Meijers Assurantiën makelaars in assurantiën
Meer over Meijers

Wat verwachten we van je?

 • Minimaal een afgeronde mbo niveau 4 opleiding in de richting bank- en verzekeringen of in de administratieve richting
 • Je hebt werkervaring als administratief medewerker
 • Ervaring binnen de verzekeringsbranche is een pré
 • Uitstekende beheersing van het MS Office pakket
 • Kennis van CCS is een pré
 • Een excellente beheersing van de Nederlandse taal

  Wat kun je van ons verwachten?

  • Volop mogelijkheden voor zelfstandigheid, initiatief en persoonlijke groei
  • Een goed salaris tussen de €1995,- en €3205,- afhankelijk van ervaring.
  • Een 13e maand
  • 29 vakantiedagen en 1 bedrijfsvrije keuzedag
  • Een uitstekende pensioenverzekering
  • Korting op diverse verzekeringen en vergoeding voor de aanvullende zorgverzekering

  Administratief Medewerker Verzekeringen

  Amstelveen/ 40 uur

  Print vacature

  Vind jij het leuk om samen met je collega verantwoordelijk te zijn voor het verlenen van excellente administratieve ondersteuning aan onze specialisten? Ben jij zelfstandig, proactief, servicegericht én heb jij overzicht? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Jouw functie

  Als Administratief Medewerker Verzekeringen heb je een centrale rol bij het vastleggen en bijhouden van onze administratie. Diverse zaken pak je zelfstandig op. Je verwerkt en administreert binnenkomende mail en post op polis niveau, jij maakt dossiers compleet en voert deze in en boekt polissen. Je verwerkt nieuwe aanvragen, naverrekeningen, mutaties op lopende polissen en de administratieve afhandeling van schades. Daarnaast voer je ondersteunende werkzaamheden uit voor onze specialisten.

  Jouw kwaliteiten

  Wij zoeken een klant- en servicegerichte administratief medewerker. Je bent representatief en communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk. Je gaat gestructureerd te werk, je houdt van aanpakken, je bent enthousiast en je raakt niet snel van de wijs.

  Jouw toekomst

  Wij zijn een ambitieus familiebedrijf dat sinds 1973 werkt in opdracht van vele zakelijke klanten in binnen- en buitenland. Met meer dan 230 medewerkers, waarvan een groot deel als specialist op het gebied van risk management. Daardoor behoren we tot de grotere spelers van Nederland. Klanten waarderen onze gedrevenheid en onze betrokken, persoonlijke houding. Precies waarom je bij Meijers zou willen werken. Bovendien gaat het bij ons om meer dan de inhoud van je werk. Denk bijvoorbeeld aan de vele vakopleidingen, ontwikkelprogramma’s of coaching trajecten die je bij ons kunt volgen. We hebben verder ook dagelijks een gezonde lunch en op vrijdagmiddag een gezellige borrel. En we hebben een populair vitaliteitsprogramma waaraan je gratis kunt deelnemen.

  Het begint bij jou
  Ben jij de Administratief Medewerker Verzekeringen die wij zoeken? Solliciteer dan via onderstaand online formulier met jouw cv en korte motivatie. Heb je nog vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Romy van Schaik, via 06 18581200. Sollicitanten die wij uitnodigen voor een arbeidsvoorwaardengesprek, worden na dit gesprek gescreend. Wij gaan ervan uit dat je wilt deelnemen aan deze screening als je solliciteert op deze vacature. Zonder screening is het helaas niet mogelijk om deze functie te vervullen.

  Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


   Romy van Schaik

  Contactpersoon

  Solliciteer nu

  Het begint bij jou

  Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Wat ambieer je in je carrière? Je werkende leven? Zoek je afwisseling of juist de diepte? Wil je veel leren van collega’s? Snel groeien? Sta je open voor veel eigen verantwoordelijkheid? Zeg het maar. Het begint bij jou.

  Sollicitatieproces

  Sollicitaties welkom

  Je kan solliciteren.

  Eerste gesprekken

  We zijn volop bezig met kennismakingsgesprekken. Je kan nog steeds solliciteren.

  Afrondende gesprekken

  Je kan nog solliciteren, maar je komt op de wachtlijst.

  Aanbieding contract

  We zijn rond. Je kan op deze vacature niet meer solliciteren.

  Vacature ingevuld

  Bekijk andere vacatures.

  Solliciteren?