Meijers Assurantiën makelaars in assurantiën
Meer over Meijers

Wat verwachten we van je?

 • Minimaal een afgeronde mbo en/of hbo-opleiding in de richting van ICT of vergelijkbaar
 • Aantoonbare ervaring met ICT
 • Ervaring met functioneel beheer, ontwikkeling van (web)applicaties en servicedesk  werkzaamheden
 • Ervaring in de financiële dienstverlening is een pré
 • Kennis van ITI/ASL/BiSL is een pré

  Wat kun je van ons verwachten?

  • Een informele en dynamische werkomgeving met een professionele uitstraling
  • Volop mogelijkheden om jezelf te ontplooien, initiatieven te nemen en ruimte voor persoonlijke groei
  • Een goed, marktconform salaris en een 13e maand
  • Een uitstekende pensioenregeling
  • Korting op diverse verzekeringen en een vergoeding voor de aanvullende zorgverzekering
  • Een gezellige gezamenlijke lunch en een vrijdagmiddagborrel

  Junior Applicatiebeheerder

  Amstelveen / 40 uur

  Print vacature

  Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging als Junior Applicatiebeheerder bij Meijers? Vind je het leuk om deze nieuwe functie binnen de ICT afdeling te vervullen en mee te denken over de verdere inrichting hiervan? En is een niet werkende applicatie jou een doorn in het oog? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Jouw functie

  Als Junior Applicatiebeheerder ben je de schakel tussen de applicatiespecialisten en de werkvloer. Binnen Meijers komen verschillende vragen, meldingen en incidenten binnen over onze applicaties. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze collega’s op het gebied van vragen over onze IT applicaties. Je ontvangt en signaleert meldingen van problemen of foutmeldingen binnen de beheerde applicaties en onderneemt proactief actie door de melding zelfstandig op te lossen of door te zetten naar onze applicatiespecialisten. Je bent verantwoordelijk voor het inventariseren en beoordelen van de consequenties en realiseerbaarheid van wensen in applicaties. Je bewaakt en rapporteert over de voortgang van de oplossing van meldingen en incidenten. Je adviseert over het functioneren en de ontwikkeling van bestaande en nieuwe functionaliteiten. Onderdeel van jouw functie is het geven, schrijven en onderhouden van instructies en handleidingen. Daarnaast ontwerp je rapportages en test opgeleverde programmatuur. Tot slot ondersteun je de applicatiespecialisten waar nodig en ben je continu bezig jezelf te ontwikkelen om steeds meer taken over te nemen. Je werkt ook samen met collega’s en andere stakeholders binnen het Scrum team.

  Jouw kwaliteiten

  Als Junior Applicatiebeheerder kan je het proces omtrent het binnenkomen van meldingen, incidenten en vragen tot aan oplossen of doorzetten ervan gestructureerd stroomlijnen. Dit komt omdat je goed bent plannen en organiseren, je weet de juiste prioriteit te geven aan meldingen, incidenten en vragen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de werkvloer, wat inhoudt dat wij verwachten dat je communicatief sterk bent aangelegd. Je bent uiteraard servicegericht, behulpzaam en weet je staande te houden in stressvolle situaties.

  Jouw toekomst

  Bij Meijers, een onafhankelijke makelaar in assurantiën met meer dan 230 medewerkers, werk je aan je eigen toekomst. Je krijgt veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen en te laten zien wat je kan. Meijers biedt je een kans, dus het begint bij jou!

  Het begint bij jou
  Ben jij de Junior Applicatiebeheerder die wij zoeken? Solliciteer dan via onderstaand online formulier met jouw cv en een korte motivatie. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Sjaariefa Dijker via 020 504 26 87 of stuur een appje naar 06 287 909 92. Sollicitanten die wij uitnodigen voor een arbeidsvoorwaardengesprek, worden na dit gesprek gescreend. Wij gaan ervan uit dat je wilt deelnemen aan deze screening als je solliciteert op deze vacature. Zonder screening is het helaas niet mogelijk om deze functie te vervullen.

  Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


  Contactpersoon

  Solliciteer nu

  Toelichting van de manager

  Meijers groeit en het belang van IT en security binnen Meijers groeit mee. Dit merk je terug in onze afdeling en in deze rol. Misschien belangrijker nog, je merkt het op de werkvloer en met je collega’s.

  Wij zijn professionals met veel vrijheid en net zoveel verantwoordelijkheid. Ik kijk uit naar het uitbreiden van ons vakkundige team met nog een gedreven collega. 

   

  Het begint bij jou

  Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Wat ambieer je in je carrière? Je werkende leven? Zoek je afwisseling of juist de diepte? Wil je veel leren van collega’s? Snel groeien? Sta je open voor veel eigen verantwoordelijkheid? Zeg het maar. Het begint bij jou.

  Jouw werkweek

  Ochtend Middag
  Ma Lunchen met collega's Dagstart / controles Weekplanning doornemen Kennisoverdracht met specialisten Handleiding schrijven
  Di Lunchen met collega's Meijers in Vorm - Hardlopen met collega's Dagstart / controles Analyse meldingen Ondersteunen applicatiespecialisten Behandelen foutmeldingen/incidenten
  Wo Lunchen met collega's Dagstart / controles Verbeterpunten voorstellen Afstemming met gebruikersorganisatie
  Do Lunchen met collega's Dagstart controles Testen nieuwe systemen Teamoverleg Behandelen foutmeldingen/incidenten Ondersteunen applicatiespecialisten
  Vr Lunchen met collega's Vrijdagmiddagborrel Dagstart / controles Managementrapportage opstellen

  Sollicitatieproces

  Sollicitaties welkom

  Je kan solliciteren.

  Eerste gesprekken

  We zijn volop bezig met kennismakingsgesprekken. Je kan nog steeds solliciteren.

  Afrondende gesprekken

  Je kan nog solliciteren, maar je komt op de wachtlijst.

  Aanbieding contract

  We zijn rond. Je kan op deze vacature niet meer solliciteren.

  Vacature ingevuld

  Bekijk andere vacatures.

  Solliciteren?