Meijers Assurantiën makelaars in assurantiën

Ruimte voor ondernemen

Een vastgoedeigenaar of commerciële belegger kan extra vrij ondernemen met een verzekeringsadviseur die hem begrijpt. Investeren in een duurzame relatie met onze opdrachtgevers is voor ons essentieel. Wij zijn een partij die naast u staat en u volledig ontzorgt. En die bovendien weet wat ondernemen is.

Oog voor het totaal
Meijers handelt in het belang van de klant, met oog voor het grote geheel. Van ontwikkeling tot oplevering en beheer. Bij een dekking kijken we verder dan naar vastgoed alleen. Denk bijvoorbeeld aan huurderving,  leegstand of advies over taxatie. Daarnaast hebben we kennis van de kleinste details op het gebied van aansprakelijkheid, brand, schade en milieuwetgeving. Onze blik hierbij is altijd gericht op preventie. Ons volume biedt een stevige onderhandelingspositie bij verzekeraars. 

Meer informatie?

Heeft u een vraag over onze diensten in Commercieel Vastgoed? 

Simon de Witte, Senior Accountmanager s.dewitte@meijers.nl 06 - 55 12 41 21. 

Bel mij terug

Simon de Witte, Senior Accountmanager

Simon de Witte, Senior Accountmanager

Meijers is meer dan een makelaar. Ik ben voor mijn klanten ook echt een sparringpartner die risico’s inzichtelijk en bespreekbaar maakt. De menselijke touch is bij Meijers essentieel bij zaken doen en daar herken ik mezelf helemaal in. Ons team onderhoudt warme contacten met verzekeraars die we kunnen inzetten als het er echt om gaat. Bij de gevestigde partijen, maar ook bij particuliere investeerders die in vastgoed stappen vanwege de lage rentestand. Goed advies over risico’s is in alle gevallen van levensbelang. Want je weet: ‘the devil is in the detail’.

Rianne Bakker, Accountmanager

Rianne Bakker, Accountmanager

Hoe beter VvE-beheerders het proces van verzekeren doorgronden, des te meer wij voor ze kunnen betekenen. Zo werken we vanuit gedeelde kennis samen aan een optimale klantbediening. Complexe kwesties oplossen, alle risico’s in kaart brengen en onder de juiste verzekering het beste resultaat uitonderhandelen, daar gaat het allemaal om. Goed om te weten: Vanuit Meijers in Vastgoed organiseren we cursussen en workshops voor VvE-beheerders, die aangesloten instellingen zijn bij Meijers. Zo komen ze meer te weten over schadeherstel, of krijgen ze een kijkje in de ‘verzekeringskeuken’. Leerzaam!

Floris Kea, Specialist Regres Vastgoed

Floris Kea, Specialist Regres Vastgoed

Mijn specialiteit is brandregres: het verhalen van schades en het verleggen van risico’s naar andere betrokken partijen. Alles voor de klant. Ik doe veel eigen onderzoek, vaak lukt het om via-via cruciale gegevens te achterhalen. Mooi als het lukt om schade dan alsnog te verhalen op de verzekering. Ook doen we veel aansprakelijkheidskwesties waarbij we schades behandelen die onder het eigen risico blijven. Dit komt in de vastgoedsector regelmatig voor, en dan kan het om forse bedragen gaan. Bedrijven kunnen ervoor kiezen de rekening te betalen natuurlijk, maar met een regresspecialist in de arm zal het je verbazen wat er nog valt te vorderen. Totale ontzorging, daar streven we naar!

Jamal Jermoumi, Senior Schadebehandelaar

Jamal Jermoumi, Senior Schadebehandelaar

In mijn werk ben ik zowel creatief als pragmatisch bezig. Heel afwisselend. Eigenlijk zoals de schades die ik behandel: altijd weer nét even anders. Door het vele contact met klanten, verzekeraars, experts en herstellers realiseer ik me maar al te goed dat verzekeren teamwork is. Binnen dat team ben ik voor de klant het eerste aanspreekpunt bij een vastgoedschade. Vaak stap ik na een melding meteen in de auto om de klant bij te kunnen staan, al is het in het weekend of midden in de nacht. Dat hoort erbij en geeft me trouwens ook energie. Het is belangrijk om er te kunnen zijn voor iemand die je nodig heeft.

Marouane Rolsma, Specialist Schadebehandeling

Marouane Rolsma, Specialist Schadebehandeling

Als assurantiemakelaar zijn wij de wegwijzer voor de klant in verzekeringsland. Hoe complexer een zaak, des te beter. Als verschillende schades samenkomen, zijn vaak veel verschillende partijen betrokken. Aan mij ervoor te zorgen dat de klant krijgt waar hij recht op heeft. Ik vind het een uitdaging om polissen door te spitten en manieren te vinden om schades gedekt te krijgen. Meijers heeft goede relaties met verzekeraars en experts, waardoor de afhandeling voortvarend gaat. Dat is natuurlijk heel prettig in de vastgoedbranche, zodat onze relaties schadeloos worden gesteld en terug naar hun vertrouwde situatie kunnen.

Kolom 1
Kolom 1
Kolom 1
Kolom 1
Kolom 1

 

 

 

 

 

 

Klanten aan het woord

Het is zeer prettig (samen)werken met Meijers. Al onze verzekeringen zijn bij hen ondergebracht. Niet in de laatste plaats vanwege hun heldere communicatie en snelle respons.

Bart Bruggeman, Financieel directeur Zadelhoff
Capture85

Persbericht: Meijers koopt assurantieportefeuille van Newomij
Di 18 Mei 2021

Per 1 mei 2021 neemt makelaar in verzekeringen Meijers de assurantieportefeuille van ... Lees meer

Capture84

Interview met Jurjen Burghgraef: waarom zijn zonnepanelen niet altijd veilig?
Ma 17 Mei 2021

Zonnepanelen zijn hot. Niet alleen bij woningeigenaren, maar ook bij ondernemers met ... Lees meer

Volkshotel1

Volkshotel plaatst zonnepanelen en kiest voor veiligheid en verzekerbaarheid
Di 27 Oktober 2020

Vroegtijdige risicoanalyse door verzekeringsspecialist essentieelSinds 2014 is het Vo... Lees meer

Meer artikelen