Meijers Assurantiën makelaars in assurantiën
Meer over Meijers

Wat verwachten we van je?

 • Minimaal een afgeronde mbo opleiding
 • Je hebt werkervaring als administratief medewerker bij voorkeur binnen de verzekeringsbranche
 • Goede beheersing van MS Office (Word en basis Excel)
 • Kennis van CCS Level 7 is een pré
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Je kan goed nauwkeurig werken, bent dienstverlenend en collegiaal

Wat kun je van ons verwachten?

 • Een Informele en zeer dynamische werkomgeving met een zakelijke, professionele uitstraling
 • Een goed marktconform salaris tussen € 1.995,- en € 3.365,- afhankelijk van ervaring
 • Een 13e maand
 • 29 vakantiedagen en één bedrijfsvrijekeuzedag
 • Een uitstekende pensioenregeling
 • Korting op diverse verzekeringen en vergoeding voor de aanvullende zorgverzekering
 • In beweging blijven met het ASR Vitality programma en Meijers in Vorm
 • Leuke personeelsuitjes
 • Een platte organisatie met korte communicatielijnen die volop mogelijkheden biedt voor zelfstandigheid, initiatief en persoonlijke ontwikkeling

Administratief Medewerker Brand

Amstelveen / 32-40 uur

Print vacature

Ben jij zelfstandig, proactief, servicegericht én heb jij overzicht? Lijkt het je leuk om verantwoordelijk te zijn voor het verlenen van excellente administratieve ondersteuning voor de brandsverzekeringen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw functie

Jij zorgt voor een kwalitatief goede en servicegerichte ondersteuning aan de specialisten op de afdeling schadeverzekeringen Brand. Dit doe je door het invoeren van polissen, nota’s bijvoegen, polissen opsturen naar klanten en verwerken van (simpele) administratieve mutaties voor onze klanten en de controle daarvan. Het bijhouden van systemen en het administratief beheren van verzekeringscontracten hoort hierbij. Ook voer je aan de hand van rapportages periodieke controles uit als het gaat om niet uitgevoerde sanctiechecks en niet ontvangen polis-akkoorden. Je zorgt dat de juiste informatie bij de juiste personen terecht komt en ondersteunt de afdeling waar nodig. Je draagt zorg voor een actuele en complete dossiervorming , voert sanctie checks uit en signaleert onvolkomenheden in de polis. Daarnaast beantwoord je vragen van klanten en verzekeraars omtrent facturen en polissen.

Jouw kwaliteiten

Wij zoeken een klant- en servicegerichte administratief medewerker die heel nauwkeurig is. Je bent representatief en communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk. Je gaat gestructureerd te werk, je houdt van aanpakken, je bent enthousiast en je raakt niet snel van de wijs. Daarnaast haal je voldoening uit het ondersteunen van jouw collega's.

Jouw toekomst

Wij zijn een onafhankelijke makelaar in assurantiën sinds 1973 met ruim 340 medewerkers. Meijers is een familiebedrijf, dat vóel je als je binnenstapt. Ambitieus, wendbaar en laagdrempelig. We vinden werken aan je eigen toekomst belangrijk. Daarom krijg je veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen en te laten zien wat je kan. We begeleiden profit en non-profit klanten bij hun risico's en verzekeringen. Denk aan grote Internationale organisaties of bedrijven waar Holland trots op is. Dan gaat het over schepen die overdwars liggen in het Suezkanaal, giraffen in dierentuinen over de hele wereld, tot urban bars en clubs.

Klanten waarderen onze gedrevenheid en onze betrokken, persoonlijke houding. Precies waarom je bij Meijers zou willen werken. Bovendien gaat het bij ons om meer dan de inhoud van je werk. Denk bijvoorbeeld aan de vele vakopleidingen, ontwikkelprogramma’s of coaching trajecten die je bij ons kunt volgen. We hebben verder ook dagelijks een gezonde lunch en op vrijdagmiddag een gezellige borrel. En we hebben een populair vitaliteitsprogramma waaraan je gratis kunt deelnemen.

Het begint bij jou
Ben jij de Administratief Medewerker die wij zoeken? Solliciteer dan via onderstaand online formulier met jouw cv en een korte motivatie. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Juliette Baltus via 06 – 34 39 03 76. Sollicitanten die wij uitnodigen voor een arbeidsvoorwaardengesprek, worden na dit gesprek gescreend. Wij gaan ervan uit dat je wilt deelnemen aan deze screening als je solliciteert op deze vacature. Zonder screening is het helaas niet mogelijk om deze functie te vervullen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


 Juliette Baltus

Contactpersoon

Solliciteer nu

Het begint bij jou!

Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Wat ambieer je in je carrière? Je werkende leven? Zoek je afwisseling of juist de diepte? Wil je veel leren van collega’s? Snel groeien? Sta je open voor veel eigen verantwoordelijkheid? Zeg het maar. Het begint bij jou.

Jouw werkweek

Ochtend Middag
Ma Klantcontact, telefoon/e-mail Verwerken van schadedossiers Klantcontact, telefoon/e-mail Afdelingsoverleg Lunch met collega's
Di Verwerken van schadedossiers Maandlunch Meijers In Vorm
Wo Klantcontact, telefoon/e-mail Verwerken van schadedossiers Lunch met collega's Bila
Do Verwerken van schadedossiers Verwerken van schadedossiers Verzorgen schaderapportages Klant komt op bezoek om schade te melden Verzorgen van schaderapportages Lunch met collega's Lunch met collega's
Vr Verwerken van schadedossiers Verwerken van schadedossiers Lunch met collega's Vrijdagmiddag borrel

Sollicitatieproces

Sollicitaties welkom

Je kan solliciteren.

Eerste gesprekken

We zijn volop bezig met kennismakingsgesprekken. Je kan nog steeds solliciteren.

Afrondende gesprekken

Je kan nog solliciteren, maar je komt op de wachtlijst.

Aanbieding contract

We zijn rond. Je kan op deze vacature niet meer solliciteren.

Vacature ingevuld

Bekijk andere vacatures.

Solliciteren?