Meijers Assurantiën makelaars in assurantiën
Meer artikelen

Cyberveilig thuiswerken? Ja graag

Vr 20 Maart 2020

Maximaal thuiswerken is tijdelijk de nieuwe norm geworden en dat verandert uw risicoprofiel. Wij zien meer cyberaanvallen die inspelen op de zwaktes van het thuiswerken.

Gelukkig zijn er zeer goede adviezen beschikbaar zoals die van het NCSC (over 'voorzorgmaatregelen thuiswerken', Nationaal Cyber Security Centrum). Soms is er meer nodig, bovenop uw cyberverzekeringsdekking. Zoals het extra beschermen van data en netwerken. Ook dít hoort bij het managen van risico’s.

Wilt u advies hierover? Neem dan vooral vrijblijvend contact op met onze cyberexpert Tom Rijgersberg of één van onze accountmanagers. Zij beoordelen uw situatie en brengen u bijvoorbeeld in contact met partners zoals EyeControl, die gespecialiseerd zijn in het snel en adequaat opschalen van uw beveiligingsniveau. Het doel is uw risico te blijven beheersen. Zo gaan we zeker verder, ook in deze bijzondere tijden.

Vragen? Neem contact op met Tom Rijgersberg, Practice Leader via +31 (0)20 800 05 56 of via e-mail t.rijgersberg@meijers.nl . 

Tag: Cyber