Meijers Assurantiën makelaars in assurantiën
Meer over Meijers

Wat verwachten we van je?

 • Minimaal hbo werk- en denk niveau
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring, binnen de verzekeringsbranche is een pré
 • In het bezit van Wft basis en Wft Inkomen
 • Goede beheersing van het Office pakket, specifiek excel
 • Procesmatig kunnen denken
 • In het bezit van een Lean Green Belt (theoretische en praktijk certificering) en anders de bereidheid om het certificaat te behalen
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Communicatief vaardig en overtuigend
 • Bij voorkeur ervaring met CCS Level

  Wat kun je van ons verwachten?

  • Volop mogelijkheden voor zelfstandigheid, initiatief en persoonlijke groei
  • Een informele en dynamische werkomgeving met een professionele uitstraling
  • 29 vakantiedagen een 1 bedrijfsvrijekeuzedag
  • Een goed, marktconform salaris en een 13e maand
  • Een uitstekende pensioenverzekering
  • Korting op diverse verzekeringen en vergoeding voor de aanvullende zorgverzekering

  Acceptant Volmacht Inkomen

  Amstelveen / 40 uur

  Print vacature

  Heb jij ervaring als Acceptant Inkomen? Ben je oplossingsgericht en beschik je over een flinke dosis doorzettingsvermogen? Ben jij diegene die altijd op zoek gaat naar de best passende verzekering voor de klant? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Jouw functie

  Het Assuradeurenbedrijf bestaat uit 35 FTE en genereert een bruto premieomzet van ruim € 73 miljoen. Het Assuradeurenbedrijf bestaat uit drie afdelingen: Volmacht Acceptatie, Volmacht Schadebehandeling en Volmacht Portefeuillebeheer. Als Acceptant Volmacht Inkomen heb je een uitdagende en gevarieerde functie waarin je verantwoordelijk bent voor het volledige acceptatie- en wijzigingsproces van onze klanten. Je biedt maatwerk en oplossingen voor risico’s die door de Accountmanagers worden aangeboden. Je bent gesprekspartner voor jouw interne collega’s, verzekeraars en bouwt het netwerk verder uit. Daarnaast beoordeel en verwerk je nieuwe polisaanvragen en breng je zelfstandig offertes uit.

  Jouw kwaliteiten

  Jij hebt visie, neemt initiatief, en handelt proactief. Je bent een klantgerichte Acceptant die net dat stapje extra zet voor de klant. Je bent besluitvaardig, een teamplayer en je bent overtuigend. Daarnaast ben je communicatief en sociaalvaardig en kan je goed netwerken.

  Jouw toekomst

  Bij Meijers waarderen wij executiekracht & vrij denken. Er is dus veel vrijheid binnen deze rol om de richting van het bedrijf te beïnvloeden. Door onze klantgerichte dienstverlening geleverd door vakkundige medewerkers groeien wij. Als familiebedrijf staat het gezamenlijk bouwen aan relaties bovenaan. Zo is Meijers gegroeid en daar zijn wij trots op. De ideale kandidaat deelt deze waarde. Net zo belangrijk is een authentieke ‘drive vanuit het hart’. En met deze passie voor je vak draag je bij aan duurzame continuïteit voor jezelf, je collega’s, de klanten en het bedrijf.

  Het begint bij jou
  Ben jij de Acceptant die wij zoeken? Solliciteer via het onderstaande online formulier met jouw cv en korte motivatie. Heb je nog vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Heidy van der Meer (Senior HR Business Partner), via 06 46 33 20 00. Sollicitanten die wij uitnodigen voor een arbeidsvoorwaardengesprek, worden na dit gesprek gescreend. Wij gaan ervan uit dat je wilt deelnemen aan deze screening als je solliciteert op deze vacature. Zonder screening is het helaas niet mogelijk om deze functie te vervullen.

  Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


  Heidy van der Meer

  Contactpersoon

  Solliciteer nu

  Het begint bij jou

  Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Wat ambieer je in je carrière? Je werkende leven? Zoek je afwisseling of juist de diepte? Wil je veel leren van collega’s? Snel groeien? Sta je open voor veel eigen verantwoordelijkheid? Zeg het maar. Het begint bij jou.

  Sollicitatieproces

  Sollicitaties welkom

  Je kan solliciteren.

  Eerste gesprekken

  We zijn volop bezig met kennismakingsgesprekken. Je kan nog steeds solliciteren.

  Afrondende gesprekken

  Je kan nog solliciteren, maar je komt op de wachtlijst.

  Aanbieding contract

  We zijn rond. Je kan op deze vacature niet meer solliciteren.

  Vacature ingevuld

  Bekijk andere vacatures.

  Solliciteren?