Meijers Assurantiën makelaars in assurantiën
Meer artikelen

Ziek- en herstelmeldingen in Mijn Meijers

Do 7 Februari 2019

Sinds deze week kunnen al onze Employee Benefits klanten hun ziek- en herstelmeldingen doorgeven via het Mijn Meijers portaal. Zo hoeft u deze meldingen niet meer aan ons te e-mailen. Al uw Employee Benefits zaken, zoals mutaties, naverrekeningen, maar nu dus ook ziek- en herstelmeldingen, staan zo allemaal beveiligd in één online omgeving.

Naast de verplichting een zieke werknemer twee jaar loon door te betalen en zich effectief met re-integreren bezig te houden, is iedere werkgever 12 jaar financieel verantwoordelijk voor een zieke werknemer. Wij ondersteunen u graag in het ziekteverzuimproces, zodat uw werknemer zo snel mogelijk kan terugkeren naar de werkplek.

Hoe werkt het?

De functionaliteiten van Mijn Meijers om een medewerker ziek of hersteld te melden zijn gebruiksvriendelijk. Uiteraard hebben alleen personen met inzagerechten van werknemersgegevens toegang tot deze portal. Hierbij stap voor stap de uitleg aan de hand van een voorbeeld.

Door op het mutatie icoon te klikken kan nu de keuze worden gemaakt om de gegevens van een werknemer te wijzigen of om een werknemer ziek te melden:

stap 1 ziek en herstel

Bij een ziekmelding dient het onderstaande formulier ingevuld te worden:

stap 2 ziek en herstel

Na een ziekmelding wordt de werknemer gemarkeerd met een rood kruis:

stap 3 ziek en herstel

Bij een zieke werknemer kan vervolgens de ziekmelding worden aangepast, de werknemer kan worden beter gemeld, er kunnen documenten worden geüpload en het ziekteverloop kan worden bekeken:

stap 4 ziek en herstel

Nog vragen? Neem contact op met Brenda Bouwhuis - Kroon, Specialist Zorg en Inkomen. Per e-mail b.bouwhuis@meijers.nl of telefonisch via +31 20 504 27 58.

Tag: Mijn Meijers


E: / T: +31 20 504 2758