Meijers Assurantiën makelaars in assurantiën
Meer over Meijers

Wat verwachten we van je?

 • Minimaal MBO werk- en denkniveau
 • Bij voorkeur minimaal 3 jaar relevante werkervaring
 • Je hebt werkervaring als administratief medewerker binnen de verzekeringsbranche
 • Goede beheersing van MS Office (Word en basis Excel)
 • Kennis van CCS Level 7 is een pré
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

  Wat kun je van ons verwachten?

  • Informele en zeer dynamische werkomgeving met een serieuze, zakelijke uitstraling
  • Een goed marktconform salaris tussen €2325,- en €3733,- afhankelijk van ervaring
  • Een 13e maand
  • 29 vakantiedagen en 1 bedrijfsvrijekeuzedag
  • Een uitstekende pensioenregeling
  • Korting op diverse verzekeringen en vergoeding voor de aanvullende zorgverzekering
  • Een platte organisatie met korte communicatielijnen die volop mogelijkheden biedt voor zelfstandigheid, initiatief en persoonlijke ontwikkeling

  Administratief Specialist Aansprakelijkheid

  Amstelveen/ 40 uur

  Print vacature

  Vind jij het leuk om verantwoordelijk te zijn voor het verlenen van excellente administratieve ondersteuning op onze afdeling Aansprakelijkheid? Ben jij zelfstandig, proactief, servicegericht én heb jij overzicht? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Jouw functie

  Jij zorgt voor een kwalitatief goede en servicegerichte ondersteuning aan de specialisten op de afdeling schadeverzekeringen Aansprakelijkheid. Dit doe je door het invoeren van polissen, nota’s bijvoegen, polissen opsturen naar klanten en verwerken van administratieve mutaties voor onze klanten en de controle daarvan. Het bijhouden van systemen en het administratief beheren van verzekeringscontracten hoort hierbij. Je zorgt dat de juiste informatie bij de juiste personen terecht komt en ondersteunt de afdeling waar nodig. Je draagt zorg voor een actuele en complete dossiervorming en signaleert onvolkomenheden in de polis. Daarnaast beantwoord je vragen van klanten en verzekeraars omtrent facturen en polissen.

  Jouw kwaliteiten

  Wij zoeken een Administratief Specialist die heel accuraat is en de kwaliteit van de administratieve ondersteuning aan specialisten hoog in het vaandel heeft staan. Daarnaast ben je goed in het bewaken van de voortgang van het administratieve proces. Je bent representatief en communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk. Je gaat gestructureerd te werk, je houdt van aanpakken en bent goed in coördineren. Je bent enthousiast en je raakt niet snel van de wijs.

  Jouw toekomst

  Wij zijn een ambitieus familiebedrijf dat sinds 1973 werkt in opdracht van vele zakelijke klanten in binnen- en buitenland. Met meer dan 280 medewerkers, waarvan een groot deel als specialist op het gebied van risk management. Daardoor behoren we tot de grotere spelers van Nederland. Klanten waarderen onze gedrevenheid en onze betrokken, persoonlijke houding. Precies waarom je bij Meijers zou willen werken. Bovendien gaat het bij ons om meer dan de inhoud van je werk. Denk bijvoorbeeld aan de vele vakopleidingen, ontwikkelprogramma’s of coaching trajecten die je bij ons kunt volgen. Zodra het weer kan hebben we dagelijks een gezonde lunch en op vrijdagmiddag een gezellige borrel. En we hebben een populair vitaliteitsprogramma waaraan je gratis kunt deelnemen.

  Het begint bij jou
  Ben jij de Administratief Specialist Aansprakelijkheid die wij zoeken? Solliciteer dan via het onderstaand online formulier met jouw cv en korte motivatie. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Romy van Schaik (HR Business Partner), via 06 185 812 00. Sollicitanten die wij uitnodigen voor een arbeidsvoorwaardengesprek, worden na dit gesprek gescreend. Wij gaan ervan uit dat je wilt deelnemen aan deze screening als je solliciteert op deze vacature. Zonder screening is het helaas niet mogelijk om deze functie te vervullen.

  Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


   Romy van Schaik

  Contactpersoon

  Solliciteer nu

  Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Wat ambieer je in je carrière? Je werkende leven? Zoek je afwisseling of juist de diepte? Wil je veel leren van collega’s? Snel groeien? Sta je open voor veel eigen verantwoordelijkheid? Zeg het maar. Het begint bij jou.

  Sollicitatieproces

  Sollicitaties welkom

  Je kan solliciteren.

  Eerste gesprekken

  We zijn volop bezig met kennismakingsgesprekken. Je kan nog steeds solliciteren.

  Afrondende gesprekken

  Je kan nog solliciteren, maar je komt op de wachtlijst.

  Aanbieding contract

  We zijn rond. Je kan op deze vacature niet meer solliciteren.

  Vacature ingevuld

  Bekijk andere vacatures.

  Solliciteren?