Meijers Assurantiën makelaars in assurantiën
Meer over Meijers

Wat verwachten we van je?

 • Minimaal een mbo niveau 4 of een hbo opleiding in de richting Human Resource Management of een secretariele opleiding aan Schoevers
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Goede beheersing van het Microsoft Office pakket

  Wat kun je van ons verwachten?

  • Een informele en zeer dynamische werkomgeving met een serieuze en zakelijke uitstraling
  • Een platte organisatie met korte communicatielijnen die volop mogelijkheden biedt voor zelfstandigheid, initiatief en persoonlijke ontwikkeling
  • Een goed marktconform salaris tussen €2375,- en €3733,- afhankelijk van je ervaring
  • Een 13e maand
  • 29 vakantiedagen en een bedrijfsvrije keuzedag
  • Een uitstekende pensioenregeling
  • Korting op diverse verzekeringen en een vergoeding voor de aanvullende zorgverzekering

  HR & Recruitment Medewerker

  Amstelveen / 32-36 uur

  Print vacature

  Vind jij het leuk om op alle facetten binnen het HR vak nieuwe dingen te leren en jouw steentje bij te dragen? Ben je goed in plannen en organiseren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Jouw functie

  Binnen deze functie ben je een spin in het web in ons hechte en leuke HR team. Als HR & Recruitment Medewerker ondersteun je de HR medewerkers, Recruitment en de Chief People Officer. Samen met de HR medewerkers lever je een bijdrage aan het verzorgen en bewaken van het administratieve proces rondom instroom, doorstroom en uitstroom. Jij draagt zorg voor de personeelscorrespondentie, houdt de personeelsdossiers bij en bewaakt diverse termijnen zoals start nieuwe medewerkers, einde proeftijd, einde contract, jubilea en personeelsaangelegenheden. Daarnaast ondersteun je Recruitment met het searchen naar het juiste talent en help je bij het organiseren van events die gericht zijn op het aantrekken van nieuwe medewerkers. Voor de CPO ben je verantwoordelijk voor haar agendabeheer.

  Jouw kwaliteiten

  In deze rol is het belangrijk dat je een zeer servicegerichte instelling hebt naar onze medewerkers en leidinggevenden toe. Je schakelt makkelijk tussen verschillende taken en verantwoordelijkheden en bent flexibel. Je bent accuraat en nauwkeurig in je administratie. Verder is het belangrijk dat je sterk bent in plannen en organiseren. Wij verwachten dat je een gedreven zelfstarter bent die niet afwachtend is, maar gemakkelijk initiatief neemt en proactief handelt. Daarnaast leg je makkelijk contacten en weet je nieuwe medewerkers enthousiast te maken om te komen werken bij Meijers.

  Jouw toekomst

  Wij zijn een ambitieus familiebedrijf dat sinds 1973 werkt in opdracht van vele zakelijke klanten in binnen- en buitenland. Met meer dan 280 medewerkers, waarvan een groot deel als specialist op het gebied van risk management. Daardoor behoren we tot de grotere spelers van Nederland. Klanten waarderen onze gedrevenheid en onze betrokken, persoonlijke houding. Precies waarom je bij Meijers zou willen werken. Bovendien gaat het bij ons om meer dan de inhoud van je werk. Denk bijvoorbeeld aan de vele vakopleidingen, ontwikkelprogramma’s of coachingstrajecten die je bij ons kunt volgen. En we hebben een populair vitaliteitsprogramma waaraan je gratis kunt deelnemen.

  Het begint bij jou
  Ben jij de HR & Recruitment Medewerker die wij zoeken? Solliciteer via onderstaand online formulier met jouw cv en een korte motivatie. Heb je nog vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Danielle Rijkmans, via 06 148 86 726. Sollicitanten die wij uitnodigen voor een arbeidsvoorwaardengesprek, worden na dit gesprek gescreend. Wij gaan ervan uit dat je wilt deelnemen aan deze screening als je solliciteert op deze vacature. Zonder screening is het helaas niet mogelijk om deze functie te vervullen. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

  Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


  Daniëlle Rijkmans - Buskermolen

  Contactpersoon

  Solliciteer nu

  Het begint bij jou

  Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Wat ambieer je in je carrière? Je werkende leven? Zoek je afwisseling of juist de diepte? Wil je veel leren van collega’s? Snel groeien? Sta je open voor veel eigen verantwoordelijkheid? Zeg het maar. Het begint bij jou.

  Sollicitatieproces

  Sollicitaties welkom

  Je kan solliciteren.

  Eerste gesprekken

  We zijn volop bezig met kennismakingsgesprekken. Je kan nog steeds solliciteren.

  Afrondende gesprekken

  Je kan nog solliciteren, maar je komt op de wachtlijst.

  Aanbieding contract

  We zijn rond. Je kan op deze vacature niet meer solliciteren.

  Vacature ingevuld

  Bekijk andere vacatures.

  Solliciteren?