Meijers Assurantiën makelaars in assurantiën
Meer over Meijers

Wat verwachten we van je?

 • Minimaal een afgeronde hbo en/of wo-opleiding
 • In het bezit van WFT Adviseur Zorg, Inkomen (en eventueel Pensioen)
 • Uitgebreide kennis op het gebied van duurzame inzetbaarheid/sociale zekerheid (RADI of soortgelijke opleiding is een pré)
 • Minimaal 5 tot 7 jaar werkervaring in een adviesfunctie
 • (Actuariële) kennis van inkomensverzekeringen (en eventueel pensioen)
 • Juridische kennis van sociale zekerheid en arbeidsrecht
 • Ervaring in het overdragen van kennis aan collega’s
 • Ervaring in projectmatig werken
 • Ontwikkeling van nieuwe diensten, producten, modellen en tooling

  Wat kun je van ons verwachten?

  • Informele en zeer dynamische werkomgeving met een serieuze en zakelijke uitstraling
  • Volop mogelijkheden voor zelfstandigheid, initiatief en persoonlijke groei
  • Een goed marktconform salaris
  • Een 13e maand
  • Een uitstekende pensioenregeling
  • Korting op diverse verzekeringen en een vergoeding voor de aanvullende zorgverzekering
  • Dagelijks een gezellige gezamenlijke lunch en een wekelijkse goed bezochte vrijdagmiddagborrel

  Accountspecialist Employee Benefits

  Amstelveen / 40 uur

  Print vacature

  Ben jij dé spin in het web in een team van employee benefits specialisten, (grote) klanten, verzekeraars en dienstverleners? Vind je het leuk om dit team te coördineren op het gebied van voortgang, productiviteit en kwaliteit van het werk? Zie jij jezelf als dé kennisbaak die ervoor zorgt dat de juiste informatie op goede plekken terechtkomt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Jouw functie

  Als Accountspecialist Employee Benefits begeleid jij de grotere relaties bij complexe of projectmatige (advies)projecten op het gebied van 'Sociale Zekerheid', 'Zorg' en 'Duurzame Inzetbaarheid'. Deze projecten kunnen bestaan uit vraagstukken over; financiering sociale zekerheid, het adviseren over gezondheidsbeleid, verzuimbeleid inclusief de protocollen, het analyseren van data op het gebied van verzuim en vitaliteit, het financieel maken van de gevolgen van improductiviteit en verzuim, het doen van voorstellen voor verbeteringen op dat gebied en het implementeren daarvan. Je bent de kennisbaak van de afdeling. Als Accountspecialist houd jij specialisten en accountmanagers op de hoogte van actualiteiten en wetswijzigingen op het gebied van Sociale Zekerheid, Zorg en Employee Benefits. Dit doe je samen met een collega accountspecialist waarbij jij het aandachtsgebied Zorg en Duurzame Inzetbaarheid voor je rekening neemt. Je organiseert vakgroepoverleggen en bent voorzitter hiervan. Als kennisbaak heb jij alle informatie omtrent jouw vakgebied paraat en deel je jouw kennis met specialisten en accountmanagers. Je zorgt er jaarlijks voor dat rapportages up to date zijn en weet ze makkelijk door te vertalen naar het team. Daarnaast zorg je er jaarlijks voor dat de ‘toolkit’ ten behoeve van marktonderzoeken up to date en bruikbaar zijn voor onze employee benefits specialisten. Verder signaleer je knelpunten op de afdeling en draagt oplossingen aan ter verbetering.

  Jouw kwaliteiten

  Je bent sterk analytisch onderlegd. Je hebt gevoel voor cijfers. Je hanteert een hoge kwaliteitsnorm, je bent klantgericht en hebt sterke communicatieve vaardigheden. Daarmee ben je een gesprekspartner voor de directie van grote klanten en een voorbeeld voor je collega’s. Je hebt het in je om collega’s te coachen, motiveren en adviseren vanuit jouw vakkennis. Je kan overtuigend onderhandelen, presenteren en netwerken. Ook ben jij initiatiefrijk en innoverend.

  Jouw toekomst

  Wij zijn een ambitieus familiebedrijf dat sinds 1973 werkt in opdracht van vele zakelijke klanten in binnen- en buitenland. Met meer dan 230 medewerkers, waarvan een groot deel als specialist op het gebied van risk management. Daardoor behoren we tot de grotere spelers van Nederland. Klanten waarderen onze gedrevenheid en onze betrokken, persoonlijke houding. Precies waarom je bij Meijers zou willen werken. Bovendien gaat het bij ons om meer dan de inhoud van je werk. Denk bijvoorbeeld aan de vele vakopleidingen, ontwikkelprogramma’s of coaching trajecten die je bij ons kunt volgen. We hebben verder ook dagelijks een gezonde lunch en op vrijdagmiddag een gezellige borrel. En we hebben een populair vitaliteitsprogramma waaraan je gratis kunt deelnemen.

  Het begint bij jou
  Ben jij de Accountspecialist Employee Benefits die wij zoeken? Solliciteer via onderstaand online formulier met jouw cv en korte motivatie. Heb je nog vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Danielle Rijkmans – Buskermolen, via 06 148 867 26. Sollicitanten die wij uitnodigen voor een arbeidsvoorwaardengesprek, worden na dit gesprek gescreend. Wij gaan ervan uit dat je wilt deelnemen aan deze screening als je solliciteert op deze vacature. Zonder screening is het helaas niet mogelijk om deze functie te vervullen.

  Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


  Contactpersoon

  Solliciteer nu

  Het begint bij jou

  Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Wat ambieer je in je carrière? Je werkende leven? Zoek je afwisseling of juist de diepte? Wil je veel leren van collega’s? Snel groeien? Sta je open voor veel eigen verantwoordelijkheid? Zeg het maar. Het begint bij jou.

  Jouw werkweek

  Ochtend Middag
  Ma Adviestraject met klant Adviestraject met klant Adviesrapportage verbeteren Lunch met collega's Rekenexercitie adviesdossier Overleg met uitvoerder
  Di Project duurzame inzetbaarheid Project duurzame inzetbaarheid Tooling optimaliseren Lunch met collega's Zorgverzekering actie opzetten
  Wo Deelnemerspresentatie bij klant Deelnemerspresentatie bij klant Specialisten helpen met tooling Lunch met collega's Instemmingsaanvraag ondernemingsraad vervaardigen Conference call met directie klant Overleg met uitvoerder
  Do Adviestraject met klant Adviestraject met klant Adviestraject met klant Lunch met collega's Teamoverleg met specialisten Adviesrapportage verbeteren Kennisonderwerp uitwerken
  Vr Overleg MT Employee Benefits Lunch met collega's kennisoverdracht collega's Vrijdagmiddag borrel

  Sollicitatieproces

  Sollicitaties welkom

  Je kan solliciteren.

  Eerste gesprekken

  We zijn volop bezig met kennismakingsgesprekken. Je kan nog steeds solliciteren.

  Afrondende gesprekken

  Je kan nog solliciteren, maar je komt op de wachtlijst.

  Aanbieding contract

  We zijn rond. Je kan op deze vacature niet meer solliciteren.

  Vacature ingevuld

  Bekijk andere vacatures.

  Solliciteren?