Meijers Assurantiën makelaar in assurantiën
Meer over Meijers

Wat verwachten we van je?

 • Minimaal in het bezit van MBO diploma
 • 1-2 jaar werkervaring binnen de verzekerings- en/of assurantiënbranche
 • Ervaring met Office 2010 (Word en Excel)

Wat kun je van ons verwachten?

 • Volop mogelijkheden voor zelfstandigheid, initiatief en persoonlijke groei
 • Een salaris tussen €1.962,- en €3.151,- en een 13e maand
 • Een prima pensioenverzekering
 • Korting op diverse verzekeringen en vergoeding voor de aanvullende zorgverzekering
 • Mogelijkheid om gratis deel te nemen aan ons vitaliteitsprogramma
 • VRIJMIBO

Wat ga je doen?

  Junior Specialist Particulier

  Amstelveen / 40 uur

  Print vacature

  Vind jij het leuk om verantwoordelijk te zijn voor het verlenen van excellente administratieve ondersteuning en advies? Ben jij zelfstandig, ambitieus, proactief, servicegericht én heb jij overzicht? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Jouw functie

  Als medewerker van de afdeling Particulier heb jij een centrale rol bij het vastleggen en bijhouden van onze administratie. Jij verwerkt en administreert binnenkomende post op polis niveau, jij maakt dossiers compleet, voert deze in en boekt nota's voor de polissen. Daarnaast heb jij regelmatig telefonisch contact met de klant en verzorg je offertes. Tot slot heb jij uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden in zowel woord als geschrift, cijfermatig inzicht, een flexibele werkhouding en in staat om te schakelen tussen verschillende werkzaamheden.

  Jouw kwaliteiten

  Jij bent zelfstandig, proactief, en servicegericht. Verder ben je zowel accuraat als flexibel, en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor de voortgangsbewaking.

  Jouw toekomst

  Wij zijn een ambitieus familiebedrijf dat sinds 1973 werkt in opdracht van vele zakelijke klanten in binnen- en buitenland. Met meer dan 240 medewerkers, waarvan een groot deel als specialist op het gebied van risk management. Daardoor behoren we tot de grotere spelers van Nederland. Klanten waarderen onze gedrevenheid en onze betrokken, persoonlijke houding. Precies waarom je bij Meijers zou willen werken.

  Bovendien gaat het bij ons om meer dan de inhoud van je werk. Denk bijvoorbeeld aan de vele vakopleidingen, ontwikkelprogramma’s of coachingstrajecten die je bij ons kunt volgen. We hebben verder ook dagelijks een gezonde lunch en op vrijdagmiddag een gezellige borrel. En we hebben een populair vitaliteitsprogramma waaraan je gratis kunt deelnemen.

  Het begint bij jou
  Ben jij de Junior Specialist Particulieren die wij zoeken? Solliciteer via onderstaand online formulier met jouw cv en korte motivatie. Heb je nog vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Manon van Rheenen (Recruiter), via 020 504 2 653. Sollicitanten die wij uitnodigen voor een arbeidsvoorwaardengesprek worden na dit gesprek gescreend. Wij gaan ervan uit dat je wilt deelnemen aan deze screening als je solliciteert op deze vacature. Zonder screening is het helaas niet mogelijk om deze functie te vervullen.

  Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


  Contactpersoon

  Solliciteer nu

  Jouw werkweek

  09:00 10:00 11:00 12:00 13:00 14:00 15:00 16:00 17:00 18:00
  Ma Klantcontact, telefoon/e-mail Verwerken van polissen Klantcontact, telefoon/e-mail Afdelingsoverleg Lunch met collega's
  Di Verwerken van polissen Maandlunch Meijers In Vorm

  Meijers In Vorm

  Hardlooples
  Wo Klantcontact, telefoon/e-mail Verwerken van polissen Lunch met collega's Bila
  Do Verwerken van polissen Verwerken van polissen Verzorgen van nota's Dossierbeheer Dossierbeheer Lunch met collega's Lunch met collega's
  Vr Verwerken van polissen Verwerken van polissen Lunch met collega's Vrijdagmiddag borrel

  Het begint bij jou

  Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Wat ambieer je in je carrière? Je werkende leven? Zoek je afwisseling of juist de diepte? Wil je veel leren van collega’s? Snel groeien? Sta je open voor veel eigen verantwoordelijkheid? Zeg het maar. Het begint bij jou.

  Sollicitatieproces

  Sollicitaties welkom

  Je kan solliciteren.

  Eerste gesprekken

  We zijn volop bezig met kennismakingsgesprekken. Je kan nog steeds solliciteren.

  Afrondende gesprekken

  Je kan nog solliciteren, maar je komt op de wachtlijst.

  Aanbieding contract

  We zijn rond. Je kan op deze vacature niet meer solliciteren.

  Vacature ingevuld

  Bekijk andere vacatures.

  Solliciteren?