Meijers Assurantiën makelaars in assurantiën
Meer over Meijers

Wat verwachten we van je?

 • Miniaal een afgeronde hbo opleiding (in de richting van IT)
 • Minimaal 3 jaar werkervaring als functioneel beheerder in de verzekeringsbranche
 • Bekend met BiSL, ASL en ITIL
 • Ervaring met en kennis van AFAS (pré)
 • Ervaring met en kennis van Level7/CCS (pré)
 • Ervaring met en kennis van webportalen (pré)

  Wat kun je van ons verwachten?

  • Volop mogelijkheden voor zelfstandigheid, initiatief en persoonlijke groei
  • Een goed, marktconform salaris en een 13e maand
  • 29 vakantiedagen en 1 bedrijfsvrijekeuze dag (Goede Vrijdag of dag na Hemelvaart)
  • Een uitstekende pensioenverzekering
  • Korting op diverse verzekeringen en vergoeding voor de aanvullende zorgverzekering
  • Een platte organisatie met korte communicatielijnen die volop mogelijkheden biedt voor zelfstandigheid, initiatief en persoonlijke ontwikkeling
  • Dagelijks een gezellige gezamenlijke lunch en een vrijdagmiddag borrel

  Functioneel Beheerder

  Amstelveen / 40 uur

  Print vacature

  Ben je in staat bruggen te bouwen tussen business, ICT en onze organisatie? Heb je ervaring met CCS Level 7? Dan zijn we op zoek naar jou!

  Jouw functie

  Als functioneel beheerder vervul je een belangrijke rol binnen Meijers. Je verbindt de businessbehoefte van onze interne organisatie met innovatieve ICT-oplossingen. Dit doe je door gebruikerswensen te analyseren en de consequenties en realisatie van applicaties te beoordelen. Je ondersteunt gebruikers bij het gebruik van de systemen. Ook adviseer je over het functioneren en de ontwikkeling van bestaande en nieuwe functionaliteiten en je doet structureel verbetervoorstellen. Daarnaast verbeter jij de dienstverlening van Meijers door je inzet en betrokkenheid bij projecten die invloed hebben op onze bedrijfsresultaten.

  Jouw kwaliteiten

  Je bent stressbestendig, communicatief vaardig, en initiatiefrijk. Ook ben je ondernemend en houd je makkelijk het overzicht. Daarnaast heb je brede kennis van CCS Level 7, ben je klantgericht en weet je uitstekend verbinding te leggen tussen gebruikerswensen en structurele verbeterprocessen.

  Jouw toekomst

  Wij zijn een ambitieus familiebedrijf dat sinds 1973 werkt in opdracht van vele zakelijke klanten in binnen- en buitenland. Met meer dan 280 medewerkers, waarvan een groot deel als specialist op het gebied van risk management. Daardoor behoren we tot de grotere spelers van Nederland. Klanten waarderen onze gedrevenheid en onze betrokken, persoonlijke houding. Precies waarom je bij Meijers zou willen werken. Bovendien gaat het bij ons om meer dan de inhoud van je werk. Denk bijvoorbeeld aan de vele vakopleidingen, ontwikkelprogramma’s of coachingstrajecten die je bij ons kunt volgen. We hebben verder ook dagelijks een gezonde lunch en op vrijdagmiddag een gezellige borrel. En we hebben een populair vitaliteitsprogramma waaraan je gratis kunt deelnemen.

  Het begint bij jou
  Ben jij de Functioneel Beheerder die wij zoeken? Solliciteer dan via het online formulier met jouw cv en korte motivatie. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Fatima Seghir, via 06 18 58 09 17. Sollicitanten die wij uitnodigen voor een arbeidsvoorwaardengesprek worden na dit gesprek gescreend. Wij gaan ervan uit dat je wilt deelnemen aan deze screening als je solliciteert op deze vacature. Zonder screening is het helaas niet mogelijk om deze functie te vervullen.

  Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


  Het begint bij jou

  Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Wat ambieer je in je carrière? Je werkende leven? Zoek je afwisseling of juist de diepte? Wil je veel leren van collega’s? Snel groeien? Sta je open voor veel eigen verantwoordelijkheid? Zeg het maar. Het begint bij jou.

  Sollicitatieproces

  Sollicitaties welkom

  Je kan solliciteren.

  Eerste gesprekken

  We zijn volop bezig met kennismakingsgesprekken. Je kan nog steeds solliciteren.

  Afrondende gesprekken

  Je kan nog solliciteren, maar je komt op de wachtlijst.

  Aanbieding contract

  We zijn rond. Je kan op deze vacature niet meer solliciteren.

  Vacature ingevuld

  Bekijk andere vacatures.

  Solliciteren?