Meijers Assurantiën makelaars in assurantiën
Meer artikelen

Meijers zorgvergelijker 2019

Di 27 November 2018

Het is weer tijd om een keuze te maken over uw zorgverzekering. Verzekeraars hebben hun nieuwe premies bekend gemaakt. Daarom is het vanaf nu mogelijk uw zorgverzekering voor 2019 te kiezen. Dit kan tot 31 december 2018. Als u geen nieuwe zorgverzekering afsluit dan loopt uw huidige polis ongewijzigd door.

Particuliere zorgvergelijkeranimatie collectieve zorg2

U kunt met de Meijers zorgvergelijker eenvoudig de zorgverzekering vinden die het beste bij u past. Overstappen gaat hiermee simpel en snel. Om de particulieren zorgvergelijker te gebruiken klik op deze afbeelding:

 Collectieve zorgverzekering (zakelijk)

Als klant van Meijers kunnen u en uw werknemers via ons korting krijgen op zorgverzekeringen via de collectieve zorgverzekeringen van Meijers. Voor werkgevers is het belangrijk dat werknemers goed verzekerd zijn. We hebben daarom afspraken gemaakt met een viertal zorgverzekeraars. De uitkomst is een goede dekking en een korting op de premie. Uw werknemers mogen van deze gunstige collectieve afspraken gebruik maken.

Waarom overstappen? De collectieve keuzes bieden veel voordelen, zoals: een aanvullend pakket op maat, een lagere premie en korting op de aanvullende pakketten. Heeft u een partner en/of (thuiswonend studerende) kinderen? Dan geldt dit voordeel ook voor hun.

Meijers heeft met de volgende zorgverzekeraars collectieve afspraken gemaakt:

  • Nationale Nederlanden
  • CZ
  • ONVZ
  • VGZ

Meijers zorgvergelijker
Om het uw werknemers makkelijker te maken hebben wij ook dit jaar een Meijers zorgvergelijker. Hiermee kunnen zij simpel en snel de voordelen van het Meijers MKB collectief bekijken.

Om de zorgvergelijker voor het zakelijke collectief te starten klik op onderstaande afbeelding.

Zorgcampagne 2019

Tag: zorg


E: / T: +31 20 800 0548