Meijers Assurantiën makelaar in assurantiën
Meer artikelen

Meijers verstuurt veilig met ZIVVER

Wo 18 Juli 2018

ZIVVER Vanaf nu gebruiken wij  ZIVVER om de veiligheid van onze e-mail communicatie nog verder te verhogen. Regelmatig versturen wij privacygevoelige informatie per mail. Met ZIVVER versturen wij vertrouwelijke informatie volgens de modernste beveiliging. Zo kunt alleen u de inhoud van de e-mail lezen.

Wat betekent dit voor u?

U kunt altijd rekenen op de hulp die u van ons gewend bent. En de garantie dat alleen u de inhoud van het e-mailbericht kan lezen. Privacygevoelige informatie willen we tenslotte niet met anderen delen. Met de veilig verstuurde e-mail via ZIVVER, opent u een link die ZIVVER u toestuurt. Het is niet nodig een account aan te maken.

Hoe opent u een ZIVVER bericht?

Heeft u een e-mail ontvangen van ons via ZIVVER? Dan opent u dit bericht door op de blauwe link met de tekst ‘Bekijk en beantwoord beveiligd bericht’ te klikken. En ziet u automatisch de webpagina van ZIVVER openen. Eventueel moet u hier ook nog een wachtwoord of sms-code invoeren die u van de verzender heeft ontvangen. In dit filmpje ziet u hoe iemand een ZIVVER  bericht ontvangt en leest.

Wilt u reageren op een ZIVVER bericht?

U leest het ZIVVER bericht op een beveiligde webpagina die lijkt op een mailprogramma. Reageer op dit bericht vanuit deze pagina. Typ vervolgens onder het ontvangen bericht. U verzendt uw reactie met de verzendknop. Wanneer hier weer een reactie op komt, ontvangt u een melding via uw e-mail.

Wijzigingen doorgeven

Laat het ons weten als er wijzigingen in uw e-mailadres of telefoonnummer zijn. Op deze manier blijven wij veilig met u communiceren. Wijzigingen kunt doorgeven aan uw contactpersoon of via info@meijers.nl .

Meer over ZIVVER

ZIVVER biedt een oplossing voor het veilig versturen van berichten via e-mail, chat en file transfer. Mailen via ZIVVER helpt u om zeker te weten dat niemand anders dan de verzender en ontvanger het bericht kan lezen. Wilt u meer informatie over ZIVVER ga dan naar de website van ZIVVER.

Vragen?

Heeft u vragen over een ontvangen bericht? Kunt u het ontvangen bericht niet openen? Of hebt u vragen over ZIVVER? Neem gerust contact op met Denis Ključević , Teamleider Functioneel beheer en Projectleider via 020 800 05 27 op per e-mail: d.kljucevic@meijers.nl. Wij helpen u graag verder.