Meijers Assurantiën makelaar in assurantiën
Meer over Meijers

Wat verwachten we van je?

 • Een afgeronde wo-opleiding in de richting van Bedrijfseconomie, Accountancy of vergelijkbaar
 • Opgeleid tot Registercontroller of Registeraccountant
 • Minimaal drie jaar ervaring als Controller
 • Affiniteit met de verzekeringsbranche
 • Relevante kennis van boekhoudkundige programma’s en zeer goede kennis van Excel
 • Kennis van AFAS is een pré

  Wat kun je van ons verwachten?

  • Volop mogelijkheden voor zelfstandigheid, initiatief en persoonlijke groei
  • Een goed, marktconform salaris en een 13e maand
  • Een uitstekende pensioenregeling
  • Korting op diverse verzekeringen en een vergoeding voor de aanvullende zorgverzekering
  • Een informele en dynamische werkomgeving met een professionele uitstraling
  • Dagelijks een gezellige gezamenlijke lunch en een vrijdagmiddagborrel

  Business Controller

  Amstelveen / 40 uur

  Print vacature

  Ben jij een analytische en resultaatgerichte Business Controller? Krijg jij energie van het beheersen van onze financiële huishouding en ben je ervan overtuigd dat jij ons management kan voorzien in hun behoefte aan de juiste rapportages? Dan zijn wij opzoek naar jou!

  Jouw functie

  In jouw functie als business controller help je het management bij het beheersen van de financiële huishouding. Je rapporteert aan de manager Control en daarnaast behandel je ad hoc verzoeken van de CEO. Je houdt je voornamelijk bezig met de planning- en control cyclus. Dit doe je door het draaien van financiële rapportages, het opstellen van investeringsanalyses, balansen, kostenverrekeningen, begrotingen en een meerjarenplanning. Je houdt je bezig met het verbeteren van operationele processen en controles. Je onderzoekt de mogelijkheden om onze management rapportages naar een hoger niveau te tillen en stelt hiervoor een planning op. Daarnaast stel je vast wat de huidige positie is van onze organisatie, je denkt na over de gewenste positie en hoe daar te komen. Als business controller meet je natuurlijk de progressie van dit proces.

  Jouw kwaliteiten

  Uiteraard heb jij cijfermatig inzicht! Jij hebt een visie en bent goed in lange termijn denken. Je neemt initiatief en handelt proactief. Je bent nieuwsgierig en onderzoekt graag. Daarnaast ben je resultaatgericht en kan je goed het overzicht bewaken.

  Jouw toekomst

  Bij Meijers, een onafhankelijke makelaar in assurantiën met meer dan 230 medewerkers, werk je aan een eigen toekomst, die van je collega’s en die van onze klanten. Op basis van zekerheid en continuïteit streven we elke dag naar groei en ontwikkeling.

  Het begint bij jou
  Ben jij de Business Controller die wij zoeken? Solliciteer dan via het onderstaande online formulier met jouw cv en korte motivatie. Heb je vragen? Stel ze gerust. Neem contact op met Manon van Rheenen (Recruiter), via 020 504 2 653. Sollicitanten die wij uitnodigen voor een arbeidsvoorwaardengesprek, worden na dit gesprek gescreend. Wij gaan ervan uit dat je wilt deelnemen aan deze screening als je solliciteert op deze vacature. Zonder screening is het helaas niet mogelijk om deze functie te vervullen.

  Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


  Contactpersoon

  Solliciteer nu

  Het begint bij jou

  Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Wat ambieer je in je carrière? Je werkende leven? Zoek je afwisseling of juist de diepte? Wil je veel leren van collega’s? Snel groeien? Sta je open voor veel eigen verantwoordelijkheid? Zeg het maar. Het begint bij jou.

  Jouw werkweek

  Ochtend Middag
  Ma Opstellen investeringsanalyse Teamoverleg Lunchen met collega's Ondersteunen en bewaken van budgetterinsproces Onderzoek trends en ontwikkelingen in de markt Opstellen meerjarenplanning (vervolg)
  Di Lunchen met collega's Meijers in Vorm - Hardlopen met collega's Overleg met CEO Vertalen strategische doelstellingen naar KPI's Analyseren//rapporteren afwijkingen forecasts
  Wo Lunchen met collega's Opstellen meerjarenplanningen Forecasts/aanbevelingen presenteren CEO Ondersteuning financiele procesverbetering
  Do Lunchen met collega's Opstellen investeringsanalyse (vervolg) Overleg afdeling Finance Uitvoeren bedrijfseconomische analyse
  Vr Lunchen met collega's Vrijdagmiddagborrel Uitvoeren van strategische scenario-analyse Overleg financiele procesverbetering Opstellen managementrapportage

  Sollicitatieproces

  Sollicitaties welkom

  Je kan solliciteren.

  Eerste gesprekken

  We zijn volop bezig met kennismakingsgesprekken. Je kan nog steeds solliciteren.

  Afrondende gesprekken

  Je kan nog solliciteren, maar je komt op de wachtlijst.

  Aanbieding contract

  We zijn rond. Je kan op deze vacature niet meer solliciteren.

  Vacature ingevuld

  Bekijk andere vacatures.

  Solliciteren?