Meijers Assurantiën makelaars in assurantiën
Meer artikelen

Samen goed op weg

Ma 22 Mei 2017

Nederland is groot in transport van goederen. Over land, water en via de lucht. En alle activiteiten die logistieke dienstverleners ernaast leveren. Denk bijvoorbeeld aan warehouse activiteiten en douane afhandeling. Meijers begrijpt met welke uitdagingen u als ondernemer in deze sector te maken heeft. Zoals de commerciële druk van opdrachtgevers aan de ene kant. En de (internationale) wet- en regelgeving aan de andere kant. Bij calamiteiten is snel handelen ongelooflijk belangrijk. Dan is het een geruststellend idee dat er iemand naast je staat die snapt hoe het spel gespeeld wordt.

 

Team transport & logistiek
Door onze jarenlange ervaring in de transport- en logistieke branche zijn wij goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en mogelijkheden. Onze specialisten staan dichtbij en begrijpen waar uw prioriteiten liggen. Samen met u vinden wij de beste oplossingen die bij uw situatie passen. Betere beheersing van risico’s staat centraal, waar mogelijk tegen lagere kosten. Zo bieden wij u continuïteit en kunt u zich optimaal concentreren op uw onderneming.

 005022D 80 Iconen Truck Groen 0.5x005022D 80 Iconen Transport zee Groen 0.5x

Risico's
Als logistiek dienstverlener kunt u aanzienlijke risico’s lopen, in binnen- en buitenland. Welke afspraken heeft u gemaakt met uw opdrachtgevers? Welke risico’s lopen uw mensen en bedrijfsmiddelen? Wij brengen dit voor u in kaart. Gedegen kennis van wet- en regelgeving en jurisprudentie is daarbij onmisbaar. Wij doen zaken met diverse verzekeraars en zoeken de perfecte match met uw bedrijf. Wij adviseren u in de volle breedte. Bij de samenstelling, de inkoop en het beheer van uw schadeverzekeringspakket. Daarnaast adviseren wij u bij verzuim, arbeidsongeschiktheid, sociale zekerheid en pensioen.

 

Maatwerk
U kunt bij ons rekenen op een op maat gesneden dienstverlening op basis van onze kennis en ervaring van de branche. Dit gaat verder dan het bemiddelen in een verzekeringsproduct. Wij bieden een snelle, deskundige en oplossingsgerichte schadebehandeling. Via ons digitale klantportaal heeft u online inzage in uw polissen, schades en bezoekverslagen en kunt u schade online melden. De periodieke wagenpark-rapportage geeft inzage in de claimhistorie en biedt handvaten om uw bedrijfsprocessen bij te sturen. Uiteraard zijn wij 24/7 bereikbaar en bij een calamiteit altijd ter plaatse om u bij te staan en te ondersteunen.

stel dat...

Tags: Transport, logistiek


E: / T: +31 20 504 2685