Meijers Assurantiën makelaars in assurantiën
Meer over Meijers

Wat verwachten we van je?

 • Een HBO/WO werk- en denkniveau
 • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring in het L&D vakgebied
 • Je hebt aantoonbare ervaring in het ontwerpen en begeleiden van in-company leertrajecten, gericht op zowel business skills als leiderschap, houding en gedrag
 • Je hebt bij voorkeur ervaring binnen de financiële dienstverlening
 • Je bent flexibel en innovatief in denken en handelen en je hebt grote implementatiekracht
 • Je hebt sterke stakeholder management vaardigheden op alle niveau’s
 • Communicatief en sociaal vaardig
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Pro-actief, ondernemend en gedreven

Wat kun je van ons verwachten?

 • Je bent onderdeel van een hecht en deskundig HR team.
 • Volop mogelijkheden voor zelfstandigheid, initiatief en persoonlijke groei
 • Een goed marktconform salaris tussen € 2.745 – € 4.633 afhankelijk van jouw expertise en ervaring
 • 13e maand
 • 29 vakantiedagen en 1 bedrijfsvrijekeuze dag o.b.v. een full-time dienstverband
 • Een uitstekende pensioenverzekering
 • Korting op verzekeringen en een vergoeding voor de aanvullende zorgverzekering
 • Dagelijks een gezellige gezamenlijke lunch en een vrijdagmiddagborrel (afhankelijk van de geldende RIVM Corona maatregelen)
 • Mogelijkheid om hybride te werken

HR Project Coördinator

32-40 / Amstelveen

Print vacature

Ben jij een ervaren HR professional en op zoek naar een functie waarin de focus ligt op de onboarding van nieuwe medewerkers? En ligt jouw kracht in het communiceren met de verschillende lagen binnen en buiten een organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw functie

In jouw rol als HR Project Coördinator ligt jouw focus op Learning & Development. Je adviseert collega’s in hun professionele ontwikkeling, zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak. Je bent in staat centraal beleid duidelijk en consistent te vertalen naar de praktijk. Je analyseert de collectieve en individuele ontwikkelbehoeften en adviseert over deze ontwikkelvraagstukken. Je ontwikkelt en implementeert een onboardingprogramma. Je vangt signalen op voor nieuw en gewenst L&D beleid vanuit de Business. Daarbij stel jij de vraag achter de vraag en stel je in je adviezen de effectiviteit van leerinterventies centraal. Je bent op basis van afgebakende doelstellingen verantwoordelijk voor het bedenken, uitwerken, implementeren en evalueren van duurzame leeroplossingen. Je overlegt met leveranciers over (in company) programma's, producten en afgesproken serviceverlening en je hebt continu grip op de kwaliteit in de uitvoering ervan. Samen met een collega uit het HR team zorgen jullie ervoor dat alle planning, organisatie, coördinatie en evaluatie van onze (vaktechnische) trainingen in goede banen wordt geleid.

Jouw kwaliteiten

Jij bent zelfstandig, daadkrachtig, leergierig, resultaatgericht, hebt een hands-on mentaliteit, staat open voor ontwikkeling en bent gepassioneerd in alles wat je doet. Je neemt initiatief en je bent communicatief en sociaal sterk.

Jouw toekomst

Bij Meijers waarderen wij executiekracht & vrij denken. Door onze klantgerichte dienstverlening geleverd door vakkundige medewerkers groeien wij. Als familiebedrijf staat het gezamenlijk bouwen aan relaties bovenaan. Zo is Meijers gegroeid en daar zijn wij trots op. De ideale kandidaat deelt deze waarde. Net zo belangrijk is een authentieke ‘drive vanuit het hart’. En met deze passie voor je vak draag je bij aan duurzame continuïteit voor jezelf, je collega’s, de klanten en het bedrijf.

Het begint bij jou
Ben jij de HR Project Coördinator die wij zoeken? Solliciteer via onderstaand online formulier met jouw CV en een korte motivatie. Heb je nog vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Marielle Hoogland, CPO via M.Hoogland@Meijers.nl. Sollicitanten die wij uitnodigen voor een arbeidsvoorwaardengesprek, worden na dit gesprek gescreend. Wij gaan ervan uit dat je wilt deelnemen aan deze screening als je solliciteert op deze vacature. Zonder screening is het helaas niet mogelijk om deze functie te vervullen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Marielle Hoogland-Sievers

Contactpersoon

Solliciteer nu

Het begint bij jou

Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Wat ambieer je in je carrière? Je werkende leven? Zoek je afwisseling of juist de diepte? Wil je veel leren van collega’s? Snel groeien? Sta je open voor veel eigen verantwoordelijkheid? Zeg het maar. Het begint bij jou. 

Sollicitatieproces

Sollicitaties welkom

Je kan solliciteren.

Eerste gesprekken

We zijn volop bezig met kennismakingsgesprekken. Je kan nog steeds solliciteren.

Afrondende gesprekken

Je kan nog solliciteren, maar je komt op de wachtlijst.

Aanbieding contract

We zijn rond. Je kan op deze vacature niet meer solliciteren.

Vacature ingevuld

Bekijk andere vacatures.

Solliciteren?