Meijers Assurantiën makelaars in assurantiën
Meer artikelen

Collectieve zorgverzekering voor u en uw werknemers

Vr 15 November 2019

Heeft u al nagedacht over uw zorgverzekering in 2020? Er gaan in 2020 een aantal dingen veranderen. De collectieve zorgverzekering is daar een voorbeeld van. Op dit moment is de maximale korting die een zorgverzekeraar op de basisverzekering mag geven nog 10%. In 2020 wordt deze korting met 50% verlaagd en mogen zorgverzekeraars nog maximaal 5% korting geven.

Aanbieding Meijers zorgcollectiviteiten
In samenwerking met CZ en VGZ ontvangen u en uw werknemers via onze collectiviteit 4% korting op de basisverzekering en 10% op de aanvullende verzekering.  Deze collectiviteiten richten zich op specifieke dekkingen op het gebied van preventie en diverse aanvullende diensten voor werknemers. Denk hierbij aan workshops en e-health programma's ter verbetering van hun gezondheid en/of leefstijl.  Een collectieve zorgverzekering gaat namelijk om meer dan alleen korting. Het biedt de mogelijkheid om afspraken te maken over (preventieve) maatregelen die van belang zijn voor uw bedrijf of branche. Zo kunnen zorgkosten uiteindelijk afnemen of misschien wel voorkomen worden. 

Basisverzekering
Kopie van Zonder titel 12

Een basis ziektekostenverzekering is voor iedereen die in Nederland woont verplicht. Elke basisverzekering heeft dezelfde dekking. Wel is er een verschil in de keuze van de zorgverlener:

  • Vrije keuze bij een restitutieverzekering
  • Gecontracteerde zorg bij een natureverzekering

Aanvullende verzekering

Kopie van Zonder titel 10

Naast de basisverzekering kunt u kiezen voor een aanvullende verzekering en een tandartsverzekering. De dekking hiervan verschilt per verzekeraar en ook de premies kunnen sterk verschillen.

Kopie van Zonder titel 7 4

 

Heeft u vragen?
Neemt u voor vragen of persoonlijk advies gerust contact op met één van onze specialisten via 020 504 2636 of stuur een email naar zorg@meijers.nl

Handige links