Meijers Assurantiën makelaars in assurantiën
Meer over Meijers

Wat verwachten we van je?

 • HBO werk- en denk niveau
 • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring met collectief pensioen
 • Ervaring met het beheren van grootzakelijke relaties op het gebied van verzekeringen
 • Kennis van en interesse in de financiële markten en producten
 • Uitstekende beheersing van Excel
 • Naast een excellente beheersing van de Nederlandse taal, spreek en schrijf je Engels

  Wat kun je van ons verwachten?

  • Een platte organisatie met korte communicatielijnen die volop mogelijkheden biedt voor zelfstandigheid, initiatief en persoonlijke ontwikkeling
  • Een informele en zeer dynamische werkomgeving met een serieuze en zakelijke uitstraling
  • Een enthousiast en bevlogen team
  • Een goed marktconform salaris tussen €2325,- en €3733,- afhankelijk van ervaring
  • Een 13e maand
  • 29 vakantiedagen en een bedrijfsvrije keuzedag
  • Een uitstekende pensioenregeling
  • Korting op diverse verzekeringen en een vergoeding voor de aanvullende zorgverzekering

  Administratief Specialist Pensioen

  Amstelveen / 32-40 uur

  Print vacature

  Heb jij een aantal jaren ervaring in de wereld van pensioen verzekeringen en vind jij het leuk om samen met collega’s verantwoordelijk te zijn voor de pensioenadministratie? Denk jij ook altijd dat ene stapje verder na en ben jij accuraat en goed thuis in Excel? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Jouw functie

  Jij zorgt voor een kwalitatief goede en servicegerichte ondersteuning aan de Specialisten Pensioen. Dit doe je door het verwerken van administratieve mutaties voor onze relaties. Jij gaat zelfstandig aan de slag met collectieve pensioenregelingen en de controle op de administratie hiervan. Je zorgt dat de juiste informatie bij de juiste personen terecht komt en ondersteunt de afdeling waar nodig. Daarnaast vind jij het leuk om pensioenprocessen te optimaliseren en heb je affiniteit met verschillende IT systemen.

  Jouw kwaliteiten

  Jij bent zelfstandig, proactief, en servicegericht. Verder ben je zowel accuraat als flexibel, en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor de voortgangsbewaking.

  Jouw toekomst

  Wij zijn een ambitieus familiebedrijf dat sinds 1973 werkt in opdracht van vele zakelijke klanten in binnen- en buitenland. Met meer dan 290 medewerkers, waarvan een groot deel als specialist op het gebied van risk management. Daardoor behoren we tot de grotere spelers van Nederland. Klanten waarderen onze gedrevenheid en onze betrokken, persoonlijke houding. Precies waarom je bij Meijers zou willen werken. Bovendien gaat het bij ons om meer dan de inhoud van je werk. Denk bijvoorbeeld aan de vele vakopleidingen, ontwikkelprogramma’s of coachingstrajecten die je bij ons kunt volgen. We hebben verder, zodra het weer kan, ook dagelijks een gezonde lunch en op vrijdagmiddag een gezellige borrel. En we hebben een populair vitaliteitsprogramma waaraan je gratis kunt deelnemen.

  Het begint bij jou
  Ben jij de Administratief Specialist Pensioen die wij zoeken? Solliciteer dan via onderstaand online formulier met jouw cv en korte motivatie. Heb je nog vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Romy van Schaik (Recruiter), via 06 185 812 00. Sollicitanten die wij uitnodigen voor een arbeidsvoorwaardengesprek, worden na dit gesprek gescreend. Wij gaan ervan uit dat je wilt deelnemen aan deze screening als je solliciteert op deze vacature. Zonder screening is het helaas niet mogelijk om deze functie te vervullen.

  Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


   Romy van Schaik

  Contactpersoon

  Solliciteer nu

  Het begint bij jou

  Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Wat ambieer je in je carrière? Je werkende leven? Zoek je afwisseling of juist de diepte? Wil je veel leren van collega’s? Snel groeien? Sta je open voor veel eigen verantwoordelijkheid? Zeg het maar. Het begint bij jou.

  Sollicitatieproces

  Sollicitaties welkom

  Je kan solliciteren.

  Eerste gesprekken

  We zijn volop bezig met kennismakingsgesprekken. Je kan nog steeds solliciteren.

  Afrondende gesprekken

  Je kan nog solliciteren, maar je komt op de wachtlijst.

  Aanbieding contract

  We zijn rond. Je kan op deze vacature niet meer solliciteren.

  Vacature ingevuld

  Bekijk andere vacatures.

  Solliciteren?