Meijers Assurantiën makelaar in assurantiën
Meer over Meijers

Wat verwachten we van je?

 • Een afgeronde hbo en/of wo-opleiding op het gebied van informatica, bedrijfseconomie of vergelijkbaar
 • Minimaal 2 jaar ervaring in de financiële- en verzekeringssector. Ervaring bij een verzekeringsmakelaar is een pré
 • Minimaal 2 jaar ervaring met het maken van vooronderzoeken en business- en systeem requirements
 • Aantoonbare ervaring met projectmatig werken – bij voorkeur Agile
 • Ervaring met dataextractie (SQL) en analyse is een sterke pré
 • Kennis van procesmanagement en leveranciersselectie is een pré

  Wat kun je van ons verwachten?

  • Volop mogelijkheden om jezelf te ontplooien, initiatieven te nemen en ruimte voor persoonlijke groei
  • Een goed, marktconform salaris en een 13e maand
  • Een laptop en een smartphone
  • Een uitstekende pensioenregeling
  • Korting op diverse verzekeringen en een vergoeding voor de aanvullende zorgverzekering
  • Dagelijks een gezellige gezamenlijke lunch en een vrijdagmiddagborrel

  IT Business Analist

  Amstelveen//40-uur

  Print vacature

  Ben jij een daadkrachtige en analytische IT Business Analist? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Jouw functie

  De IT Business Analist is verantwoordelijk voor het uitvoeren van analyses en (voor)onderzoeken die het IT landschap en de bedrijfsprocessen versterken. Dit kunnen bijvoorbeeld verzekeringstechnische onderwerpen zijn, een 'make/buy'-analyse maken, maar ook het uitbouwen van portalen en het uitvoeren van een leveranciersselectie traject. Je begeleidt en ondersteunt de organisatie bij het realiseren van verbeteringen en treedt daarmee op als ‘product owner’. Dit wordt gedaan door 1) het maken van beslisdocumenten voor het management 2) het opstellen van business- en system requirements t.b.v. een snelle en goede implementatie en 3) (keten-)testen uitvoeren om te waarborgen dat de verbeteringen conform wensen wordt opgeleverd. Je communiceert doorlopend met collega’s, leveranciers en management over de aanpak, oplossingen, voortgang en de risico’s. Ook de 'case for change’ (ofwel: draagvlak en urgentie voor veranderingen) hoort hier bij. Je daagt de organisatie proactief uit waar verbeteringen door automatisering en robotisering mogelijk zijn. Dit vraagt goede kennis van de systemen, architectuur, processen en data van de organisatie. Daarnaast treedt de IT Business Analist op als leider bij projecten van beperkte omvang en/of complexiteit en is daarmee medeverantwoordelijk voor het projectbudget, plan van aanpak en het halen van deadlines. Dit kan bij voorbeeld een conversie/migratieproject zijn.

  Jouw kwaliteiten

  Als IT Business Analist ben je analytisch en communicatief sterk aangelegd. Aan jouw werk stel je hoge kwaliteitseisen en omdat je draagvlak creëert voor veranderingen heb je een grote overtuigingskracht.

  Jouw toekomst

  Bij Meijers waarderen we executiekracht en vrij denken. Er is dus veel vrijheid voor de IT Business Analist om de richting van het bedrijf te beïnvloeden en onze klanten te helpen met goede verzekeringen. Door onze klantgerichte dienstverlening, geleverd door vakkundige medewerkers, groeien wij. Hierdoor breiden we de komende jaren onze digitale klantbediening, customer relationship management en data intelligence activiteiten uit. Om dit te kunnen doen zoeken wij gepassioneerde business analisten.

  Als familiebedrijf staat het gezamenlijk bouwen aan relaties voorop. Zo is Meijers gegroeid en daar wij zijn trots op. De ideale kandidaat deelt deze waarde. Net zo belangrijk is een authentieke ‘drive vanuit het hart’. En met deze passie voor je vak, duurzame continuïteit bieden aan jezelf, je collega’s, de klanten en het bedrijf.

  Het begint bij jou
  Ben jij de IT Business Analist die wij zoeken? Solliciteer dan via het onderstaande online formulier met jouw cv en korte motivatie. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Manon van Rheenen (Recruiter), via 020 504 2 653 of Martin Holm (Manager ICT) via 06 23 90 47 94. Sollicitanten die wij uitnodigen voor een arbeidsvoorwaardengesprek, worden na dit gesprek gescreend. Wij gaan ervan uit dat je wilt deelnemen aan deze screening als je solliciteert op deze vacature. Zonder screening is het helaas niet mogelijk om deze functie te vervullen.

  Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


  Contactpersoon

  Solliciteer nu

  Toelichting van de manager

  Meijers groeit en het belang van IT en security binnen Meijers groeit mee. Dit merk je terug in onze afdeling en in deze rol. Misschien belangrijker nog, je merkt het op de werkvloer en met je collega’s.

  Wij zijn professionals met veel vrijheid en net zoveel verantwoordelijkheid. Ik kijk uit naar het uitbreiden van ons vakkundige team met nog een gedreven collega.  

  Het begint bij jou

  Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Wat ambieer je in je carrière? Je werkende leven? Zoek je afwisseling of juist de diepte? Wil je veel leren van collega’s? Snel groeien? Sta je open voor veel eigen verantwoordelijkheid? Zeg het maar. Het begint bij jou.

  Jouw werkweek

  Ochtend Middag
  Ma Architectuur aanpassen n.a.v. changes Lunchen met collega's Projectplan verfijnen Vragen van programmeurs beantwoorden
  Di Werkoverleg Lunchen met collega's Met IT Specialisten requirements uitwerken Overleg met IT-projectleider
  Wo Onderzoek leverancier cloud oplossing Lunchen met collega's Acceptatietest Deelname stuurgroep Meijers in Vorm - Hardlopen met collega's
  Do Data uitzoeken voor analyse Lunchen met collega's Teamoverleg Projectplan verfijnen
  Vr Overleg met accountmanager Workshop Big Data & AI Lunchen met collega's Make/Buy-Analyse voor portaalfunctionaliteit Vrijdagmiddagborrel

  Sollicitatieproces

  Sollicitaties welkom

  Je kan solliciteren.

  Eerste gesprekken

  We zijn volop bezig met kennismakingsgesprekken. Je kan nog steeds solliciteren.

  Afrondende gesprekken

  Je kan nog solliciteren, maar je komt op de wachtlijst.

  Aanbieding contract

  We zijn rond. Je kan op deze vacature niet meer solliciteren.

  Vacature ingevuld

  Bekijk andere vacatures.

  Solliciteren?