Meijers Assurantiën makelaar in assurantiën
Meer over Meijers

Wat verwachten we van je?

 • Minimaal een afgeronde hbo-opleiding in de richting van ICT, Informatica of vergelijkbaar
 • Minimaal 3 jaar werkervaring als functioneel beheerder
 • Ervaring als functioneel beheerder in de verzekeringsbranche is een pré
 • Bekend met BiSL, ASL en ITIL
 • Ervaring met en kennis van AFAS is een pré
 • Ervaring met en kennis van Level7/CCS is een pré
 • Ervaring met en kennis van webportalen is een pré

  Wat kun je van ons verwachten?

  • Een informele en zeer dynamische werkomgeving met een serieuze en zakelijke uitstraling
  • Een goed, marktconform salaris, inclusief een 13e maand
  • Een uitstekende pensioenverzekering
  • Korting op diverse verzekeringen en een vergoeding voor de aanvullende zorgverzekering
  • Een platte organisatie met korte communicatielijnen die volop mogelijkheden biedt voor zelfstandigheid, initiatief en persoonlijke ontwikkeling
  • Dagelijks een gezellige gezamenlijke lunch en een vrijdagmiddagborrel 

  Functioneel beheerder

  Amstelveen//40 uur

  Print vacature

  Ben jij gedreven en zelfstandig? In staat bruggen te bouwen tussen business, ICT en onze organisatie? Dan ben jij de aangewezen persoon om ons Operations team te versterken!

  Jouw functie

  Als functioneel beheerder vervul je een belangrijke rol binnen Meijers. Je verbindt de businessbehoefte van onze interne organisatie met innovatieve ICT-oplossingen. Dit doe je door gebruikerswensen te analyseren, en de consequenties en realisatie van applicaties te beoordelen. Ook adviseer je over het functioneren en de ontwikkeling van bestaande en nieuwe functionaliteiten. Daarnaast verbeter jij de dienstverlening van Meijers door je betrokkenheid bij projecten die invloed hebben op onze bedrijfsresultaten.

  Jouw kwaliteiten

  Je bent stressbestendig, communicatief vaardig, en initiatiefrijk. Ook ben je ondernemend en houd je makkelijk het overzicht. Daarnaast heb je brede kennis van CCS, ben je klantgericht en weet je uitstekend verbinding te leggen tussen gebruikerswensen en structurele verbeterprocessen.

  Jouw toekomst

  Bij Meijers, een onafhankelijke makelaar in assurantiën met meer dan 230 medewerkers, werk je aan een eigen toekomst, die van je collega’s en die van onze klanten. Op basis van zekerheid en continuïteit streven we elke dag naar groei en ontwikkeling.

  Het begint bij jou
  Ben jij de Functioneel Beheerder die wij zoeken? Solliciteer dan via online formulier met jouw cv en korte motivatie. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Manon van Rheenen (Recruiter) via 020 504 2 653. Sollicitanten die wij uitnodigen voor een arbeidsvoorwaardengesprek worden na dit gesprek gescreend. Wij gaan ervan uit dat je wilt deelnemen aan deze screening als je solliciteert op deze vacature. Zonder screening is het helaas niet mogelijk om deze functie te vervullen.

  Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


  Contactpersoon

  Solliciteer nu

  Toelichting van de manager

  Meijers groeit en het belang van IT, digitalisering en automatisering binnen Meijers groeit mee. Dit merk je terug in onze afdeling en in deze rol.

  Misschien belangrijker nog, je merkt het op de werkvloer en met je collega’s. Wij zijn professionals met veel vrijheid en net zo veel verantwoordelijkheid. Ik kijk uit naar het uitbreiden van ons vakkundige team met nog een gedreven collega.

  Het begint bij jou

  Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Wat ambieer je in je carrière? Je werkende leven? Zoek je afwisseling of juist de diepte? Wil je veel leren van collega’s? Snel groeien? Sta je open voor veel eigen verantwoordelijkheid? Zeg het maar. Het begint bij jou.

  Jouw werkweek

  Ochtend Middag
  Ma Teamoverleg Incidenten oplossen/storing checken Dagelijks contact met interne klanten Dagstart met het team Overleg met de gebruikers
  Di Maandlunch Meijers In Vorm Dagstart met het team Incidenten oplossen/storing checken Incidenten oplossen/storing checken
  Wo Bila Dagstart met het team Dagelijks contact met interne klanten Operationele taken/controle van systemen
  Do Lunch met collega's Dagstart met het team School of Life talk Bezoek CCS leverancier Operationele taken/controle van systemen
  Vr Vrijdagmiddag borrel Dagstart met het team Dagelijks contact met interne klanten Operationele taken/controle van systemen Incidenten oplossen/storing checken

  Sollicitatieproces

  Sollicitaties welkom

  Je kan solliciteren.

  Eerste gesprekken

  We zijn volop bezig met kennismakingsgesprekken. Je kan nog steeds solliciteren.

  Afrondende gesprekken

  Je kan nog solliciteren, maar je komt op de wachtlijst.

  Aanbieding contract

  We zijn rond. Je kan op deze vacature niet meer solliciteren.

  Vacature ingevuld

  Bekijk andere vacatures.

  Solliciteren?