Meijers Assurantiën makelaar in assurantiën

Waarom Meijers

Laten we er niet omheen draaien: verzekeren, risico’s afdekken of preventieve maatregelen nemen… u doet het niet omdat u het wilt. U doet het omdat het moet. Continuïteit is een voorwaarde voor elk gezond bedrijf. Want ook bij een eventuele tegenslag wilt u er de volgende dag nog kunnen staan. En het jaar erop.

Bij Meijers, een familiebedrijf dat al bijna een halve eeuw succesvol opereert, snappen we dat als geen ander. En om ervoor te zorgen dat u met een gerust hart kunt blijven doen wat u doet, hebben wij van risicomanagement ons vak gemaakt. Bijna 200 specialisten zetten zich dagelijks in voor uw continuïteit. Zodat u zeker verder kunt.

Proces van continuïteit

Het geeft rust als uw zaken goed op orde zijn. Dat uw organisatie gewoon verder kan als er iets gebeurt. Wij hanteren een structurele aanpak bij de beoordeling van risico’s. We volgen een aantal vaste stappen, waardoor de uitkomst van een traject verzekerd is van een solide basis.

Grondige risico-inventarisatie en analyse per situatie en het vaststellen van prioriteiten is een vast onderdeel van onze werkwijze. Vaak, maar niet in alle gevallen leidt het voorwerk tot het afsluiten van verzekeringen. Wij adviseren en bemiddelen bij inkoop en creëren oplossingen op maat. In de beheerfase bekijken we uw belangen regelmatig opnieuw, zodat ze goed behartigd blijven. En nazorg is essentieel. Bij eventuele schade behandelen wij de claim efficiënt en kundig, dan zijn we er voor u als u het nodig heeft.

Continuïteit voor organisaties schuilt in het beheersen van risico’s. En het optimaliseren van processen en structuren. Dan komt het aan op het maken van de juiste afwegingen. Een speerpunt in onze dagelijkse praktijk.

Wat zeggen onze klanten?

Lute: Peter Lute 

Chef-kok, top-ondernemer en charmante gastheer Peter Lute heeft verschillende succesvolle horecaondernemingen in Noord-Holland.

Hij kiest bewust voor Meijers. 

 

 

Arvato: Marceline Beijer

Wat ING, Vodafone en de Staatsloterij met elkaar gemeen hebben?

Dat is Arvato, goed voor miljoenen klantcontacten per jaar. En toch kent bijna niemand ze…

Maak kennis met onze bijzondere klant.

Sportcluster Veenendaal: Arjan de Vries

Bowlers, duikers, dammers en toerfietsers kunnen zorgeloos hun sport of hobby beoefenen dankzij sportcluster Veenendaal.

De samenwerking van de vier grote Nederlandse sportbonden.

Ook Meijers draagt zijn steentje bij.

Wat zegt onze internationale partner?

WBN kiest voor Meijers

Als lid van het internationale Worldwide Brokers Network (WBN) kunnen wij relaties bedienen in en uit het buitenland.

Directeur Bruce Basso (USA) vertelt over het unieke netwerk en de specifieke connectie met Meijers.