Meijers Assurantiën makelaar in assurantiën

Zorg & inkomen, reis en ongevallen

Met een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden kunt u het verschil maken voor uw werknemers. Ook in de slag om veelbelovend talent, kan het nét de doorslag geven. Wij zijn dan ook van mening dat collectieve zorgverzekeringen evenveel voordeel bieden aan de werkgever als aan de werknemers.                                                                                                                                                                                                                                         

Natuurlijk is zo’n collectief pakket voor elke organisatie verschillend. Het hangt af van behoefte, samenstelling en risico’s. Omdat we bij elk advies met een integrale blik naar uw vragen kijken, kunnen we u altijd van een passend en scherp voorstel voorzien.

Vraag vrijblijvend een gesprek aan  

Zorgverzekering 2018

Heeft u al nagedacht over de zorgverzekering van 2018 voor u en uw werknemers? Het is weer tijd om een keuze te maken. Natuurlijk informeren wij u over de laatste ontwikkelingen. Zo kunt u kiezen welke verzekeraar het beste bij uw organisatie past. Als klant van Meijers kunnen u en uw werknemers via ons korting krijgen op zorgverzekeringen. Opzeggen van de huidige verzekering moet voor 31 december 2017. De nieuwe polis afsluiten kan tot 1 februari 2018.

Meijers MKB collectief
Voor u als werkgever is het natuurlijk belangrijk dat uw werknemers goed verzekerd zijn. Dit kan bijdragen aan hun gezondheid en inzetbaarheid. We hebben daarom afspraken gemaakt met een zestal zorgverzekeraars. De uitkomst is een goede dekking en een korting op de premie die oploopt tot 10%. Uw werknemers mogen van deze gunstige collectieve afspraken gebruik maken.

Meijers zorgvergelijker
Om het uw werknemers makkelijker te maken hebben wij ook dit jaar een Meijers zorgvergelijker. Hiermee kunnen zij simpel en snel de voordelen van het MKB collectief bekijken. Uw werknemers hoeven hun huidige zorgverzekering niet op te zeggen. Dat doet de nieuwe zorgverzekeraar.

Start vergelijk

Wat verandert er per 1 januari 2018?
Ieder jaar verandert de zorgverzekering, ook in 2018. Denk aan een nieuwe premie, eigen bijdragen, de hoogte van het eigen risico. Bekijk hier wat er in 2018 verandert.

Heeft u vragen?
Wilt u advies over de verschillen tussen de pakken of heeft u een vraag  over uw zorgverzekering? Stuur gerust een e-mail naar: zorg@meijers.nl.

Particulieren zorg

Verzekeraars hebben hun nieuwe premies bekend gemaakt. Daarom is het vanaf nu mogelijk uw zorgverzekering voor 2018 te kiezen. Dit kan tot 31 december 2017. Als u geen nieuwe zorgverzekering afsluit dan loopt uw huidige polis ongewijzigd door.

Via de Meijers zorgvergelijker kunt u gemakkelijk uitzoeken welke zorgverzekering het beste bij u past. Klik op onderstaande knop om naar de Meijers zorgvergelijker te gaan.

Start vergelijk

Wat kunnen wij u bieden?

 • Financieel risico kan werkgever beperken door inkomensbescherming.
  • collectieve WIA werknemersverzekering
  • collectieve verzuimverzekering
  • eigen risicodragerschap WGA
  • eigen risicodragerschap Ziektewet
 • Werkgevers en werknemers hebben baat bij een solide collectieve zorgverzekering.
  • gezondheid en inzetbaarheid als visie
  • aanvullend budget voor preventie
  • aanvullend budget voor training
  • aanvullend budget voor alternatieve behandelingen
  • korting op de basis- en aanvullende verzekering voor werknemers
 •  Werkgevers ondervangen werknemersrisico's met collectieve reisverzekeringen en collectieve ongevallenverzekeringen.

 

 

Zorg goed voor uw mensen.

Met een collectieve zorgverzekering.