Meijers Assurantiën makelaars in assurantiën
Meer over Meijers

Wat verwachten we van je?

 • Een afgeronde HBO/WO opleiding
 • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring
 • Kennis van en ervaring met het adviseren van zakelijke relaties op het gebied van verzekeringen
 • De diploma’s Wft Adviseur Schadeverzekeringen Zakelijk en Inkomen
 • Kennis van financiële markten en producten
 • Uitstekende schriftelijke en mondelinge vaardigheden, zowel van de Nederlandse als de Engelse taal

  Wat kun je van ons verwachten?

  • Informele en zeer dynamische werkomgeving met een serieuze, zakelijke uitstraling
  • Een salaris tussen €2.745,- tot € 4.412,- (FT) bruto per maand afhankelijk van je ervaring
  • Een 13e maand
  • Pensioenregeling
  • Korting op diverse verzekeringen en vergoeding voor de aanvullende zorgverzekering
  • 29 vakantiedagen en 1 bedrijfsvrije keuze dag
  • Een organisatie met korte communicatielijnen die volop mogelijkheden biedt voor zelfstandigheid, initiatief en persoonlijke ontwikkeling

  Desk Accountmanager

  Amstelveen / 40 uur

  Print vacature

  Ben jij doelgericht, gedreven en commercieel? Wil jij een belangrijke bijdrage leveren aan het verder ontwikkelen van het bedieningsconcept om MKB prospects en particuliere klanten nog beter te voorzien van passende (verzekerings-)oplossingen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Jouw functie

  Jij zorgt voor het behandelen, het beheren en uitbouwen van klanten in het klein zakelijk segment, MKB en particulieren. Je adviseert en bedient relaties en prospects via telefoon, online meetings en e-mail, waarbij je verantwoordelijk bent van lead tot en met het sluiten van de deal. Daarnaast onderhoud en breid je de portefeuille verder uit o.a. door het gebruik van bestaande en nieuwe netwerken. Je werkt offertes, adviezen en gespreksverslagen verder uit en zorgt voor opvolging van actiepunten. Intern bij Meijers breng jij samen met collega’s risicoprofielen in kaart. Dit alles doe je in nauwe samenwerking met de Accountmanagers.

  Jouw kwaliteiten

  Je hebt uitstekende commerciële, communicatieve en sociale vaardigheden. Je bent een netwerker en laat je niet snel uit het veld slaan. Je bent een gedreven onderhandelaar, met overtuigingskracht en echte vakkennis.

  Jouw toekomst

  Wij zijn een ambitieus familiebedrijf dat sinds 1973 werkt in opdracht van vele zakelijke klanten in binnen- en buitenland. Met meer dan 240 medewerkers, waarvan een groot deel als specialist op het gebied van risk management. Daardoor behoren we tot de grotere spelers van Nederland. Klanten waarderen onze gedrevenheid en onze betrokken, persoonlijke houding. Precies waarom je bij Meijers zou willen werken. Bovendien gaat het bij ons om meer dan de inhoud van je werk. Denk bijvoorbeeld aan de vele vakopleidingen, ontwikkelprogramma’s of coaching trajecten die je bij ons kunt volgen. En we hebben een populair vitaliteitsprogramma waaraan je gratis kunt deelnemen.

  Het begint bij jou
  Ben jij de Desk Accountmanager die wij zoeken? Solliciteer via onderstaand online formulier met jouw cv en korte motivatie. Heb je nog vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Daniëlle Rijkmans (HR Business Partner), via 06-148 86 726. Sollicitanten die wij uitnodigen voor een arbeidsvoorwaardengesprek, worden na dit gesprek gescreend. Wij gaan ervan uit dat je wilt deelnemen aan deze screening als je solliciteert op deze vacature. Zonder screening is het helaas niet mogelijk om deze functie te vervullen.

  Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


  Daniëlle Rijkmans - Buskermolen

  Contactpersoon

  Solliciteer nu

  Het begint bij jou

  Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Wat ambieer je in je carrière? Je werkende leven? Zoek je afwisseling of juist de diepte? Wil je veel leren van collega’s? Snel groeien? Sta je open voor veel eigen verantwoordelijkheid? Zeg het maar. Het begint bij jou.

  Sollicitatieproces

  Sollicitaties welkom

  Je kan solliciteren.

  Eerste gesprekken

  We zijn volop bezig met kennismakingsgesprekken. Je kan nog steeds solliciteren.

  Afrondende gesprekken

  Je kan nog solliciteren, maar je komt op de wachtlijst.

  Aanbieding contract

  We zijn rond. Je kan op deze vacature niet meer solliciteren.

  Vacature ingevuld

  Bekijk andere vacatures.

  Solliciteren?