Meijers Assurantiën makelaars in assurantiën
Meer over Meijers

Wat verwachten we van je?

 • Je hebt een afgeronde mbo en/of hbo opleiding
 • Je bent een starter en hebt ambitie om door te groeien binnen de verzekeringsbranche
 • Je kan goed nauwkeurig werken, bent assertief en communicatief vaardig
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Goede beheersing van het Microsoft Office pakket

Wat kun je van ons verwachten?

 • Een Informele en zeer dynamische werkomgeving met een zakelijke, professionele uitstraling
 • Een goed marktconform salaris tussen € 1.995,- en € 3.365,- afhankelijk van ervaring
 • Een 13e maand
 • 29 vakantiedagen en één bedrijfsvrijekeuzedag
 • Een uitstekende pensioenregeling
 • Korting op diverse verzekeringen en vergoeding voor de aanvullende zorgverzekering
 • In beweging blijven met het ASR Vitality programma en Meijers in Vorm
 • Leuke uitjes met leeftijdsgenoten via Young Meijers
 • Een platte organisatie met korte communicatielijnen die volop mogelijkheden biedt voor zelfstandigheid, initiatief en persoonlijke ontwikkeling

Aankomend Junior Inkomen Adviseur

Amstelveen / 32-40 uur

Print vacature

Je staat aan het begin van je carrière of je hebt een paar jaar werkervaring. Je zoekt een baan waarin jij je kan ontwikkelen, veel ervaring kan opdoen in een korte tijd en een baan waar jij echt in je kracht wordt gezet. Bij Meijers vind je zo’n plek. Ben jij proactief, doelgericht en nauwkeurig? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Jouw functie

Op de afdeling Employee benefits start je als Aankomend Junior Inkomen Adviseur en leer je alles over werknemersverzekeringen. Jij zorgt voor een kwalitatief goede en dienstverlenende ondersteuning aan de specialisten op de afdeling Employee Benefits. Dit doe je door middel van een gevarieerd takenpakket. Je taken zullen bestaan uit het invoeren van polissen, nota’s bijvoegen, polissen opsturen naar klanten en het verwerken van mutaties. Je zorgt dat de juiste informatie bij de juiste personen terecht komen en support de afdeling waar nodig. Daarnaast beantwoord je vragen van klanten en verzekeraars omtrent facturen en polissen. Een goede basis is belangrijk en daarom je eerst meegenomen worden in bovenstaande taken. Op de afdeling haal je de benodigde diploma’s (WFT Basis en WFT inkomen) om vervolgens de volgende stap te kunnen maken naar Junior Inkomen Adviseur. Een goede administratieve basis helpt jou hierbij. Al met al een breed aanbod aan werkzaamheden waarin jij je kan ontwikkelen en alle belangrijke kennis tot je kan nemen om daarna een vervolgstap te kunnen maken in jouw carrière.

Jouw kwaliteiten

Jij neemt graag initiatief, signaleert kansen en handelt hiernaar. Verder ben je zowel accuraat als flexibel. Je ziet uitdaging in complexe vraagstukken en vindt het leuk om dit uit te zoeken. Je bent nauwkeurig en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor de voortgangsbewaking.

Jouw toekomst

Wij zijn een onafhankelijke makelaar in assurantiën sinds 1973 met ruim 300 medewerkers. Meijers is een familiebedrijf, dat vóel je als je binnenstapt. Ambitieus, wendbaar en laagdrempelig. We vinden werken aan je eigen toekomst belangrijk. Daarom krijg je veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen en te laten zien wat je kan. We begeleiden profit en non-profit klanten bij hun risico's en verzekeringen. Denk aan grote Internationale organisaties of bedrijven waar Holland trots op is. Dan gaat het over schepen die overdwars liggen in het Suezkanaal, giraffen in dierentuinen over de hele wereld, tot urban bars en clubs.

Het begint bij jou
Ben jij de Aankomend Junior Inkomen Adviseur die wij zoeken? Solliciteer dan via onderstaand online formulier met jouw cv en een korte motivatie. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Juliette Baltus (HR Medewerker), via 06 343 903 76. Sollicitanten die wij uitnodigen voor een arbeidsvoorwaardengesprek, worden na dit gesprek gescreend. Wij gaan ervan uit dat je wilt deelnemen aan deze screening als je solliciteert op deze vacature. Zonder screening is het helaas niet mogelijk om deze functie te vervullen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


 Juliette Baltus

Contactpersoon

Solliciteer nu

Het begint bij jou!

Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Wat ambieer je in je carrière? Je werkende leven? Zoek je afwisseling of juist de diepte? Wil je veel leren van collega’s? Snel groeien? Sta je open voor veel eigen verantwoordelijkheid? Zeg het maar. Het begint bij jou. 

Jouw werkweek

Ochtend Middag
Ma Klantcontact, telefoon/e-mail Verwerken van schadedossiers Klantcontact, telefoon/e-mail Afdelingsoverleg Lunch met collega's
Di Verwerken van schadedossiers Maandlunch Meijers In Vorm
Wo Klantcontact, telefoon/e-mail Verwerken van schadedossiers Lunch met collega's Bila
Do Verwerken van schadedossiers Verwerken van schadedossiers Verzorgen schaderapportages Klant komt op bezoek om schade te melden Verzorgen van schaderapportages Lunch met collega's Lunch met collega's
Vr Verwerken van schadedossiers Verwerken van schadedossiers Lunch met collega's Vrijdagmiddag borrel

Sollicitatieproces

Sollicitaties welkom

Je kan solliciteren.

Eerste gesprekken

We zijn volop bezig met kennismakingsgesprekken. Je kan nog steeds solliciteren.

Afrondende gesprekken

Je kan nog solliciteren, maar je komt op de wachtlijst.

Aanbieding contract

We zijn rond. Je kan op deze vacature niet meer solliciteren.

Vacature ingevuld

Bekijk andere vacatures.

Solliciteren?