Meijers Assurantiën makelaars in assurantiën

Internationaal

wbn logo 2009 PRINT

Het Worldwide Broker Network (WBN) is een wereldwijd netwerk van onafhankelijke risk management consultants en verzekeringsmakelaars. Voor internationale klanten hebben we een online platform, het WBNet

Toegang voor klanten tot hun actuele wereldwijde dossier met informatie over landen, polissen, schade en technische rapportages.

naar website

ajg logo2Arthur J. Gallagher behoort tot de top 5 van de grootste makelaars ter wereld. Meijers is de lokale vertegenwoordiger aangesloten bij het Gallagher Global Alliance netwerk.

Dit netwerk biedt voor de klanten van Meijers die met grote, complexe risico's werken toegang tot de beste specialisten ter wereld.

naar website

Funk

Funk is een familiebedrijf en een top 3 verzekeringsmakelaar in Duitsland. Meijers is als lokale vertegenwoordiger aangesloten bij een het internationale Funk Alliance netwerk. Bedrijven die door de Funk Groep worden verzekerd hebben toegang tot hun verzekeringen via het Mein Funk systeem.

naar website

 

verspieren

 

Familiebedrijf Verspieren Groupe is een van de grootste verzekeringsmakelaars van Frankrijk. Opgericht in 1880 door Alfred Verspieren. En sindsdien staan al 5 generaties aan het roer. Meijers is de strategische partner in Nederland van Verspieren. Het VEGA-portal biedt de relaties inzicht in al hun polissen lokaal en internationaal.

naar website

Verwante artikelen

wereldbollen

A time of change, challenge and opportunity
Ma 20 November 2017

Adrian Ladbury met Daniel de Swaan, current chairman of WBN and executive of leading ... Lees meer

005022F 66 Daniel de Swaan WBN

Werelddekking
Di 14 Maart 2017

Kent u het Worldwide Broker Netwerk (WBN)? Het is een bewezen, internationaal netwerk... Lees meer

WBN

Commercial Risk Europe
Do 8 December 2016

Een gebundeld overzicht van alle artikelen over WBN en internationale verzekeringspro... Lees meer

Meer artikelen