Meijers Assurantiën makelaars in assurantiën
Meer over Meijers

Wat verwachten we van je?

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau
 • Diploma WFT Basis, Schadeverzekering Zakelijk of bereid om deze te halen
 • Minimaal twee jaar werkervaring het liefst in een commerciële omgeving
 • Uitstekende schriftelijke en mondelinge vaardigheden, zowel in  de Nederlandse als de Engelse taal

  Wat kun je van ons verwachten?

  • Volop mogelijkheden om jezelf te ontplooien, initiatieven te nemen en ruimte voor persoonlijke groei
  • Een goed marktconform salaris en een 13e maand
  • 29 vakantiedagen en 1 bedrijfsvrijekeuzedag
  • Een uitstekende pensioenregeling
  • Korting op diverse verzekeringen en vergoeding voor de aanvullende zorgverzekering

  Commercieel Medewerker Binnen/Buitendienst

  Amstelveen / 40 uur

  Print vacature

  Ben jij de verbindende factor tussen de klant en onze business? Ben je commercieel, zelfstandig en ondernemend? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Jouw functie

  Om deze rol tot een succes te maken werk je nauw samen met de Senior Practice Leader die het contact onderhoud met onze tussenpersonen. Je pakt een proactieve rol op in de ondersteuning van de verschillende klanten. Je maakt analyses, rapportages, presentaties en signaleert ontwikkelingen bij de klant. Je hebt een gevoel voor commercie en bent communicatief en sociaal vaardig. Intern coördineer jij de naleving van klantafspraken. Ook ga je mee naar klanten om presentaties te geven over het portal.

  Jouw kwaliteiten

  Als Commercieel Medewerker ben je een echte ‘spin in het web’ en een ‘commercieel talent’. Daarnaast ben je ondernemend en resultaatgericht. In jouw werk stel je hoge kwaliteitseisen en ben je accuraat. Je legt gemaakte afspraken en de voortgang van acties goed vast in onze systemen, zodat jij altijd de laatste status weet. Omdat je een verbindende factor bent voor Meijers en onze klanten ben je goed in adviseren en beschik je over een behoorlijke dosis aan overtuigingskracht.

  Jouw toekomst

  Bij Meijers waarderen wij executiekracht & vrij denken. Er is dus veel vrijheid binnen deze rol om de richting van het bedrijf te beïnvloeden. Door onze klantgerichte dienstverlening geleverd door vakkundige medewerkers groeien wij. Als familiebedrijf staat het gezamenlijk bouwen aan relaties bovenaan. Zo is Meijers gegroeid en daar zijn wij trots op. De ideale kandidaat deelt deze waarde. Net zo belangrijk is een authentieke ‘drive vanuit het hart’. En met deze passie voor je vak draag je bij aan duurzame continuïteit voor jezelf, je collega’s, de klanten en het bedrijf.

  Het begint bij jou
  Ben jij de Commercieel Medewerker die wij zoeken? Solliciteer dan via het onderstaand online formulier met jouw cv en korte motivatie. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Romy van Schaik (Corporate Recruiter), via 06 185 81 200. Sollicitanten die wij uitnodigen voor een arbeidsvoorwaardengesprek, worden na dit gesprek gescreend. Wij gaan ervan uit dat je wilt deelnemen aan deze screening als je solliciteert op deze vacature. Zonder screening is het helaas niet mogelijk om deze functie te vervullen.

  Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


   Romy van Schaik

  Contactpersoon

  Solliciteer nu

  Het begint bij jou

  Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Wat ambieer je in je carrière? Je werkende leven? Zoek je afwisseling of juist de diepte? Wil je veel leren van collega’s? Snel groeien? Sta je open voor veel eigen verantwoordelijkheid? Zeg het maar. Het begint bij jou.

  Sollicitatieproces

  Sollicitaties welkom

  Je kan solliciteren.

  Eerste gesprekken

  We zijn volop bezig met kennismakingsgesprekken. Je kan nog steeds solliciteren.

  Afrondende gesprekken

  Je kan nog solliciteren, maar je komt op de wachtlijst.

  Aanbieding contract

  We zijn rond. Je kan op deze vacature niet meer solliciteren.

  Vacature ingevuld

  Bekijk andere vacatures.

  Solliciteren?