Meijers Assurantiën makelaar in assurantiën
Meer over Meijers

Wat verwachten we van je?

 • Een afgeronde hbo en/of wo-opleiding op financieel, economisch gebied of vergelijkbaar
 • Minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie
 • Relevante kennis van administratieve software, rapportages en boekhouding (excellente Excel kennis is een vereiste)
 • Leidinggevende ervaring binnen een financiële afdeling
 • Affiniteit met ‘de business’ en in staat om gedegen en relevante adviezen te geven vanuit het vakgebied Finance & Control
 • Bij voorkeur werkervaring bij een financiële of zakelijke dienstverlener (tot 250 medewerkers)

  Wat kun je van ons verwachten?

  • Een informele en zeer dynamische werkomgeving met een serieuze, zakelijke uitstraling
  • Een goed, marktconform salaris en een 13e maand
  • 29 vakantiedagen en 1 bedrijfsvrije keuze dag
  • Mogelijkheid om kosteloos deel te nemen aan ons Vitaliteit programma
  • Een uitstekende pensioenverzekering
  • Korting op diverse verzekeringen en vergoeding voor de aanvullende zorgverzekering
  • Een platte organisatie met korte communicatielijnen die volop mogelijkheden biedt voor zelfstandigheid, initiatief en persoonlijke ontwikkeling

  Manager Control

  Amstelveen//40 uur

  Print vacature

  Zoek jij een financiële baan waarin je de key speler bent binnen het controlling- en rapportageproces? Wil jij er verantwoordelijk voor zijn dat alle (relevante) financiële gegevens toegankelijk en inzichtelijk kunnen worden gerapporteerd aan directie en management? En wil jij acteren als sparringpartner voor de CEO? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Jouw functie

  Als Manager Control ben je verantwoordelijk voor de financiële afdeling die is onderverdeeld in Business Control en Financial Control en rapporteer je aan de COO. Daarnaast ben je op het gebied van Finance & Control de sparringpartner voor onze CEO. Je geeft leiding aan een team van totaal acht medewerkers en bent een key-speler binnen het controlling- en rapportageproces. Op het gebied van Business Control ben je o.a. verantwoordelijk voor de rapportering, budget, forecasting en ad hoc analyses voor de business. Op het gebied van Financial Control ben je voornamelijk verantwoordelijk voor ons debiteuren en crediteuren beheer, financial audit en general ledger. Jij zorgt er ook voor dat alle (relevante) financiële gegevens toegankelijk en inzichtelijk kunnen worden gerapporteerd aan directie en management. Je waarborgt de kwaliteit van rapportages en acteert als sparringpartner voor management en directie. Daarnaast combineer je financiële met bedrijfskundige inzichten en ben je in staat om onze complexe administratie te overzien en gedegen analyses te maken waarop besluiten kunnen worden genomen.

  Jouw kwaliteiten

  Jij hebt visie, neemt initiatief en handelt proactief. Je bent zelfstandig en streeft resultaat na. Je bent een voorbeeld voor de afdeling, inspireert collega's en hebt een goed ontwikkeld inlevingsvermogen. Betrouwbaarheid, accuratesse, integriteit en verantwoordelijkheidsgevoel zijn voor jou een vanzelfsprekendheid.

  Jouw toekomst

  Bij Meijers, een onafhankelijke makelaar in assurantiën met meer dan 230 medewerkers, werk je aan een eigen toekomst, die van je collega’s en die van onze klanten. Op basis van zekerheid en continuïteit streven we elke dag naar groei en ontwikkeling.

  Het begint bij jou
  Ben jij de Manager Control die wij zoeken? Solliciteer dan via het onderstaand online formulier met jouw cv en korte motivatie. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Manon van Rheenen (Recruiter), via 020 504 2 653. Sollicitanten die wij uitnodigen voor een arbeidsvoorwaardengesprek, worden na dit gesprek gescreend. Wij gaan ervan uit dat je wilt deelnemen aan deze screening als je solliciteert op deze vacature. Zonder screening is het helaas niet mogelijk om deze functie te vervullen.

  Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


  Contactpersoon

  Solliciteer nu

  Het begint bij jou

  Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Wat ambieer je in je carrière? Je werkende leven? Zoek je afwisseling of juist de diepte? Wil je veel leren van collega’s? Snel groeien? Sta je open voor veel eigen verantwoordelijkheid? Zeg het maar. Het begint bij jou.

  Jouw werkweek

  Ochtend Middag
  Ma Rapportages draaien en analyseren Lunch met collega's Werkoverleg Budgetoverleg
  Di Afdelingsoverleg Maandlunch Meijers in Vorm - Hardlopen met collega's
  Wo Evaluatiegesprekken Lunch met collega's Mailbox beantwoorden Verwerken budget
  Do Prolongaties Eindcontrole/Goedkeuring facturen Bijeenkomst 'School of Life Talk' Lunch met collega's
  Vr Implementatie vaste activa/payroll Lunch met collega's Vragen beantwoorden uit business Vrijdagmiddagborrel BILA met HR Adviseur

  Sollicitatieproces

  Sollicitaties welkom

  Je kan solliciteren.

  Eerste gesprekken

  We zijn volop bezig met kennismakingsgesprekken. Je kan nog steeds solliciteren.

  Afrondende gesprekken

  Je kan nog solliciteren, maar je komt op de wachtlijst.

  Aanbieding contract

  We zijn rond. Je kan op deze vacature niet meer solliciteren.

  Vacature ingevuld

  Bekijk andere vacatures.

  Solliciteren?