Meijers Assurantiën makelaars in assurantiën
Meer over Meijers

Wat verwachten we van je?

  • Minimaal een afgeronde mbo en/of hbo opleiding in de richting van verzekeringen, personeelsmanagement of vergelijkbaar
  • Ervaring in de verzekeringsbranche is een pré
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Uitstekende beheersing van het Microsoft Office pakket

Wat kun je van ons verwachten?

  • Informele en zeer dynamische werkomgeving met een serieuze, zakelijke uitstraling
  • Goed, marktconform salaris tussen de €1995,- en €3205,- afhankelijk van ervaring
  • Een 13e maand
  • Een uitstekende pensioenregeling
  • Korting op diverse verzekeringen en vergoeding voor de aanvullende zorgverzekering
  • Een platte organisatie met korte communicatielijnen die volop mogelijkheden biedt voor zelfstandigheid, initiatief en persoonlijke ontwikkeling

Administratief Medewerker Employee Benefits

Amstelveen / 40 uur

Print vacature

Vind jij het leuk om verantwoordelijk te zijn voor het verlenen van excellente administratieve ondersteuning? Ben jij zelfstandig, proactief, servicegericht én heb jij overzicht? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw functie

Jij zorgt voor een kwalitatief goede en servicegerichte ondersteuning aan de specialisten op de afdeling Employee Benefits. Dit doe je door het invoeren van polissen, nota’s bijvoegen, polissen opsturen naar klanten en verwerken van administratieve mutaties voor onze klanten en de controle daarvan. Het bijhouden van systemen en het administratief beheren van verzekeringscontracten hoort hierbij. Je zorgt dat de juiste informatie bij de juiste personen terecht komt en ondersteunt de afdeling waar nodig. Daarnaast beantwoord je vragen van klanten en verzekeraars omtrent facturen en polissen.

Jouw kwaliteiten

Jij bent zelfstandig, proactief, en servicegericht. Verder ben je zowel accuraat als flexibel. Je bent nauwkeurig en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor de voortgangsbewaking.

Jouw toekomst

Bij Meijers, een onafhankelijke makelaar in assurantiën met meer dan 280 medewerkers, werk je aan je eigen toekomst. Je krijgt veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen en te laten zien wat je kan. Meijers biedt je een eerlijke kans, dus het begint bij jou!

Het begint bij jou
Ben jij de Administratief Medewerker die wij zoeken? Solliciteer dan via onderstaand online formulier met jouw CVen een korte motivatie. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Romy van Schaik, via (0)20 800 98 58 of via r.vanschaik@meijers.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


 Romy van Schaik

Contactpersoon

Solliciteer nu

Het begint bij jou

Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Wat ambieer je in je carrière? Je werkende leven? Zoek je afwisseling of juist de diepte? Wil je veel leren van collega’s? Snel groeien? Sta je open voor veel eigen verantwoordelijkheid? Zeg het maar. Het begint bij jou.

Sollicitatieproces

Sollicitaties welkom

Je kan solliciteren.

Eerste gesprekken

We zijn volop bezig met kennismakingsgesprekken. Je kan nog steeds solliciteren.

Afrondende gesprekken

Je kan nog solliciteren, maar je komt op de wachtlijst.

Aanbieding contract

We zijn rond. Je kan op deze vacature niet meer solliciteren.

Vacature ingevuld

Bekijk andere vacatures.

Solliciteren?