Meijers Assurantiën makelaars in assurantiën
Meer over Meijers

Wat verwachten we van je?

 • Minimaal een afgeronde hbo en/of wo-opleiding
 • In het bezit van WFT- en relevante vakdiploma’s
 • Bewezen ervaring met zakelijke klanten in een internationale setting
 • Minimaal 3 tot 5 jaar werkervaring in een adviesfunctie
 • Ervaring in het overdragen van kennis aan collega’s
 • Ontwikkeling van nieuwe internationale producten en diensten
 • Uitstekende beheersing van Nederlandse en Engelse taal

  Wat kun je van ons verwachten?

  •     Informele en zeer dynamische werkomgeving      met een serieuze en zakelijke uitstraling
  •     Volop mogelijkheden voor zelfstandigheid,            initiatief en persoonlijke groei
  •     Een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket          vastgesteld op basis van je ervaring, inclusief      een 13e maand  en een pensioenregeling
  •     29 vakantiedagen en 1 bedrijfvrijekeuzedag
  •     Korting op diverse verzekeringen en een               vergoeding voor de aanvullende                        zorgverzekering

  Internationaal Accountmanager

  Amstelveen / 40 uur

  Print vacature

  De afdeling Global & Specialty richt zich op middelgrote tot grote internationaal opererende bedrijven. Met de internationale netwerken worden inkomende en uitgaande relaties bediend. Om deze doelgroep op juiste wijze te kunnen bedienen worden speciale diensten en producten aangeboden om deze bijzondere risico’s te beheren en te plaatsen in internationale verzekeringsmarkten. Ben jij commercieel en servicegericht en weet jij maximale toegevoegde waarde te leveren aan ons team en onze internationale klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Jouw functie

  Als Internationaal Accountmanager ben jij verantwoordelijk voor het op een excellente wijze bedienen, onderhouden en uitbreiden van onze (internationale) klantenportefeuille. Jij bent de sparringpartner voor de relatie. Om deze rol tot een succes te maken, adviseer jij relaties, weet jij nieuwe netwerken op te bouwen, bestaande netwerken te onderhouden en uit te diepen. Jij inventariseert, beoordeelt en analyseert proactief de behoeften en knelpunten van de relatie. Samen met de specialisten binnen het team zorg jij voor een excellente advisering. Je hebt een uitstekend gevoel voor commercie en je bent communicatief en sociaal vaardig. Daarnaast lever jij een bijdrage aan acquisitie van nieuwe opdrachten en stel jij heldere en duidelijke bezoekverslagen en analyses op.

  Jouw kwaliteiten

  Je hanteert een hoge kwaliteitsnorm en je bent klantgericht en hebt sterke communicatieve vaardigheden. Daarmee ben je een gesprekspartner voor de directie van middelgrote en grote internationale klanten. Je hebt het in je om te adviseren vanuit jouw vakkennis. Je kan overtuigend onderhandelen, presenteren en netwerken.

  Jouw toekomst

  Wij zijn een ambitieus familiebedrijf dat sinds 1973 werkt in opdracht van vele zakelijke klanten in binnen- en buitenland. Met meer dan 250 medewerkers, waarvan een groot deel als specialist op het gebied van risk management. Daardoor behoren we tot de grotere spelers van Nederland. Klanten waarderen onze gedrevenheid en onze betrokken, persoonlijke houding. Precies waarom je bij Meijers zou willen werken. Bovendien gaat het bij ons om meer dan de inhoud van je werk. Denk bijvoorbeeld aan de vele vakopleidingen, ontwikkelprogramma’s of coaching trajecten die je bij ons kunt volgen. En we hebben een populair vitaliteitsprogramma waaraan je gratis kunt deelnemen.

  Het begint bij jou
  Ben jij de Internationaal Accountmanager die wij zoeken? Solliciteer via onderstaand online formulier met jouw cv en korte motivatie. Heb je nog vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Jacqueline Defourny (Senior HR Business Partner), via 06- 54 25 49 77. Sollicitanten die wij uitnodigen voor een arbeidsvoorwaardengesprek, worden na dit gesprek gescreend. Wij gaan ervan uit dat je wilt deelnemen aan deze screening als je solliciteert op deze vacature. Zonder screening is het helaas niet mogelijk om deze functie te vervullen.

  Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


  Jacqueline Defourny

  Contactpersoon

  Solliciteer nu

  Het begint bij jou

  Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Wat ambieer je in je carrière? Je werkende leven? Zoek je afwisseling of juist de diepte? Wil je veel leren van collega’s? Snel groeien? Sta je open voor veel eigen verantwoordelijkheid? Zeg het maar. Het begint bij jou.

  Sollicitatieproces

  Sollicitaties welkom

  Je kan solliciteren.

  Eerste gesprekken

  We zijn volop bezig met kennismakingsgesprekken. Je kan nog steeds solliciteren.

  Afrondende gesprekken

  Je kan nog solliciteren, maar je komt op de wachtlijst.

  Aanbieding contract

  We zijn rond. Je kan op deze vacature niet meer solliciteren.

  Vacature ingevuld

  Bekijk andere vacatures.

  Solliciteren?