Meijers Assurantiën makelaars in assurantiën
Meer over Meijers

Wat verwachten we van je?

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau
 • Diploma WFT Schadeverzekering Zakelijk
 • Diploma WFT Inkomen is een pré of bereid deze te behalen
 • Minimaal drie tot vijf jaar relevante werkervaring bij voorkeur in de financiële dienstverlening
 • Uitstekende schriftelijke en mondelinge vaardigheden, zowel in de Nederlandse als de Engelse taal

  Wat kun je van ons verwachten?

  • Informele en zeer dynamische werkomgeving met een serieuze en zakelijke uitstraling
  • Volop mogelijkheden voor zelfstandigheid, initiatief en persoonlijke groei
  • Een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket met een salaris tussen €2745,- en €4412,- vastgesteld op basis van je ervaring
  • Een 13e maand
  • Een uitstekende pensioenverzekering
  • 29 vakantiedagen en 1 bedrijfvrijekeuzedag
  • Korting op diverse verzekeringen en een vergoeding voor de aanvullende zorgverzekering
  • Volop mogelijkheden om jezelf te ontplooien, initiatieven te nemen en ruimte voor persoonlijke groei

  Intern Accountmanager

  Amstelveen / 32-40 uur

  Print vacature

  Ben jij de verbindende factor tussen de klant en onze business? Ben je commercieel, zelfstandig en ondernemend? En ambieer je een commerciële en ondernemende positie met ruimte voor initiatief, creativiteit en groei? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Jouw functie

  Dit is echt een centrale rol binnen onze organisatie. Je bent het eerste aanspreekpunt voor je collega’s, bestaande en nieuwe relaties. Samen met onze externe accountmanagers bedien jij onze zakelijke relaties en beheer je de bestaande portefeuille. Gezamenlijk zijn jullie verantwoordelijk voor de omzet- en resultaatdoelstellingen van deze portefeuille. Je bereidt de bezoeken van de externe accountmanager voor en bent na het bezoek ook verantwoordelijk voor de actiepunten die hieruit voortkomen.. Daarnaast onderhoud je regelmatig contact met de relaties en signaleer je kansen. Je schroomt dan ook niet om deze kansen te benutten. Je analyseert risico’s, biedt passende verzekeringsoplossingen en vraagt offertes op bij onze inkoopkanalen. Ook ben je medeverantwoordelijk voor de voortgang van het acceptatieproces van nieuwe aanvragen.

  Jouw kwaliteiten

  Als Interne Accountmanager ben je een echte ‘spin in het web’ en een ‘commercieel talent’. Daarnaast ben je ondernemend en resultaatgericht. In jouw werk stel je hoge kwaliteitseisen en ben je accuraat. Je legt gemaakte afspraken en de voortgang van acties goed vast in onze systemen, zodat jij altijd de laatste status weet. Omdat je een verbindende factor bent voor Meijers en onze klanten ben je goed in adviseren en beschik je over een behoorlijke dosis aan overtuigingskracht. Je bent goed in het stellen van prioriteiten en voelt je thuis in een dynamische omgeving.

  Jouw toekomst

  Bij Meijers waarderen wij executiekracht & vrij denken. Er is dus veel vrijheid binnen deze rol om de richting van het bedrijf te beïnvloeden. Door onze klantgerichte dienstverlening geleverd door vakkundige medewerkers groeien wij. Als familiebedrijf staat het gezamenlijk bouwen aan relaties bovenaan. Zo is Meijers gegroeid en daar zijn wij trots op. De ideale kandidaat deelt deze waarde. Net zo belangrijk is een authentieke ‘drive vanuit het hart’. En met deze passie voor je vak draag je bij aan duurzame continuïteit voor jezelf, je collega’s, de klanten en het bedrijf.

  Het begint bij jou
  Ben jij de Intern Accountmanager die wij zoeken? Solliciteer via onderstaand online formulier met jouw cv en korte motivatie. Heb je nog vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Jacqueline Defourny (Senior HR Business Partner), via 06-54 25 49 77. Sollicitanten die wij uitnodigen voor een arbeidsvoorwaardengesprek, worden na dit gesprek gescreend. Wij gaan ervan uit dat je wilt deelnemen aan deze screening als je solliciteert op deze vacature. Zonder screening is het helaas niet mogelijk om deze functie te vervullen. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

  Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


  Jacqueline Defourny

  Contactpersoon

  Solliciteer nu

  Het begint bij jou

  Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Wat ambieer je in je carrière? Je werkende leven? Zoek je afwisseling of juist de diepte? Wil je veel leren van collega’s? Snel groeien? Sta je open voor veel eigen verantwoordelijkheid? Zeg het maar. Het begint bij jou.

  Sollicitatieproces

  Sollicitaties welkom

  Je kan solliciteren.

  Eerste gesprekken

  We zijn volop bezig met kennismakingsgesprekken. Je kan nog steeds solliciteren.

  Afrondende gesprekken

  Je kan nog solliciteren, maar je komt op de wachtlijst.

  Aanbieding contract

  We zijn rond. Je kan op deze vacature niet meer solliciteren.

  Vacature ingevuld

  Bekijk andere vacatures.

  Solliciteren?