Meijers Assurantiën makelaar in assurantiën
Meer over Meijers

Wat verwachten we van je?

 • Minimaal een afgeronde hbo en/of wo-opleiding in de richting IT, ICT, Informatica of vergelijkbaar
 • Minimaal 5 jaar ervaring binnen Data Security
 • Aanvullende opleidingen op het gebied van informatiebeveiliging, informatiemanagement of IT-audit en security architectuur (ISO27001, CISSP, CISM, CRISC, GICSP, ISMS enz.)
 • Kennis van DAMA/DM-BOK is een pré
 • Kennis van (internationale) technologische ontwikkelingen en trends binnen datamanagement is een pré
 • Actuele kennis van ICT-wetgeving is een sterke pré

  Wat kun je van ons verwachten?

  • Volop mogelijkheden om jezelf te ontplooien, initiatieven te nemen en persoonlijke groei
  • Een informele en zeer dynamische werkomgeving met een serieuze en zakelijke uitstraling
  • Een salaris tussen €3.060,- en €4.919 en een 13e maand
  • Een laptop en een smartphone
  • Een uitstekende pensioenregeling
  • Korting op diverse verzekeringen en een vergoeding voor de aanvullende zorgverzekering
  • Dagelijks een gezellige gezamenlijke lunch en een vrijdagmiddagborrel

  IT Security Officer

  Amstelveen//40 uur

  Print vacature

  Vind jij het leuk om een nieuwe rol te gaan ontwikkelen en aan diverse behoeften en vraagstukken invulling te geven? Ben je daarnaast ook in staat om verschillende belangen en invalshoeken mee te wegen in een beslissing? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Jouw functie

  Voor Meijers is dit een nieuwe functie. De belangrijkste rol binnen deze functie is het voorkomen en beperken van IT risico’s. We verwachten dat je proactief aan de slag gaat om deze rol voor de organisatie tot een succes te maken. Jij bent onder andere verantwoordelijk voor het ontwikkelen van het interne ICT informatiebeveiligingsbeleid. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het bewaken en waarborgen van de veiligheid van gegevens en informatie. Je zal regelmatig controles (interne audits) en risicoanalyses uitvoeren. Je ontwikkelt rapportages en brengt voorstellen en adviezen uit over de status van de security van gegevens en informatie. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het managen en beheren van onze IT-contracten in alle facetten, met als doel het organiseren en managen van de overeengekomen dienstverlening. Je ziet erop toe dat er bij lopende contracten wordt voldaan aan de randvoorwaarden en contracteisen. Daarnaast zal je de contractsvervaldata signaleren en in samenwerking met Legal & Compliance en de Manager ICT nieuwe contracten aangaan.

  Jouw kwaliteiten

  Jij bent zelfstandig en proactief. Je bent communicatief sterk en uitstekend in staat om verschillende belangen en invalshoeken mee te wegen in een beslissing. Je bent ook secuur en je kan goed overzicht bewaken.

  Jouw toekomst

  Bij Meijers, een onafhankelijke makelaar in assurantiën met meer dan 230 medewerkers, werk je aan je eigen toekomst, die van je collega’s én die van onze klanten. Op basis van zekerheid en continuïteit streven we elke dag naar groei en ontwikkeling.

  Het begint bij jou
  Ben jij de IT Security Officer die wij zoeken? Solliciteer dan via onderstaand online formulier met jouw cv en korte motivatie. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Manon van Rheenen (Recruiter), via 020 504 2 653 of Martin Holm (Manager ICT) via 06 23 90 47 94. Sollicitanten die wij uitnodigen voor een arbeidsvoorwaardengesprek, worden na dit gesprek gescreend. Wij gaan ervan uit dat je wilt deelnemen aan deze screening als je solliciteert op deze vacature. Zonder screening is het helaas niet mogelijk om deze functie te vervullen.

  Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


  Contactpersoon

  Solliciteer nu

  Toelichting van de manager

  Meijers groeit en het belang van IT en security binnen Meijers groeit mee. Dit merk je terug in onze afdeling en in deze rol. Misschien belangrijker nog, je merkt het op de werkvloer en met je collega’s.

  Wij zijn professionals met veel vrijheid en net zo veel verantwoordelijkheid. Ik kijk uit naar het uitbreiden van ons vakkundige team met nog een gedreven collega.

  Het begint bij jou

  Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Wat ambieer je in je carrière? Je werkende leven? Zoek je afwisseling of juist de diepte? Wil je veel leren van collega’s? Snel groeien? Sta je open voor veel eigen verantwoordelijkheid? Zeg het maar. Het begint bij jou.

  Jouw werkweek

  Ochtend Middag
  Ma Planning van de week en mails Overleg met leidinggevende Lunch met collega's Audit uitvoeren op security beleid
  Di Maandlunch Meijers in Vorm - Hardlopen met collega's IT Security Beleid implementeren Contracten updaten Leveranciers spreken Overleg met management & collega’s
  Wo Bila Lunch met collega's Accountmanagers ondersteunen Deelnemen aan project ‘Stabiliteit’
  Do Verwerkingsregister van Meijers bijwerken Lunch met collega's Security Rapportage voorbereiden
  Vr Overleg met jurist en/of collega’s IT Security Beleid schrijven en implementeren Lunch met collega's Vrijdagmiddagborrel

  Sollicitatieproces

  Sollicitaties welkom

  Je kan solliciteren.

  Eerste gesprekken

  We zijn volop bezig met kennismakingsgesprekken. Je kan nog steeds solliciteren.

  Afrondende gesprekken

  Je kan nog solliciteren, maar je komt op de wachtlijst.

  Aanbieding contract

  We zijn rond. Je kan op deze vacature niet meer solliciteren.

  Vacature ingevuld

  Bekijk andere vacatures.

  Solliciteren?