Meijers Assurantiën makelaars in assurantiën
Meer artikelen

Meijers Vitaal

Di 7 Maart 2017

Eén loket voor preventie, verzuim en arbeidsongeschiktheid.

Sinds deze maand zijn wij een dochter rijker: Meijers Vitaal B.V. Een initiatief van Meijers Verzuim & WIA Support en arbodienstverlener Arbobutler. Het mooie van deze combinatie? U heeft maximaal grip op de kosten van verzuim en arbeidsongeschiktheid. En u vergroot het werkvermogen in uw organisatie en de duurzame inzetbaarheid van uw werknemers. Aan het woord is Catoline Smits, manager van Meijers Vitaal.

“Werkgevers hebben bij ziekte en arbeidsongeschiktheid van werknemers te maken met veel verschillende partijen. Soms zijn het er wel zeven of acht. Denk aan de Arbodienst, het UWV, WIA verzekeraars, pensioenuitvoerders… Wij merkten dat organisaties het als belastend ervaren om bij verzuim met zoveel partijen te schakelen. Wanneer meld je wat? En aan wie? Is er een partij die mee kan betalen aan interventies? Welke verplichtingen heb ik nu precies? Ze hebben een enorme behoefte aan overzicht.”

Meijers Vitaal pakt met 1-loket alles op
“Wij dachten: zou het niet verstandig zijn als je dat kunt onderbrengen bij één loket? En dat is precies hoe Meijers Vitaal werkt. Als er sprake is van verzuim doen werkgevers op dag één de ziektemelding. Daarna kunnen wij alles oppakken. Van arbodienstverlening tot uw WIA schadeadministratie naar verzekeraars. Van WIA casemanagement (voor eigen risicodragers WGA) tot advies over preventie.

Met onze diensten voldoen werkgevers aan wettelijke en polis verplichtingen. En bovenal sturen zij met ons op duurzame inzetbaarheid, het liefst tot de AOW-leeftijd “De ‘ontzorging’ van zowel werkgevers als werknemers staat in onze service voorop. Ik durf wel te zeggen dat wij met onze diensten veel verder gaan dan traditionele arbodiensten.

Huis van Werkvermogen
Onze focus ligt altijd op het vergroten van het werkvermogen van 005022F 38 Meijers vItaal Huis van werkvermogen licht1xwerknemers. Dat doen wij volgens de filosofie van het Huis van Werkvermogen. Via dit model achterhalen onze werkvermogen specialisten en bedrijfsartsen de oorzaak van verzuim. En creëren structurele oplossingen. Zo voorkom je dat je alleen maar aan symptoombestrijding doet. Wij leren organisaties ook met dit model te werken.”

Meer informatie?
Kijk op onze nieuwe site. Of neem contact op via info@meijersvitaal.nl of 085-0021840.

Tags: schadelastbeheersing, Employee benefits


E: / T: +31 20 504 2633