou

  Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Wat ambieer je in je carrière? Je werkende leven? Zoek je afwisseling of juist de diepte? Wil je veel leren van collega’s? Snel groeien? Sta je open voor veel eigen verantwoordelijkheid? Zeg het maar. Het begint bij jou.

  Jouw werkweek

  Ochtend Middag
  Ma Planning van de week en mails Statusoverleg actielijst Lunch met collega's en/of relaties Voorbereiding Social Media bericht Overleg over nieuwe factsheet Beheer website
  Di Maandlunch Meijers in Vorm - Yoga met collega's Overleg met de drukker Accountmanagement overleg Wekelijks statusoverleg communicatiebureau Plaatsen Social Media bericht
  Wo Lunch met collega's en/of relaties Voorbereiding Social Media bericht Beheer website Interview met collega voor Instagram bericht Beheer Insite
  Do Bila Lunch met collega's en/of relaties Plaatsen Social Media bericht Talk school of life Locatiebezoek evenement
  Vr Lunch met collega's en/of relaties Fotoshoot nieuwe medewerkers Vrijdagmiddag borrel Tekst schrijven nieuwsbericht Beheer website Samenstellen News flash

  Sollicitatieproces

  Sollicitaties welkom

  Je kan solliciteren.

  Eerste gesprekken

  We zijn volop bezig met kennismakingsgesprekken. Je kan nog steeds solliciteren.

  Afrondende gesprekken

  Je kan nog solliciteren, maar je komt op de wachtlijst.

  Aanbieding contract

  We zijn rond. Je kan op deze vacature niet meer solliciteren.

  Vacature ingevuld

  Bekijk andere vacatures.

  Solliciteren?