Meijers Assurantiën makelaars in assurantiën
Meer over Meijers

Wat verwachten we van je?

 • HBO werk- en denkniveau (richting HRM)
 • Tenminste 4 jaar allround HR ervaring, ervaring in de financiële dienstverlening is een pre
 • Kennis van verschillende wervingstools waaronder facebook en linked-in
 • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden
 • Je hebt op tenminste 2 HR onderwerpen aantoonbare en recente werkervaring

  Wat kun je van ons verwachten?

  • Informele en zeer dynamische werkomgeving met een serieuze, zakelijke uitstraling
  • Een salaris tussen € 2.699,- tot € 4.338,- (FT) bruto per maand afhankelijk van je ervaring
  • Een 13e maand
  • Een uitstekende pensioenregeling
  • Korting op diverse verzekeringen en vergoeding voor de aanvullende zorgverzekering
  • Een organisatie met korte communicatielijnen die volop mogelijkheden biedt voor zelfstandigheid, initiatief en persoonlijke ontwikkeling
  • Een gezellige gezamenlijke lunch en een vrijdagmiddagborrel

  Adviseur HR Recruitment & Development

  Amstelveen / 32 of 40 uur

  Print vacature

  Ben jij een ervaren allround HR professional op zoek naar een functie waarin jij verantwoordelijk bent voor zowel HR Recruitment als voor HR Development? En ligt jouw kracht in het communiceren met de verschillende lagen binnen en buiten een organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Jouw functie

  Als adviseur HR Recruitment & Development krijg je energie van complexe HR-ontwikkelvraagstukken maar stap je net zo graag van je computerscherm vandaan om de samenwerking met de business en HR collega’s op te zoeken. Jouw kracht ligt in het succesvol doorvertalen van strategisch beleid en de behoefte op het gebied van Recruitment en HR vanuit de business. Daarnaast heb je een hands-on mentaliteit en vind je ook je uitdaging in het ontwikkelen en schrijven van beleidsmatige onderwerpen zoals een fietsplan, opleidingen, parkeerbeleid etc. In deze dynamische rol komen er diverse topics aan bod, denk aan het young potential programma, strategische personeelsplanning en succession planning. Naast bovenstaande ben je ook in- als extern de spin in het web voor recruitment. Je stelt samen met je collega HR Adviseurs en Managers het recruitmentplan op. Arbeidsmarktcommunicatie en werving & selectie via alle kanalen vallen onder jouw verantwoordelijkheid. Uiteraard voer je selectiegesprekken en geef je advies. Je zorgt voor een sterk intern en extern netwerk, het onderhouden en bouwen van relaties met scholen in het beroepsonderwijs is daar een onderdeel van.

  Jouw kwaliteiten

  Je bent sociaal vaardig, sensitief, en initiatiefrijk. Je bent een assertieve en doortastende professional die het een uitdaging vindt op zoek te gaan naar talenten in de markt.

  Integriteit en discretie zijn voor jou een vanzelfsprekendheid. Je bent goed in stakeholdermanagement, plannen en organiseren. Jouw beïnvloedingsvaardigheden, kwaliteit van advies en persoonlijke effectiviteit zijn goed ontwikkeld.

  Jouw toekomst

  Bij Meijers, een onafhankelijke makelaar in assurantiën met meer dan 250 medewerkers, werk je aan je eigen toekomst. Je krijgt veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen en te laten zien wat je kan. Meijers biedt je een kans, dus het begint bij jou!

  Het begint bij jou
  Ben jij de adviseur HR Recruitment & Development die wij zoeken? Solliciteer dan via onderstaand online formulier met jouw cv en een korte motivatie. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Sjaariefa Dijker (Recruiter), via 020 504 2 687. Sollicitanten die wij uitnodigen voor een arbeidsvoorwaardengesprek, worden na dit gesprek gescreend. Wij gaan ervan uit dat je wilt deelnemen aan deze screening als je solliciteert op deze vacature. Zonder screening is het helaas niet mogelijk om deze functie te vervullen.

  Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


  Contactpersoon

  Solliciteer nu

  Het begint bij jou

  Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Wat ambieer je in je carrière? Je werkende leven? Zoek je afwisseling of juist de diepte? Wil je veel leren van collega’s? Snel groeien? Sta je open voor veel eigen verantwoordelijkheid? Zeg het maar. Het begint bij jou.

  Jouw werkweek

  Ochtend Middag
  Ma HR overleg Mail behandelen Lunch Vacature overleg met Teammanager BILA met collega HR adviseur Lunch met collega's
  Di Lunch met Teammanager Overleg met Marketing en Communicatie Gesprek met sollicitant HR Project Mail behandelen Lunch met Afdelingsmanager
  Wo Mail behandelen BILA met HR manager cv's screenen
  Do Lunch met collega's Sollicitatie gesprek met kandidaat Vacature tekst schrijven Event bespreken met MarCom Concept HR project schrijven
  Vr

  Sollicitatieproces

  Sollicitaties welkom

  Je kan solliciteren.

  Eerste gesprekken

  We zijn volop bezig met kennismakingsgesprekken. Je kan nog steeds solliciteren.

  Afrondende gesprekken

  Je kan nog solliciteren, maar je komt op de wachtlijst.

  Aanbieding contract

  We zijn rond. Je kan op deze vacature niet meer solliciteren.

  Vacature ingevuld

  Bekijk andere vacatures.

  Solliciteren?