Meijers Assurantiën makelaars in assurantiën
Meer artikelen

Collectieve zorgverzekering voor u en uw werknemers

Do 10 December 2020

Heeft u al nagedacht over uw zorgverzekering in 2021? De premies zijn bekend, net als  de Meijers zorgcollectiviteiten. In dit artikel ziet u overzichtelijk wat dat betekent voor onze basispremie en de aanvullende pakketten. 

Aanbieding Meijers zorgcollectiviteiten
In samenwerking met CZ en VGZ ontvangen u,  uw werknemers en hun gezin via onze collectiviteit 4% korting op de basisverzekering via VGZ en 3,5% bij CZ. De korting op de aanvullende verzekering bedraagt voor beiden  10%.  Deze collectiviteiten richten zich op specifieke dekkingen op het gebied van preventie en diverse aanvullende diensten voor werknemers. Denk hierbij aan workshops en e-health programma's ter verbetering van de gezondheid en/of leefstijl.  Een collectieve zorgverzekering gaat namelijk om meer dan alleen korting. Het biedt de mogelijkheid om afspraken te maken over (preventieve) maatregelen die van belang zijn voor uw bedrijf of branche. Zo kunnen zorgkosten uiteindelijk afnemen of misschien wel voorkomen worden. 

Basisverzekering
Een basis ziektekostenverzekering is voor iedereen die in Nederland woont verplicht. Elke basisverzekering heeft dezelfde dekking. Wel is er een verschil in de keuze van de zorgverlener:

  • Vrije keuze bij een restitutieverzekering
  • Gecontracteerde zorg bij een naturaverzekering

bekijk de premie en voorwaarden

Aanvullende verzekering

Naast de basisverzekering kunt u kiezen voor een aanvullende verzekering en een tandartsverzekering. De dekking hiervan verschilt per verzekeraar en ook de premies kunnen sterk verschillen. De verschillen ziet u in het overzicht rechts. 

bekijk de premie en voorwaarden

Uw verzekering afsluiten

Kopie van Zonder titel 7 4

 

Heeft u vragen?
Neemt u voor vragen of persoonlijk advies gerust contact op met één van onze specialisten via 020 504 2636 of stuur een email naar info@meijers.nl

Handige links

 

Tags: Zorg & inkomen, Zorgverzekering, Employee benefits