Meijers Assurantiën makelaars in assurantiën
Meer artikelen

Nieuwe ontwikkelingen op de afdeling schadeverzekeringen

Do 3 September 2020

Met ingang van 1 oktober is het managementteam van Meijers op volle sterkte. Met de verlengingen in een harde markt op komst, heeft Meijers de afdelingen verder versterkt met nieuw én bestaand bloed. Zo komt Roberto Ramdin per 1 oktober de afdeling Aansprakelijkheid aansturen. Pieter van Rossum geeft leiding aan de Brand afdeling en Dimitri Molenkamp is verantwoordelijk voor de afdeling Transport. David Dresden is manager van het team Schade.

Ton Stalenhoef, Chief Brokerage Officer van Meijers, is zeer tevreden over zijn nieuwe team: “We hebben geleerd van de afgelopen jaren. In deze harde markt is ervaring, vakmanschap en enthousiasme van essentieel belang. Met de komst van Roberto Ramdin en Pieter van Rossum completeren we ons team. Dimitri Molenkamp en David Dresden zijn al langer aan ons verbonden als verantwoordelijken voor de afdelingen Transport en Schade. Ook hebben we geïnvesteerd in nieuwe administratieve medewerkers en processen om zaken sneller, beter en efficiënter af te handelen.”

Pieter van Rossum heeft, zoals eerder gecommuniceerd, een lange carrière in de branche. Hij heeft zijn brede ervaring opgedaan aan de kant van verzekeraar, makelaar en herverzekeringsmakelaar in de rol van specialist en ook van manager.

Roberto Ramdin heeft gewerkt bij diverse makelaars en verzekeraars, waaronder een aantal jaren als Consultant & Broker Liability bij Leons. Zijn reactie over de overstap: “De kernwaarden van Meijers, de familiecultuur die er heerst, evenals de groeistrategie van het bedrijf, komen overeen met mijn eigen ambities en de wijze waarop ik die wil bereiken: integer, met drive vanuit het hart en volledige klantfocus.”

Tags: Aansprakelijkheid, schadeverzekeringen, brand, Transport en logistiek