Meijers Assurantiën makelaars in assurantiën

Waarom Meijers

Laten we er niet omheen draaien: verzekeren, risico’s afdekken of preventieve maatregelen nemen… u doet het niet omdat u het wilt. U doet het omdat het moet. Continuïteit is een voorwaarde voor elk gezond bedrijf. Want ook bij een eventuele tegenslag wilt u er de volgende dag nog kunnen staan. En het jaar erop.

Bij Meijers, een familiebedrijf dat al bijna een halve eeuw succesvol opereert, snappen we dat als geen ander. En om ervoor te zorgen dat u met een gerust hart kunt blijven doen wat u doet, hebben wij van risicomanagement ons vak gemaakt. Meer dan 240 specialisten zetten zich dagelijks in voor uw continuïteit. Zodat u zeker verder kunt.

Wat drijft ons?

Wat drijft ons? 

Zolang onze relaties met een gerust hart kunnen ondernemen, zijn wij gelukkig. In anderhalve minuut ziet u wat ons drijft. En weet u dat u met Meijers zeker verder kunt.

Wat zeggen onze klanten?

Wat zeggen onze klanten?

Ter gelegenheid van ons 40 jarig bestaan vroegen we 10 relaties voor de camera. Ze vertelden over hun ervaringen. Een groot cadeau. Kijk naar Ilse Beers (Cavallera Advies), Remco van den Heuvel (5Square), Felix Guttmann (Canal Company), Sander Lusink (Oger Fashion), Ellen Rekker (NS), Ad Westerhof (Troostwijk), Xander van Meerwijk (Merison Retail) en Jan des Bouvrie (Studio het Arsenaal).

Wat zegt onze internationale partner?

WBN kiest voor Meijers

Als lid van het internationale Worldwide Brokers Network (WBN) kunnen wij relaties bedienen in en uit het buitenland.

Chairman emeritus: Bruce Basso (USA) vertelt over het unieke netwerk en de specifieke connectie met Meijers.