Meijers Assurantiën makelaars in assurantiën
Meer over Meijers

Wat verwachten we van je?

 • Minimaal een afgeronde hbo en/of wo-opleiding 
 • Een paar jaar relevante werkervaring (als casemanager), bij voorkeur bij een arbodienst of verzekeraar 
 • Bereidheid om op locatie van de relatie te werken 
 • Bij voorkeur een afgeronde CROV en/of RCCM opleiding
 • Kennis op het gebied van arbeidsrecht, sociale zekerheid en WvP

  Wat kun je van ons verwachten?

  • Informele en zeer dynamische werkomgeving met een serieuze en zakelijke uitstraling
  • Volop mogelijkheden voor zelfstandigheid, initiatief en persoonlijke groei
  • Een goed marktconform salaris
  • Een mobiele telefoon en laptop
  • Flexibele werktijden
  • Een 13e maand
  • 29 vakantiedagen en 1 bedrijfsvrijekeuzedag
  • Een aantrekkelijke reiskostenvergoeding
  • Een uitstekende pensioenregeling
  • Korting op verzekeringen en een vergoeding voor de aanvullende zorgverzekering

  Casemanager Verzuim

  Amstelveen / 32 uur

  Print vacature

  Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging als Casemanager Verzuim? Lijkt het jou leuk om nauw samen te werken met bedrijfsartsen en werkvermogenspecialisten die in taakdelegatie werken? Ben jij goed in het voeren van regie op het proces en geeft het jou voldoening om werkgevers precies uit te leggen hoe de Wet verbetering Poortwachter werkt en wat het betekent in hun specifieke situatie? Misschien zijn we dan wel op zoek naar jou! Wij zijn een groeiende, jonge arbodienst in Amstelveen met een leuk, betrokken en gevarieerd team. We zijn dochteronderneming van Meijers (assurantiënmakelaar) en hebben in totaal ongeveer 280 collega’s. Bij Meijers Vitaal werken we met een team van 30 collega’s.

  Jouw functie

  Als casemanager bij Meijers Vitaal draag je zorg voor de begeleiding van verzuim. Wij werken vanuit de methodiek Huis van Werkvermogen. In deze rol heb je diverse taken. Je geeft onze klanten (gevraagd en ongevraagd) advies, je hebt overleg met de bedrijfsartsen en werkvermogenspecialisten over de zieke werknemers, je maakt vraagstellingen voor het spreekuur en hebt contact met allerlei betrokken partijen. Je bent dus echt de schakel tussen medewerker, werkgever, bedrijfsarts, werkvermogenspecialist en andere betrokken partijen en adviseert over het gehele proces naar werkhervatting. Dit doe je bij de klant op locatie, maar ook telefonisch of via videobellen. Je hebt een actieve en coördinerende rol en op dossierniveau zorg je voor een goede verslaglegging en een sluitende administratie. In deze functie is het belangrijk dat je zelfstandig kunt werken, flexibel bent, proactief te werk gaat, prioriteiten kunt bepalen, nauwkeuring bent en zo écht van toegevoegde waarde bent.

  Jouw kwaliteiten

  Je wilt succesvol zijn in wat je doet. Je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden. Je bent een goede gesprekspartner, je bent in staat om wensen en behoeften van de klant te signaleren en bij te dragen aan oplossingen. Je kunt samenwerken met collega’s vanuit diverse rollen en tegelijkertijd het belang van de klant voor ogen houden, zonder daarbij de wetgeving uit het oog te verliezen. Je bent punctueel, nauwgezet en proactief, maar houdt daarbij wel altijd je prioriteiten scherp.

  Jouw toekomst

  Bij Meijers Vitaal waarderen wij daadkracht. Door onze klantgerichte dienstverlening, geleverd door vakkundige en integere medewerkers, groeien wij. De ideale kandidaat deelt onze waarden: Executiekracht, Vrij denken, Bouwen aan relaties en Drive vanuit het hart.

  Het begint bij jou
  Ben jij de Casemanager Verzuim die wij zoeken? Solliciteer via onderstaand online formulier met jouw cv en korte motivatie. Heb je nog vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Danielle Rijkmans (HR Business Partner), via 06-14886726. Sollicitanten die wij uitnodigen voor een arbeidsvoorwaardengesprek, worden na dit gesprek gescreend. Wij gaan ervan uit dat je wilt deelnemen aan deze screening als je solliciteert op deze vacature. Zonder screening is het helaas niet mogelijk om deze functie te vervullen.

  Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


  Daniëlle Rijkmans - Buskermolen

  Contactpersoon

  Solliciteer nu

  Het begint bij jou

  Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Wat ambieer je in je carrière? Je werkende leven? Zoek je afwisseling of juist de diepte? Wil je veel leren van collega’s? Snel groeien? Sta je open voor veel eigen verantwoordelijkheid? Zeg het maar. Het begint bij jou.

  Sollicitatieproces

  Sollicitaties welkom

  Je kan solliciteren.

  Eerste gesprekken

  We zijn volop bezig met kennismakingsgesprekken. Je kan nog steeds solliciteren.

  Afrondende gesprekken

  Je kan nog solliciteren, maar je komt op de wachtlijst.

  Aanbieding contract

  We zijn rond. Je kan op deze vacature niet meer solliciteren.

  Vacature ingevuld

  Bekijk andere vacatures.

  Solliciteren?