Meijers Assurantiën makelaars in assurantiën
Meer over Meijers

Wat verwachten we van je?

 • Minimaal hbo werk- en denk niveau
 • Minimaal 2 tot 3 jaar ervaring als Credit Controller, binnen de verzekeringsbranche is een pré
 • Naast een excellente beheersing van de Nederlandse taal, spreek en schrijf je Engels
 • Goede beheersing van het Office pakket
 • Ervaring in de financiële of verzekeringsbranche is een grote pré
 • Communicatief vaardig en overtuigend
 • Ervaring met telefonisch klantcontact

Wat kun je van ons verwachten?

 • Volop mogelijkheden voor zelfstandigheid, initiatief en persoonlijke groei
 • Een goed, marktconform salaris van €1995,- tot €3205,- afhankelijk van je ervaring
 • Een 13e maand
 • Een uitstekende pensioenverzekering
 • Korting op diverse verzekeringen en vergoeding voor de aanvullende zorgverzekering
 • Een informele en dynamische werkomgeving met een professionele uitstraling

Credit Controller

Amstelveen / 40 uur

Print vacature

Ben jij een communicatief vaardige credit controller die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Heb je ervaring met Credit Control en ben je goed in onderhandelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw functie

Als Credit Controller ben je verantwoordelijk voor onze debiteurenportefeuille en werk je nauw samen met ons team op de afdeling Finance & Control. Dat betekent dat je dagelijks contact onderhoudt met onze debiteuren. Je controleert of gemaakte betalingsafspraken worden nagekomen en zorgt dat eventuele interne of externe discussies worden opgelost. Samen met de klant kom je tot een passende en concrete betalingsoplossing.

Jouw kwaliteiten

Jij bent communicatief sterk en kan goed overtuigen. Wij vinden het belangrijk dat de Credit Controller stuurt naar een passende betalingsafspraak. Daarom is het belangrijk dat je ervaring hebt in het maken van goede afspraken. Voor de rest ben je geduldig, doortastend en klantvriendelijk.

Jouw toekomst

Bij Meijers waarderen wij executiekracht & vrij denken. Er is dus veel vrijheid binnen deze rol om de richting van het bedrijf te beïnvloeden. Door onze klantgerichte dienstverlening geleverd door vakkundige medewerkers groeien wij. Als familiebedrijf staat het gezamenlijk bouwen aan relaties bovenaan. Zo is Meijers gegroeid en daar zijn wij trots op. De ideale kandidaat deelt deze waarde. Net zo belangrijk is een authentieke ‘drive vanuit het hart’. En met deze passie voor je vak draag je bij aan duurzame continuïteit voor jezelf, je collega’s, de klanten en het bedrijf.

Het begint bij jou
Ben jij de Credit Controller die wij zoeken? Solliciteer via het onderstaande online formulier met jouw cv en korte motivatie. Heb je nog vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Romy van Schaik , via 06 185 812 00. Sollicitanten die wij uitnodigen voor een arbeidsvoorwaardengesprek, worden na dit gesprek gescreend. Wij gaan ervan uit dat je wilt deelnemen aan deze screening als je solliciteert op deze vacature. Zonder screening is het helaas niet mogelijk om deze functie te vervullen. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Het begint bij jou

Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Wat ambieer je in je carrière? Je werkende leven? Zoek je afwisseling of juist de diepte? Wil je veel leren van collega’s? Snel groeien? Sta je open voor veel eigen verantwoordelijkheid? Zeg het maar. Het begint bij jou!

Sollicitatieproces

Sollicitaties welkom

Je kan solliciteren.

Eerste gesprekken

We zijn volop bezig met kennismakingsgesprekken. Je kan nog steeds solliciteren.

Afrondende gesprekken

Je kan nog solliciteren, maar je komt op de wachtlijst.

Aanbieding contract

We zijn rond. Je kan op deze vacature niet meer solliciteren.

Vacature ingevuld

Bekijk andere vacatures.

Solliciteren?